Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę przygnębiona

Zeszliśmy się, ale jest dziwnie...

Polecane posty

Gość karina21
Mysle ze macie szanse tylko podchodz do tego co bylo jagby tego nie bylo, nie zastanawiaj sie jak bylo kiedys, probujcie razem to naprawic tak zeby taka sytuacja sie nigdy nie powturzyla, probujcie rozmawiac, zwiazaliscie sie na nowo wiec zacznij wszystko od nowa i nie mysl co bylo kiedys

Gość troszkę przygnębiona
dobrze mowisz, mam nadzieje ze nie wroce demony przeszlosci, a takze On juz nie bedzie pamietal o tym co zle i jakos to wszystko odbudujemy ;) Ciezo z bylym zaczac od nowa, jednak cos nas wczesniej laczylo, ale bedziemy sie starac ;) dziekuje karinka- spokojnej nocy ;)

Gość karina21
Spij spokojnie i nie martw sie wszystko sie ulozy Trzymam kciuki pa :)

Gość karolkakarolka
ja z moim najdroższym kochaniem tez "zeszłam się" i tez jest dziwnie. on albo jest kochany i cudowny, albo wyzywa mnie od dziwek. nie wiem, czy mam siłę dźwigać to dalej.

hej przygnebiona, widze, ze jestesmy w tym samym polozeniu... tez dopiero co zeszlam sie z chlopakiem, nie bylismy razem 5 miesiecy. trudno jest zaczac od nowa.... OD POCZATKU, tak jakby nic wczesniej nie bylo, ale da sie! My ustalilismy sobie \"reguly\" zwiazku, zeby przetrwac wlasnie ten najgorszy okres od razu po zejsciu... Pozniej mam nadzieje, ze bedzie z gorki....

Gość on nie jest po mojej stronie
karolka - czuje si epodobnie mimo ze on mnie nie wyzywa

karolkakarolka ---> :O gdyby chociaz raz mnie facet wyzwal od dziwki, to tak bym mu szczelila w morde wrrrrrr i odwrocila sie na piecie.... przygnebiona --> OD POCZATKU, nie od momentu, w ktorym zakonczyliscie zwiazek, ale calkowicie od nowa, czysta karta

Gość Sercowy problem
Ja bylam z moim mezczyzna przez 6 lat.Rozstalismy sie na prawie 7 miesiecy i 4 miesiace temu wrocilismy do siebie.Niestety chyba nic z tego nie bedzie...Nie ma juz miedzy nami zaufania ani takich uczuc jakie byly kiedys.Zyjemy razem ale osobno.W tej chwili jestem na etapie poszukiwania mieszkania do wynajecia bo rozstaniemy sie jednak definitywnie.Cos jest w powiedzeniu ze nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki...

sercowy problemie ---> widze, ze Tobie nie za bardzo zalezy.. Wazne, ze sprobowaliscie, ze daliscie sobie szanse... Nie bedziesz sobie pozniej wyrzucac... Nie udalo sie, trudno, niestety tez tak bywa :(

Gość słonce i cien
a ze mna zerwal facet po 5 miesiacach, niedlugo minie miesiac i ani razu sie ze mna nie skontaktowal,nawet glupi sms-a miala byc tylko "przerwa",ja tez nie pisze,ale bardzo bym chciala zeby wrocil...

Gość gość
96NYqnhlBzni9jVk7r3DrcFC