Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 morda w kubeł ?:o Co to za język, co za styl? Chyba kawał życia w kryminale spędziła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 aaaaa hahahahaha gdyby nie produkowali bachorów , to by was nie było ! hahahahahahaaa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Nigdy nie będzie dobrze w naszym państwie a już na pewno w służbie zdrowia dopóki to po PRL-owskie pokolenie będzie żyło bo ich toku rozumowania nikt nie jest w stanie zmienić Najeść się napić i dobrze zabawić to wszystko o czym są w stanie myśleć perspektywicznie , Do tłumoka który karze "bachorom" pracować bo po to ich naklepał człowieku żadnych podatków nie płaciłeś za PRL-u to co wymieniłeś to wszystko miałeś za fri a teraz też chcesz mieć za fri ? No wybacz ale jesteś jakiś niedouczony no ale to już zostało powiedziane że poziom kuracjuszy sanatoriów jest niestety na bardzo niskim poziomie to teraz już wiemy co to za poziom , nie ma się co dziwić że takie łajdactwo tam odchodzi skoro takie indywidua tam jeżdżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 25.01.14 [zgłoś do usunięcia] oj nie dała Bozia rozumu ,nie dała a szkoda bo moze bys pomyslał/ła ze język i styl jest indywidualnie do kazdego wpisu jego właściciela..Do inteligentnych i myślących rozsądnie używa sie języka z wyższej pólki.C****erwsi tego z wyższej półki nie rozumieją.Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Młodzi to dopiero łajdactwo! Robić się nie chce bo za 1000zł nie wstaną z łóżka. A my musimy. Wy to nigdzie nie pojedziecie bo nie doczekacie się emerytur! Nie zarobicie sobie na nie. Więc zazdrościcie. To wy jesteście balangowicze żyjecie od balangi do balangi. I to jest wasze życie. Patrzycie na swoich rodziców żeby wam dali bo się należy. A my co przepracowaliśmy 35-40 lat. Wychowaliśmy was dostaliście wszystko podane na tacy a teraz nam się też coś od życia należy. Więc nie zabierajcie wogle głosu w tej sprawie bo nie macie prawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Ta wasza praca wieloletnie jest tyle warta że szkoda gadać przez wasz sposób życia nasz kraj jest taki a nie inny my musimy spłacać wasze długi które przejedliście i przepiliście Jeżeli pani dzieci są takie jak pani opisała to znaczy że nawet jako matka nie zdała pani egzaminu i wychowała sobie pasożyty . Natomiast nasze pokolenie jeżeli baluje to tylko i wyłącznie za swoje i na swój rachunek a słowa o zazdrości świadczą o tym że zaczęła pani wchodzić w fazę starzenie się i tok rozumowania jest coraz bardziej infantylny.Gdyby zamknąć sanatoria lub zrobić w stu procentach płatne to masa pieniędzy mogłaby być znacznie pożyteczniej zużyta ale wasze pokolenie tego nigdy nie zrozumie bo wasza dewiza na życie to "po nas choćby potop" I tak właśnie wyglądała wasza praca przez te długie i niestety bezowocne lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 To dopiero jest infantylne! Człowieku nie masz pojęcia o życiu! Przeżyj najpierw pół wieku a potem zabieraj głos! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 To że ktoś przeżył pięćdziesiąt lat nie daje mu prawa uważać że zna życie ale chyba na merytoryczna rozmowę to raczej tu nie ma szans Tak jak już zostało napisane wszego toku rozumowania nikt i nic nie jest w stanie zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Nie warto tu ze smarkaczami gadać bo nie ma o czym. Żegnam to śmieszne towarzystwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 25.01.14 [zgłoś do usunięcia] Choć sama mam 60 lat i dwoch dorosłych wykształconych synów,samodzielnie żyjących z własnymi już uważam że ma Pan/ni rację w swojej wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 (.....????......) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 25.01.14 NIE WIERZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 A sanatoria dla dzieci to też burdele? To też finansuje NFZ i to całkiem za darmo. Może rodzice się k.......ą podczas gdy dzieci są na zabiegach, w tej powszechnie niehlubnej opinii jakiej się tu dowiaduję na temat sanatoriów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 śmieszna dziewczynko, jeszcze ci się nie znudziło zabawianie się swoim własnym towarzystwem? :) to trzeba mieć zjechany mózg , żeby siedzieć cały dzień na topiku i udając różne osoby , pisać sama ze sobą :) no ale jak ci to pomaga , ludzie miewają różne zaburzenia osobowości , biedna kobieta, aż mi jej żal ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Śmieszne są osoby do których oczywista rzeczywistość nie dociera ale niestety takie mamy społeczne przyzwolenie już od dawna w Polsce tak było jest i będzie że "szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie"i nikt nie ma prawa mu mówić że coś robi nie tak no i tak jak ongiś ten nasz biedny kraj owa szlachta przepiła tak teraz