Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

Korniku z czasem będziemy twarde jak te silne dzrzewa:):)........to tylko kwestia czasu:)

nie będzie coraz lepiej- nie u mnie:)- jja to po prostu wiem! I nie wiem jak Wy, ale nadmiar czasu w weekendy to dopiero jest masakra. Już wolę chodzić do pracy- wtedy przynajmniej nie mam tyle czasu na daremne rozmyślanie

Maniu wróżką nie jesteś ! więc Ty mi tu nie pitol ! Będzie lepiej bo tak być musi ! Nie ma innej opcji, nie ma czasu na smutki ! Zobaczysz i uwierzysz - takie rzeczy to tylko na kafe.... ;)

no właśnie Maniu-nie mozna otwierać \"nowych stron\" w swoim życiu tymi samymi khasłami, nie można, jeżeli chcesz coś zmienić, otwórz w swoim życiu nową kartę!!!!!! potrafisz to zrobić!!!:) a weekendy....mhhhhhhhhhhhh jak wiele można w nie zrobic dla siebie, idż na spacer, popatrz na drzewa, poczuj że jestes częścią tego świata..............my tuż obok Ciebie jesteśmy:)

ciemność widzę ciemność !!!! ja Was nie widzę ! upsik wizjonerka !!!!

Magnolia- wierzę, ze chciałaś to samo napisać, tylko ja byłam pierwsza:) Korniku jaka znowu ciemność, z fusów powróżyć???

nie jestem wróżką ale moje przeczucia sie sprawdzaja, a zreszta nieważne bo znowu zacznę tę samą kołomyję...a przecież głowa do góry... Ale ja nie lubie samotnych spacerków- to by mnie dobiło- chyba przeklinałabym pod nosem na takim spacerku.

Korniku skoro skleroza to tylkow wróżba z herbatki ginko czy jak tam -zalecam mniej kawy, a więcej ruchu naświerzym powietrzu..............tam będzie ona:)

ja też przeklinam na spacerku jak wdepnę w g... a tak ogolnie to idę i patsam na listecki dzewecka trawecke i babecki HEJ :D

Maniu czasami taki samotny spacer jest lepsze niż samotne siedzenie w domu! nie zamykaj się na swiat:)

swiat zamknął drzwi... ale masz jeszcze okno a w ostateczności komin :) mikołaj da radę Ty też Maniu

Maniuuuuuuuuuu wbij się w tą energię........a wszystko się odblokuje.....:):):) tylko nie w kupę:) kafe -pewnie, tu sama świerzość:)

Nie zamknęłam sie tak od razu, nie zrezygnowałam po miesiacu niepowodzeń, naprawdę w pewnym momencie ma się już tylko ochotę wyć z bezsilności a potem to już tylko obojętnieje się na wszystko. A jak się czujesz teraz magnolio?

to super magnolio -cieszę się bardzo!I to ja dziękuję! A na mój obecny stan \"pracowałam\" naprawdę długo, kropla do kropli aż się przelało..ale jakoś to będzie

ja jako człowiek psychiczno/fizyczny mogę Wam pomóc pozakopywać te dołki wykopy... człowiek ma naprawdę wielką wytrzymałość, potrafi wiele i nie zgodzę się Maniu że to już koniec ! Jesteś kobietą zniesiesz wiele wytrzymasz jeszcze więcej ! Kornik by dziecka nie urodził ! A Wy siłę macie w genach ino te gieny cza ruszyć i wziąć się do roboty no !!!!