Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

bank fryzur

Polecane posty

Tak sobie myśle, że fajnie byłoby pokazać zdjęcia swoich fryzur i stworzyć taki swoisty bank:) Przyda się chociażby w poszukiwaniu pomysłów na nowe \"cięcie\" co wy na to?

Zacznę...;) może \"chwyci\" To fryzurka, którą ostatnio sobie zafundowałam. Jednym się spodoba, innym nie, ale jej największym plusem jest to, że praktycznie nie wymaga układania. Włoski można przejechać prostownicą, ale nie trzeba, trochę wosku i gotowe:) No i układa się fajnie, nawet jak odrasta:) Tu zdjęcia, na niektórych bardziej ułożone, na innych mniej:) http://s59.photobucket.com/albums/g282/Aniulka83/?action=view¤t=ccc.jpg http://s59.photobucket.com/albums/g282/Aniulka83/?action=view¤t=P3100036.jpg http://s59.photobucket.com/albums/g282/Aniulka83/?action=view¤t=11b.jpg http://s59.photobucket.com/albums/g282/Aniulka83/?action=view¤t=05b.jpg

Tyzik ładna ładna, wogólę pikne dziewcze z Ciebie:) Tyle że ja bałabym się tak krótko przystrzyc...

ja też się kiedyś bałam:) pierwszy raz obcięłam włosy w 3 klasie liceum:) i od tego czasu czasem przechodzę na krótką fryzurkę :) to chyba potrzeba zmian:) poza tym jak już pisałam w innym temacie wg mnie krótkie fryzurki łatwiej oddają osobowość:)

To super:) ja się przyzwyczaiłam do długości do ramion mocno wystrzępionych... Mam o tyle dobrze że mam poddatne włosy i czasem mogę z nich wyczarować poskręcane loczki a czasem proste kłaczki:

Tyzik jesteś śliczna... W najpiękniejszy z możliwych sposobów... Zresztą wszystkie jesteście ładne, włoski też :) Czekam na dalsze zdjęcia, bo niedługo czeka mnie wizyta u fryzjera, długo wyczekiwana zresztą... Mam nadzieję, że wreszcie zrobi ze mną coś, co w pełni zaakceptuję, bo zwykle wyjście z salonu kończy się trzydniową załamką i próbą ratowania tego, co mi jeszcze na głowie zostało... Dlatego fryzjer w moim przypadku wypada rzadko, ale teraz naprawdę jestem nastawiona optymistycznie, bo podobno świetny. Mam nadzieję, że sam mi coś doradzi, ale mniej więcej jakaś inspiracja też by się przydała :)

nie szkoda mi było, bo już się do tych zmian przyzwyczaiłam. Nawet na łyso kilka razy się goliłam. Poza tym jak wspomniałam strasznie spaliłam włosy, bo chciałam rozjaśnić. Nie było wyjścia. Dzidzia nie moja :) pożyczona

:) Mimoza, wg mnie lepiej ci w kręconych:))) tak jakoś naturalniej, a fryzjera nie ma co się bać, w najgorszym razie odrosną:));) no i najlepiej obcinać stopniowo, nie od razu z długich na króciutkie:) chociaż ja tak wlażnie zrobiłam;)) Kocurze;) słodkie to małe;) ja tam bym już nie oddawała na Twoim miejscu;)), a i włoski blond są jak najbardziej \"si\" :D:D P.S. Dzięki za miłe słowa :)

Zawsze sobie powtarzam, że to tylko włosy i odrosną, ale to nie wyklucza początkowej załamki... Mam nadzieję, że tym razem będzie super i że też będę mogła pokazać zdjęcia i pochwalić się moimi włoskami (które same z siebie raczej do chwalenia się nie nadają...)

no zgadza się:) ja w sumie zaraz po wyjściu od fryzjera też najczęściej mam doła:)) ale w końcu mija:)) Trzymam kciuki, żeby tym razem poszło ci bezboleśnie;)) A masz już jakąś upatrzoną fryzurke;>>?

No właśnie nie... Mam tylko wizję, że wchodzę, siadam i mówię: \"Podobno jesteś artystą. Twórz.\" ;) Ale cały czas poszukuję czegoś fajnego. Twoja mi się bardzo podoba, ale nie wiem, czy na moje włosy się nadaje, bo mam bardzo cienkie...

heh:)) no jest to jakiś sposób;) tylko pamiętaj, że artyści bywają nieobliczalni;)) Jak już będziesz \"po\", to wrzuć zdjęcia:) A może do tego czasu pojawią się tutaj jakieś nowe inspiracje:)

No mam nadzieję, że coś jeszcze się pojawi. A przy okazji, poszukuję programu, gdzie można wkleić zdjęcie i dopasowywać fryzki, znacie może takowy?? ;) Jak będę ludzko wyglądać, to na pewno wrzucę :) Tylko że to jeszcze trochę, bo do tego \"artysty\" to trzeba się zapisywać miesiąc wcześniej :/ Już sobie wolne w pracy wczoraj zaklepałam na fryzjera :) A mój chłopak powiedział, że bardzo fajna fryzurka i że mam tak zrobić :) I też mówi, że jesteś śliczna :) bo trochę podobna do mnie ;)

heheh;)) to pozdrów chłopaka;)) podobna do mnie;>>? no to jeszcze fryzurka i prawie jak klony;)) No i chyba z tego samego rocznika;)) buzka

Ale nie wyglądasz na tyle, pewnie wszyscy Ci to mówią... Mi zresztą też. Ale szczuplejsza jesteś ode mnie. A czy podobna?? Ja nie wiem, według mnie dużo ładniejsza :)

Mimoza dzięki jeszcze raz :) Ja poszukuję, ale bezskutecznie... jak coś znajdę to też wrzucę może komuś się przyda :)

;) i chyba też się na zachowuję na tyle;)) zwlaszcza od kiedy jestem sama i moje ustabilizowane zycie znowu troche sie \"odstabilizowało\";)) ale co tam;)) czy ładniejsza? nie wiem, nie widzialam;)) kazdy jest inny, ale to normalne, że inni podobaja nam sie bardziej od siebie samych;)) Jeśli chodzi o program, to też słyszałam tylko o wizażu, ale jak coś znajdę, to wrzucę:)

Dzięki Wam bardzo, ten topik przywrócił moją zachwianą wiarę w kafe :) Dzisiaj już śmigam spać, ale będę zaglądać, może ktoś jeszcze zdjęcia wrzuci :) Pozdrawiam wszystkie niewyglądające i niezachowujące się ;P Też to mam :) I w ogóle Was wszystkie pozdrawiam!! :*

powiedz jeszcze, ze studiujesz w poznaniu;)) Tez pozdrawiam i słodkich snów życzę:)) ja też powoli do łóżeczka zmykam:)

Witam z samego rana!! :) Nikt więcej jak widzę nie zajrzał :( Mam nadzieję, że jak wrócę z pracy, to będą jakieś fajne zdjęcia :) Nie, nie w Poznaniu. W Lublinie... Miłego dnia!!