niemyślący perspektywicznie ludzie prowadza go do samounicestwienia Leczenie dzieci to zupełnie inna bajka pooglądaj człowieku telewizje to może z duuuużym wysiłkiem załapiesz dlaczego tak mnie drażni marnowanie pieniędzy na sanatoria (zaznaczam dla dorosłych) bo na dzieci ciągle brakuje w tym kraju pieniędzy .A wasza rehabilitacja na parkietach i w pokojach mogłaby być ja nie mam nic przeciwko -tylko nie za nasze pieniądze bo waszych w tej kasie to za dużo nie ma - swoje już wybraliście i to z nawiązką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 25.01.14 [zgłoś do usunięcia] To uwierz.Miec 60 lat ie znaczy myślec jak rówieśnicy. Nie korzystam z wyjazdow sanatoryjnych choc jestem po trzech powaznych operacjach (tarczyca,pecherzyk,kobiece).Miałam propozycje od lekarzy(po szpitalne)ale wiem ze nie nadaje sie chocby własnie z tego powodu o ktorych tu mowa w topiku. Miałabym problem gdybym musiała sie zmierzyc z towarzyszka w pokoju szukajacą atrakcji,badz panow ktorzy uwazaja ze wszystkie kobiety sa takie same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 25.01.14 taki durny tekst mogl tylko napisac niciforek badz exclusive, innych podobnie myslacych tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Gości z 19,14 chyba masz problem z czytaniem może już potrzebne okulary ?Na tym topiku mało jest ludzi którzy są zwolennikami sanatoryjnych rehabilitacji "umownie to zwąc" W Polsce jest masa ludzi myślących tak jak ja i mnie podobnych tylko dopóki w rządzie będzie to po PRL-owskie pokolenie nigdy nie będzie porządku w naszym kraju bo wy wyssaliście z mlekiem matki to wydawanie nie swoich pieniędzy na mało potrzebne rzeczy zawsze byliśmy niegospodarnym narodem i tak jest do dzisiaj Kasę ładuje się tam gdzie nie trzeba i nie potrafi się planować długofalowo.Ale to chyba nie do końca wasza wina bo tak naprawdę to was tego nauczono w minionej epoce praca była dla wszystkich można było wybierać przebierać i dlatego nikt nie nauczył się z szacunkiem do niej podchodzić a jeszcze ta dewiza tych czasów "czy się stoi czy sie leży parę tysięcy si e należy " to chyba mówi wszystko o waszym myśleniu społecznym To też nie dziwię się ze się nie możemy dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 przepraszam to oczywiście miało być do gościa z 18,48 jeszcze raz przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 ja korzystam z leczenia sanatoryjnego i jestem bardzo zadowolona,,,,i nadal będę korzystać,,,,,czy się komus to podoba czy nie,,,,ja dbam o swoje zdrowie,,,,,,a co inni mysla to ich sprawa,,,mnie to nie interesuje.........Pozdrawiam bywalcow sanatoryjnych,,,,,,,S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exclusive 0 Napisano Styczeń 25, 2014 widzę że dalej się żrecie...jak miło :D ᠋ i odp********e się ode mnie:p co miałam do powiedzenia to napisałam i KONIEC!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 gościu z 20.17 Jestem po Twojej stronie. To wszystko jest tu nie normalne co się dzieje. Nic nikomu do tego. Kto chce korzystać niech korzysta a kto lubi tylko domowe pielesze jego spraa. Każdy jest wolny i ma swój wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 25.01.14 [zgłoś do usunięcia] exclusive najpierw było ą, ę przez bibułkę a teraz odp.......cie .ha ha ha kultura bazarowa.Własnie tacy, to bywalcy sanatoriów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 exclusive i odpi:rdolcie się? Szambo nie exclusive................................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 20 43 ,,,gościu może się spotkamy na nastepnym turnisie,,,,pojdziemy razem na tany :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 07.06 gościu.... na tany chadzam w domu z moim mężem. Do sanatorium jeżdżę podreperować swoje zdrowie co nie oznzcza że potępiam wszystkich jeżdżących. Jest wiele osób samotnych do których los się jeszcze może uśmiechnąć. Nawet tam. Więc każdy niech robi tak jak mu odpowiada. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 Mark.PL Muszę przyznac poprzednikom rację kobiety strasznie napastują w sanatoriach Ja jak jeździłem byłem nieustannie napastowany Jedzie człowiek żeby poddac się zabiegom leczniczym, po rehabilitacji spokojnie napic piwka a tu nieustanne umizgi To jest żenujące. Apeluje do kobiet o powstrzymanie się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 gościu z 19.36 zdajesz sobie sprawę , że wydając taką opinię o poprzednim pokoleniu , osądzasz jednocześnie w taki sposób swoich rodziców, dziadków itp. ? na pewno jest im bardzo miło z tego powodu , że uważasz ich za nieudaczników którzy zniszczyli kraj. tylko im pogratulować i współczuć takiego dziecka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 sanatorium to nie leczenie, to styl życia za pastwowe pieniądze najchętniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach