Gość Nowa kuracjuszka Napisano Styczeń 24, 2014 Rzeczywiście to dość skąplikowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 A o co ta cała checa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 o sanatorium! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Eeeee.....już się wygadali......Naopowiadali bzdur i się zmęczyli. Pewno poszli spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Dawny PRL zdemoralizował ludzi.Czasy się zmieniły i zejdzcie ludki na ziemię.Nikt nie bedzie dopłacał do waszych zachcianek. Kazdy powinien miec swoje konto i składki powinny wpływac na to konto.Te pieniadze powinny byc na leczenie,na wyjazdy na leki.Wtedy kazdy liczyłby grosz i nie szastał nim. . A tak to jeden jezdzi po sanatoriach,trzy razy w tyg.u lekarza jak strzyknie w tyłku,a drugi ze nie ma czasu na chorobe,nie lubi stękać , ani na wyjazdy to inni korzystają za niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Jedż a potem się wypowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 gdyby każdy miał swoje konto to połowa z tych krzykaczek siediała by w kościółku i modliła się o zdrówko zamiast wypełniać po 3 wnioski w roku bo a nuż dadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Co za mądrala!!!! Odezwał się! A byłeś i sprawdzałeś to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 a to nieszczęsliwe dziecko nadal pisze sama ze sobą? aż mi jej żal ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 a to nieszczęsliwe dziecko nadal pisze sama ze sobą? aż mi jej żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 dla was wszyscy sa nieszczesliwi ktorzy walą wam prawde w oczy.Ona boli,rozumiem ale przyszedł czas zeby sie rozprawić ze skansensami na ktore panstwo musi nakładac a wy czerpiecie z niego korzysci a niektorzy nie we własciwy sposób, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Nie wiecie . Polecam wszystkim sanatorium choć raz wyjedżcie a będziecie chcieli częściej! Zobaczycie jak jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 no to się rozprawiaj , ja popatrzę jak ci to idzie :D do boju mała !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 dość pasożytowania na ludziach pracy!Jeden tyra na zus a drugi dupsko wozi za jego krwawicę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Ja tez polecam,lecza tam wszystkie choroby ,nawet połamańców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 ja też polecam ale za własną kasę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 nie dodałem że za własną:) KONIECZNIE za Własną i tylko za własną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 No leczymy się wszyscy za własną kasę. Przecież nfz jest biedne i nie ma na nic. Wszedzie kolejki wielomiesięczne. A jak zapłacimy to mamy od ręki! Wszystko co chcemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 gość z 22.24 Chciałbyś posłuchać jak to jest? Może się umówimy inaczej. Co Ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 NFZ tez istnieje za nasza kazse,czyli wszystko jest za nasza kase nikt nam niczego nie daje za darmo,niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 exclusive odezwij się gdzie jesteś moja miła cały dzień Cię szukam i czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 exlusive ma swoj topik i tam sie produkuje emertyka a ze taka inteligentna to tutaj juz nie wchodzi:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 do gościa z 18 30,,,i w tym się zgadzamamy,,,,kto chce ,niech jeździ a kto nie,,,niech w domu siedzi,,,,ja jade w poniedziałek :):) S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 sory,,poprawka do gosia 18 17,,,,,S:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 psychiatra się kłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Ludzie czy wy nie wiecie o co chodzi ? przecież to proste każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co chce jak chce je rozdawać na prawo i lewo to jego sprawa ale niech to robi za swoje pieniądze a nie okrada ludzi którzy na prawdę potrzebują leczenia .Ci wszyscy ludzie którzy są na emeryturach już swoje wzięli od państwa i nawet czasami za dużo a teraz niech pomyślą o swoich dzieciach i wnukach którym ZUS i NFZ mówią że nie będzie na ich emerytury a marnują nasze pieniądze na sanatoria które od jeszcze czasów przedwojennych są siedliskiem rozpusty i to nie podlega żadnej krytyce tak było jest i będzie Różnica polega na tym że kiedyś to była rozpusta za ciężkie pieniądze kuracjuszy i tylko elita tam jechała się wyłachać a od lat sześćdziesiątych kiedy to PRL uznał że takie rzeczy należą się wszystkim to te kurorty zeszły na psy to już nie są romantyczne romanse tylko zwykłe k***wstwo bo jeździ każdy kto chce o różnym poziomie moralnym i zawartości mózgu w mózgu więc jest jedno wielki tałatajstwo i to za pieniądze nas ludzi młodych To jest potworne a na dokładkę ci którzy korzystają najczęściej i ich zachowanie w tych sanatoriach pozostawia dużo do życzenia bronią ich pazurami jak lwy swoją zdobycz - czy ci ludzie nie widza że się upokarzają bo to świadczy o ich PRL-owskiej naturze wszystko mi się należy -OKRADACIE SWOJE DZIECI !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 i najgorsze że z sanatoriów korzysta stado tych samych w kołko osob naciągaczy. Ciekawe ile wrzuciły do tej wspólnej skarbonki że tak chętnie do niej sięgają co i rusz:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 zgadza się.przyjezdzaja z sanatorium i zaraz biegna do rodzinnego,robia badania i skladaja wniosek na nastepne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 hi hi hi bachory niewdzięczne ! rodziliście się w szpitalu za darmo dzięki moim podatkom? szczepili was za darmo dzięki moim podatkom? uczyliscie się za darmo dzięki moim podatkom? to teraz morda w kubeł! czas spłacić długi ! teraz ja będę jeździć do sanatorium za wasze podatki , będę się tam łajdaczył a wy możecie mnie co najwyżej w d...ę cmoknąć ! i to wszystko co możecie zrobić :D tyrać i płacić żebym miał lepsze wygody ! :) hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 i dlatego ze tak zescie mieli wszystko za darmo,nie ponosiliscie żadnych kosztów staruchy to teraz jeszcze chcecie miec sanatoria za darmo .Trzeba było nie produkowac bachorow ,nie byłoby darmozjadow i Polska dzisiaj byłaby silnym Panstwem a tak to zescie ja okradali a rzad jechał na pożyczkch.Kazdy myślał ze cud się stanie i bedzie druga Japonia. Bawic wnuki a nie wymyslać głupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach