Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

nooo to ja się przelało to sie odbije, a jak się odbiło to sieprzyjęło i tylko do przodu:)

może teraz mi sie uda jako pierwsza na nowej karcie:) byle szybko.....................

no tak ja sie opisałem a upsik to w jednym mądrym zdaniu wyesencjonowała ;) no to chyba mamy wróżkę i guru w jednym !

jak spacer to tylko w górach, a jeśli w górach to tylko w bieszczadach ;)

magnolio strasznie mi przykro, że wiele juz musiałaś znieść- ale zobaczysz, że juz za chwilkę będzie pieknie- poza tym Jesteś młodziutka dlatego tym bardziej wszystko przed Tobą! Koszmarnie zmęczona jestem dzisiaj dlatego uciekam. Dziekuję Wam znowu za dzisiaj,- Jesteście teraz moim światełkiem w tunelu! Dobrej nocki!

nie swiatełkiem w tunelu tylko halogenem prosto w oczy !!!! zrozum to Maniu :)

spokojnych snów Maniu... hmm a może nie spokojne by Ci się przydały ?! a nie tylko ten wiatr i wiatr !!!! hihi...

To u mnie teraz właśnie jest to gorzej. Lekko się już znieczuliłam i idę spać, nie wiem czy dojdę do łóżka.. . wybaczcie, ze włażę bez sensu na wasz topik, ale mi dziś podpasował wyjatkowo. Dobrej nocy.

ojjjjj czasami boję się tego jak bardzo moge być krzepka:):):) Maniu, niech Ci się przyśni coś pięknego , a jutro Cie zaskoczy:)

tu na kafe taaaaaaaaaaakie chłopy się marnują a Wy mi tu z jakimiś wiatrami wylatujecie :D

u mnie w domku jest kult herbaty, zielonej w szczególności ! choć czasem i biała się zapląta... mam zieloną jaśminową ręczni zwijaną mmm.. mówię Ci raj dla ciała niczym magnolia rajem dla ducha.... ;)

... najlepiej korników prawda ? ;) chociaż ja jestem z tych leniwych korników... ;)

mhhhhhh to może Kornik zgłosi chęć przekwalifikowania sie na .........jakiegos bardziej przychylnego herbatce owada???:)

masz tu trzecią i czwartą a teraz mi tu mów co z tych fusów wyczytałaś :D

Gość Beautiful
Wyszło na to że miałem jeszcze 10 minut. Ale teraz to już nie ważne. >Zapisuj wszystko< Ps - w niedzielę o 2 w nocy zmiana czasu na 3