Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

Korniku cóż ja Ci mogę powiedzieć:) teraz to mogę juz majaczyć:)więc rybka lubi pływać, dobrze że nie skakać z kwiatka na kwiatek, dlatego od lipca dopiero zacznie sie Twój sezon połowow, ale nie zamykaj się na ławicę pływająca na kafeeeeeee:)

upsik a dlaczego dopiero od lipca? nie no ja się nie zamykam na ludzi z kafeeee... ;) ale wiesz jak to bywa z tymi znajomościami internetowymi ;)

zgadza się, ale tutaj nie widzisz danej osoby... nie widzisz jak się zachowuje, jakie ma odruchy.. wyobrażasz sobie daną osobę tak jak Ty tego chcesz a nie koniecznie musi się to zgadzać z oryginałem :)

Magnolioooooo:) tak pięknie pachniesz....:) myśle, ze Twój zapach pochłonie już całkiem niedługo tego jedynego...:) maj........to Twój miesiąc:0 a może mi ktoś, cos przepowie:)

magnolia maj ja lipiec eeee... pudło :P pięknie pachnie prawda ? mmm...

chyba czas na kornika... ;) dobrej nocki dziewczęta i wróżki ;) spokojnych snów i do zobaczenia kochane.... paaaaaaaaaaa

Magnolio wiem wiem:( Korniku dlaczego lipiec???:) nabierzesz wiekszej wprawy w kokietowaniu.....więcej nie powiem:) maj-...........bo kwiecień plecień, co przeplata...........::)

Magnolio mnie również zapach potrafi omotać, chodzi za mną wszędzie/........... ale jak może pachnieć kornik>?????? ja tez zmykam:) kieruję wyobraźnie na inne tory, ale sie będzie spałoooooooooooo:)

hej! Sobotni wieczorek więc pewnie nie siedzicie przed głupim monitorkiem... a ja właśnie nadrobilam zaleglości i przeczytałam co działo się tutaj wczoraj no i nie czarujmy się beze mnie jest tu znacznie weselej:) Magnolio mam nadzieję, że moje słowa okazały się prorocze i dzisiaj usmiechasz się już od ucha do ucha!

Witaj Maniu, słuchaj ty mi tu... bo bez Ciebie nie było by tego topicu :) Każdy czeka aż coś napiszesz :) dopiero jak Ty piszesz to coś zaczyna się dziać ! Nie tylko Ty siedzisz dziś w domku :P

hmm... no może gdzieś wyszła po cichaczu i nawet się nie przyznała ;) jak minął dzień Magnolciu ? a tak w ogóle to gdzie reszta wesołej gromadki ?!

Witajcie! Pomyślałam,że jestem tu sama i poszłam sobie na chwilkę pojeździć! Magnoliu cieszę się razem z Tobą! A ja nie chcę już narzekać więc nie powiem co u mnie:)! Ogólnie od rana wyszukiwałam sobie jakieś zajęcia byle tylko cos się działo. A Wy-co porabialiście? Korniku- jeszcze trochę i woda sodowa uderzy mi do głowy;) a tak serio to proszę nie czekajcie na mnie- ja i tak najchętniej czytam

noga na nogę i mamy jogę :D ale to takie troche nudnawe zajęcie Maniu poszłaś pojezdzić ? hmm... czyli mały relaksik z kierownicą w ręku ?

korniku- tak- taka mała nagroda na koniec dnia magnoliu--chyba wyszłam jak na siebie za bardzo przed szereg.

no ja też lubie długie spacery, zwłaszcza te 5 minutowe :D no i bez niespodzianków :P a fuuu...

zresztą sam to mogę najwyżej się przejechać ;) Maniu gdzie jedziemy ? :D

mnie to jest obojętne Korniku- ale najbardziej lubię bez celu:) Witaj magduska.

Witam wszystkich.Maniu-widze ze z Toba coraz lepiej, nawet sie usmiechasz!! Super i nie zapomnij przestawic dzis godzin.