Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 do pani inowrocław :), rozczarowałaś mnie, jak możesz wolec tężnie ode mnie ? no jak? co prawda po mnie solanka nie kapie ale co innego jeszcze by pokapało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 moge Ci wierzyć ale sama wiara to nie wszystko.Pojedz to zobaczysz jak sie baby na Ciebie rzucą.Bedziesz przebierał jak w ulęgałkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 Pewnie POT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 a pojadę , pojadę , lubię baby :) ale nie wszystkie , szanse mają tylko te mądrzejsze odemnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 o kochana , pot w erze antyperspirantów? no wybacz , ale zaraz pomyslę ze rozmawiam ze stuletnią babcią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 do stu mi brakuje 84,wiem ze to niewiele ale zawsze to cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 przepraszam,miałobyć 74 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 oj dziecko, to ja już jestem grzeczny . młodzieży nie bałamucę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 I dobrze bo takie laski nie lubia staruszków i tez nie korzystaja z sanatorium.Poza tym pokazałes się wpisem z nie najlepszej strony 2014-01-23 20:43:38 damski bokser:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 jaki damski bokser , jak potulny jak baranek :) , a na dziadka jstem trochę za młody , ale ojcem twoim mógłbym być, a ty dziecko nie masz ciekawszych zajęć tylko kilkanie na topiku o k*******e sanatoryjnym , taką młodą osóbkę takie tematy tak interesują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 Boże......ludzie!!!! o czym Wy gadacie????? Wogle nie idzie Was zrozumieć!!!!! O co ta cała heca????? Czytam i czytam i dochodzę do wniosku że tu na tym portalu to chyba same po.......sy siedą........Wypad stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 Ludzie!!!!! opamiętajcie się!!!!!!!!!!!!!! O co Wam wszystkim chodzi???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 Ja też nie rozumiem tych postów. Kto to pisze? Po co? I o czym? Wogle jaki w tym sens? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 A może pogawędzimy o czymś bardziej wartościowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 co powiecie o zapperze nunczako,J.Taratajcia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 23.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ludzie!!!!! opamiętajcie się!!!!!!!!!!!!!! O co Wam wszystkim chodzi???????? Poprostu,kuracjuchy/sze wspominaja piekne chwile i martwia sie ze jak im pozamykaja sanatoria to nie beda mieli gdzie się"leczyć" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Im więcej seksu, tym dłuższe życie, seks to zdrowie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 jadę pierwszy raz , boli mnie kręgosłup, liczę , że zabiegi mi pomogą, nie nastawiam się na rozrywkę, czy znajdę znajdę kogoś do rozmowy i spacerów TYLKO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 napiszę parę słów mój mąz był 3 razy w senatorium i za każdym razem dzwonił żebym przyjechała,mój mąż jest bardzo rozrywkowy i da się lubić wszystko mi powiedział bo siębardzo szanujemy kobiety w senatorium same przychodziły do pokoju rozbierały się i pchały się do facetów do łóżka oni faceci z pokoju ich wypraszali ale to im wcale nie przeszkadzało,mój mąż powiedział ze nigdy by nie ruszył obcej kobiety,raz był ze znajomym w jednym pokoju po powrocie znajomy powiedział mi ze mam bardzo dobrego męża kobiety go nie interesowały wolał chodzić na basen niż na tance i ze on mnie bardzo kocham i że powinam być z niego dumna.. //// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 SANATORIUM :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Sanatorium – zakład medyczny wykorzystujący walory rekreacyjne, przyrodnicze i naturalne, takie jak: wody mineralne, wody termalne, borowina, ozon, radon, sole mineralne oraz inne czynniki biofizyczne środowiska wywierające korzystny wpływ na organizm człowieka. Sanatorium zlokalizowane jest zazwyczaj w miejscowości uzdrowiskowej o specyficznym klimacie i szczególnych walorach przyrodoleczniczych, przeznaczonych dla osób przewlekle chorych i rekonwalescentów, wymagających rehabilitacji lub utrwalenia wyników leczenia szpitalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 do gościa z 21 17,,,,chyba już Cie lubie,,widze ze znasz się na zartach....a tak poważnie,,,,,teznie to teznie,,,,hmmmmmmm.S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Pani z 14.24 A może to mąż tak mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 jak ktoś chce rehabilitacji nie musi wozić d**y za moje pieniądze na drugi komiec pl. jestem za likwidacją darmowego kuresItwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 24.01.14 [zgłoś do usunięcia] POPIERAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 mogliby otworzyć więcej tych sanatoriów,,,,,może krócej bym czekala.,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Do gościa z 18.03 Jestem za. Więcej sanatoriów!!!! Można by wyjechać chociaż 2x do roku na fajne wczasy! Czemu nie.Kto korzysta ten mądry. A kto nie , niech siedzi w domu i narzeka i nie zagląda tu! Pozdrawiam wszystkich kuracjuszów i oczywiście panie kuracjuszki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 24.01.14 [zgłoś do usunięcia] Mozna jechac nawet 5x w roku ale "kurujcie swe ciała"za własne pieniadze a nie za pieniadze podatników.Tutaj jestescie chorzy,w domu jęczycie,piec razy w tygodniu u rodzinnego a jak zajezdzacie do sanatorium to laski ida do szafy a wy na tańce i hulaj dusza. Pozamykac w pioruny te sanatoria bo tam sie rodzi k....wo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach