Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Afera00🌻 o, widzę, że obie z Kimkolwiek Cię zaatakowałyśmy ;) Ale to tylko dlatego, że cieszymy się, że do nas dołączyłaś :)

Afera00🌻 no to jesteśmy z jednego miasta :D Ja zmykam dziewczynki. Zrobić jedzonko i do pracy. Miłego popołudnia!

hihih :) to fajnie, że kolejna policjantka się na forum pojawiła, mam nadzieję że będziesz służyć pomocą :D ponieważ ja planuję (baaaardzo planuję :) ) zostać policjantką, więc być może będę Cię napastować pytaniami :P tylko za szybko nas nie opuszczaj! :) pozdrawiam 🌼

Witajcie dziewczyny🌻...dawno mnie nie bylo,ale to z powodow służbowych,wcale o Was nie zapomnialam:)tak łatwo się mnie nie pozbędziecie;)Milagoro chyba najbardziej za mna tęskniła🌻 Dzisiaj mam wolne,mialam odpoczywać...ale troche plany mi sie zmieniły.Przeprowadzam się,więc aktualnie pakuje walizki i stukam do Was na klawiaturce... No i witam nową koleżankę policjantke-Afera łapka;) Pozdrawiam Was wszystkie i milego dnia:):)

Gość żona to żona
Appache: "NSZZ" i ty SOLIDARNA: "Za oknem świeci piekne słoneczko i cieszę się niesamowicie z tego powodu. Wkrótce znów przyjdzie lato, ciepełko .... mmmmmmm" - kluczem liczba mmmmmmmm "Bardzo cieszy mnie fakt, że Nasz topik ruszył oby tak dalej Dziewczęta " kwiatek ci wyszedł tylko potwierdziłaś powyższe że chodzi o podwójne zz: "Kimkolwiek coś mi nie wyszło z kwiatuszkiem Zatem przesyłam " Zatem prZeSyłam - nie było kwiatuszka nie było N, en - hebr. bez Elfika. el - nun sofit dziękujemy bardzo.

czesc ;) nie przeczytalam wszystkich wpisow bo strasznie tego duzo ;) jestem na resocjalizacj i po studiach chce podjac prace w ZK na stanowisko strazniczki. Moze ktoras z Was pracuje na tym stanowisku lub w wiezieniu i mogla cos na ten temat powiedziec? ;)

Oj pare dni mnie nie bylo(lenistwo w pieleszach Jedynej Rodzicielki) a tu tyle do czytania-bardzo mnie to cieszy:). Witam nowe twarze🌻. Mam nadzieje,ze bedziecie sie udzielac w miare mozliwosci. A u mnie generalnie bez zmian-poszukiwania pracy trwaja. Dopada mnie jakies czarnowidztwo ogolne,mam nadzieje,ze niedlugo wkoncu wyjrzy slonce,to i mysli beda jasniejsze. Poki co ide spac,ale jutro planuje luzny dzien,to na pewno tu zajrze. Pozdrawiam goraca wszystkie babeczki❤️❤️❤️🌻

witajcie dziewczynki :) pewnie mnie nie pamietacie , udzielałam się na tym forum rok temu pod nickiem " mozeroni " weszłam tu zajrzeć no i proszę .. Milagro :) ty nadal tu jesteś ::) oj jak miło :) pozdrawiam serdecznie wszystkie weteranki i nowe " munduróweczki "

Cześć Dziewczyny! Wróciłam z Łodzi, jestem dumna z siebie, że udało mi się wstac po 4 godzinach snu tym samym pojechałam, załatwiłam sprawę i wrociłam jeszcze za dnia :) Miałam okazję jechać w obie strony nowymi pociągami przeznaczonymi dla tej trasy, takimi tramwajopodobnymi. Wygląd nowoczeny, ciche ale cholernie ciasno i mało komfortowo (nawet w 1 klasie). A, że w stronę powrotną pociąg był dokładnie zapchany to przesiedziałam ponad 2 godziny, w prawie nieruchomej pozycji, wciśnięta w kąt. Bez sensu! Ginorossi 🌻 witam Cię serdeczie! Na tę chwilę chyba nie kojarzę u nas dziewczyny za Słuzby Więziennej ale gdzieś na początku jedna była u nas przez chwilę. Może jeszcze się pojawi. Ona albo inna. A tymczasem będzie nam miło jeśli będiesz do nas zaglądac (im częściej tym lepiej).Na którym roku resocjalizacji jesteś? Licencjat czy magisterka? Diamound❤️ no pewnie, że tęskniłam :D Życzę sprawnej przeprowadzki! Śliczności 🌻 fajnie, że jesteś. A więc jednak straciłaś tamtą pracę? Przykre to :( Chociaż jakoś sensownie się wytłumaczyli z tego, że dowiedziałaś się \"nieoficjalnie\"? A co do szukania nowej to życzę Ci powodzenia i mam nadzieję, ze nowe będzie korzystniejsze dla Ciebie. Appache ❤️ co się ociągasz? Żyjesz? A jeśli tak to jak? Melni 🌻 vel Mozeroni oczywiście, że Cię pamiętam! Na początek masz ode mnie KLAPSA!!! za to, że juz nas odpuściłaś :( A tu niespodzianka! Jak tam w pracy? Dalej trzaskasz tyle nocek? A ja jestem i owszem :P Czasem tylko myślami, gdy uginam się pod nawałem obowiązków ale jak mam chwilę to staram się coś skrobnąć. Generalnie lubię też czytać więc piszcie Dziewczynki ;) Elfik ❤️ Kwiatuszek ❤️ Oliwia ❤️ jak tam życiowe porządki? Ja przed świętami Wielkiej Nocy też zaczęłam robić porządki w życiu. I mam nadzieję, że szybko to ogarnę i, że obejdzie się bez nieprzyjemnych scen. Kimkolwiek 🌻 jak tam nauka? ja dzisiaj siedziałam 6 godzin nad językiem i niedługo chyba zacznę myśleć w szlaczkach ;) Nawet nauczycielka mi się dzisiaj zmęczyła. Tyzik ❤️ a gdzie się podziwa nasza harcerka? Czyżby z wiosną wyruszyła ku przygodom (harcerskim oczywiście)? :P Afera🌻 albo wszystkie albo przynajmniej zasadnicza większość policjanktek pojaiających się u nas są z wykształcenia prawnikami. Ciekawa jestem czy zyskałyśmy w Twojej osobie kolejnego prawnika? Ale się nas dużo zrobiło jak Was powymieniałam :D Czekamy na więcej! Będą dłuższe posty ;) Jak którąś pominętam to przepraszam i pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE 🌻❤️👄❤️🌻

Juz myslalam,ze wszystkie poszly na zielona trawke-wiosenna oczywiscie;). Milagro🌻to co przenosisz sie do Lodzi? Co do mojej pracy tak tamta stracilam. Podobno reorganizacja szpitala. generalnie wsrod kolezanek spotykam sie z opinia,ze im przykro,ze mnie tak zrobili.Wiec scenariusz,ze komus sie nie spodobalam chyba odpada.Chyba,bo nikt mi tez tego wprost nie powie. Co do szukania,na razie marnie mi idzie. Ale cos wkoncu musze znalezc. Nie w tym miesiacu,to w nastepnym. Na szczescie zostaje mi moje ukochane pogotowie-mam tylko nadzieje,ze mi kierwonik nie wytnie jakiegos numeru i rospisze mi \"porzadnie\" dyzury.Tyle na dzis. Goraco sciskam wszystkie dziewczeta🌻 Przez lenistwo nie wymieniam kazdej po kolei-mam nadzieje,ze mi wybaczycie tym razem❤️

Milagro nie:) Jestem absolwentka słynnej szkoly policyjnej w szczytnie:) Teraz koncze kryminalistyke wiec zaden ze mnie prawnik:))))

Dzien dobry dziewczynki;) Ja wlasnie wróciłam ze służby nocnej,i jestem strasznie zmęczona,a nie chce mi sie spać :o...bosheee chyba nigdy sie nie przyzwyczaje do nocnego trybu pelnienia sluzby,zwlaszcza,ze dzisiaj naprawde mialam bardzo duzo pracy. Milagro,super ze wszystko sobie załatwiłas🌻 Afera,mowisz,ze skonczylas slynna szkołe w Szczytnie.No ja musze sie pochwalic;),ze prace mgr pisałam u jendego z kolesi,ktorzy tam wykladaja,wiec podejrzewam,ze mialas z nim doczynienia.Byl tam największa kosą z postepowania karnego,i czesto jak mialam u niego magisterium to sprawdzalam tesciki sluchaczy ze szczytna:):) Ufff...oczy mi sie kleja...odezwe sie pozniej,jak sie wyspie;) Buziaczki...

oooo widzę że mowa o Szczytnie, możecie napisać coś więcej? Bardzo mnie interesuje, jak to wygląda (oczywiście nie szkoła, ale nauka tam), więc będę megawdzięczna za jakiekolwiek informacje/rady w tym kierunku pozdrawiam i lecę gotować obiad, później jeszcze coś napiszę buziale 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Hej hej hej....pamietacie mnie:):)Milagro tak dlugo mnie przywolywala,ze nie moglam sie nie pojawic:):):) Jak mialam chwilke czasu to czytalam co sie u Was dzieje:) Fajnie,ze nasz topik przetrwal,mial owszem maly kryzys ale widze,ze \"podnosi sie z popiołow\";) U mnie sie bardzo pozmienialo:praca, zycie osobiste,ale wkoncu moge powiedziec,ze jestem szczesliwa🌻 Odeszlam,ze sluzby...wiec juz nie jestem mundurowa.Wrocilam do wyuczonego zawodu,i aktualnie jestem sobie na aplikacji adwokackiej,ale wyszlam za mąż za mundurowego (wiec tak posrednio nadal wiele mnie łączy z mundurem),no i najwazniejsze w listopadzie urodzi sie moje dzieciatko:D:D Pozdrawiam Was goraco.... Dziekuje Milagro i pozostale dziewczynki za pamiec

witajcie :) Milagro , jak miło że jeszcze pamiętasz :) tak , nadal trzeskam tyle nocek , ( własnie na jednej z nich siedzę ) moja praca ma na szczęscie i swoje dobre strony , teraz przychodzę tutaj odpocząć gdyż w domu total-sajgon:( miałam potężny remont .. klapsa już przyjęłam z pokorą:) ale jakoś tak unikałam neta przez dłuższy okres czasu. dosłownie nie chciało mi się siedzieć . w pracy mam dość tych komputerów i monitorów. chyba przechodziłam jakiś kryzysik :) teraz tak siedzę i czytam o czym pisałyśmy w tamtym okresie :) heh , uśmiałam się , bo opisałam wam nawet tak króciutko sytuację z moim długoletnim przyjacielem. no a dziś ? jednak tak się potoczyło że jesteśmy razem :) cholerka , jak to fajnie się wszystko czyta :) pozdrawiam wszystkie koleżanki :)

Witajcie Kochane! 👄 Oooo, widzę, że nadszedł czas na wielkie powroty :D Hurrrrrrra!!! A w dodatku Kwiatuszek i Melni wróciły z happy-end\'ami. Strasznie mi się oczka cieszą kiedy czytam, że komuś się szczęśliwie powiodło :D Kwiatuszek🌻 no Kochana! Umnie zachodzą zzmiany w życiu ale póki co to Ty mnie przebiłaś na głowę. Wybacz ciekawośc ale musze o to zapytać: męża poznałaś w SG? Pamiętasz jak na początku przeżywałyśmy Twoich adoratorów z tamtej pracy? A co do Twojego powrotu do zawodu prawnika to szczerze Ci gratuluję. I dostania się na aplikację i podjętej decyzji. Wiadomo, że w zawodzie adwokata zarobki raczej nie przypominaja tych \"mundurowych\" pensji. Napisz jak Ci idzie na tej aplikacji i jak sobie radzisz z tym będąc w ciąży. No i oczywiście ciąży Ci gratuluję, składam życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA i miej tę świadomość, że będę przeżywać czas do narodzin Twojego dzidziusia jak mrówka okres :D No i kurcze odzywaj się do nas! Melni❤️ no to u Ciebie też poukładało się chyba najlepiej jak mogło. Związek z moim Skarbem też zaczynał się od prawdziwej przyjaźni i jest nam razem super. Nic dodać, nic ująć. Życzę i Tobie TEGO cennego i trwałego uczucia, które obie wiemy jak się nazywa. A zmęczenie pracą przy kompuerze rozumiem, bo mój Skarb ma to samo i mu nie zazdroszczę. Afera🌻 no to rozszerzyłaś nam grono fachowców ;) Nie wypytuję więcej bo rozumiem specyfikę zagadnienia ale podziwiam za wytrwałość. Śliczności❤️ dokładnie, przenoszę się w pobliże Łodzi. Mam teraz dużo załatwiania z tym bo trzeba aż przez samą górę w Warszawie. Ale wszystko jest do zrobienia i spodziewam się szczęśliwego finału. A co do Twojej pracy, to akurat dobrze Ci się złożyło, że masz to pogotowie, ze ta w szpitalu to nie była jedyna Twoja praca. zyczę powodzenia i trzymam kciuki! Appache❤️ Elfik❤️ Diamound❤️ Kimkolwiek❤️ Ginorossi❤️ Tyzik❤️ I w ogóle dla wszystkich ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Milagros Kochana🌻 dziekuje za zyczenia.Hehehe co do adoratorow to masz racje,niezle sie z tego smialysmy wtedy;) Ale zaden z kolegow z SG nie skradl mi serca...gdyz uczynił to pan w niebieskim mundurze;) Moj mąż jest policjantem,a dokladnie dowódca jednostki antyterrorystycznej.Jest starszy ode mnie o 6 lat:) Ale poznalismy sie poza praca,na slubie mojej kolezanki:)Nie szukalam milosci,a tu prosze ona mnie znalazla i to niespodziewanie... Na aplikacji mam mnostwo pracy i nauki,ale daje sobie rade.Oczywiscie nie moge przesadzac ze wzgledu na ciąże,dziecko jest najwazniejsze,ale na szczescie dobrze sie czuje,ciaza rozwija sie prawidlowo,i moge pracowac,wiadomo,ze do pewnego momentu hehehe;) Nie martw sie Milagro bede tutaj zagladac na nasz topik,i na biezaco informowac,jak tam sie czujemy z malenstwem.Co do przezywania mojej ciazy \"jak mrowka okres\"..hehehe to juz bedziesz druga osoba,pierwsza jest moj mąż-ciagle mi marudzi,ze nie moze sie doczekac narodzin dziecka,i ze dlaczego ta ciąża musi tak dlugo trwac,i ze na pewno bedzie dziewczynka,bo on chce coreczke...hehehe...ach ci mezczyzni;) Przenioslas sie do Lodzi Milagro.Skad taka decyzja???:)Ale zycze Ci powodzenia w nowym zawodowym wyzwaniu.Buziaczki

Cześć Dziewczynki! Ja tylko chciałam przypomnieć, że o Was pamiętam i zaglądam co napisałyście. Jednak do piątku jestem zawalona robotą (po kilkanascie godzin mnie nie ma w domu) więc jak wracam wieczorem to padam na pyszczek i tylko myślę o spaniu. A następnego dnia znowu pobudka ok. 5.00. Powinnam mieć więcej wolnych chwil w sobotę to się odezwę. A Wy piszcie Dziewczyny. Buziaki 👄👄👄

cześć Kochane ;) ja jestem na pierwszym roku pedagogiki, specjalizacje zaczynam od drugiego dopiero. Poczytam sobie trochu co tam u Was i mam nadzieje, ze wkrece sie w rytm ;) milego dnia ❤️

ale piękna pogoda! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 pozdrawiam Was Dziewczynki i jak znajdę chwilkę to coś napiszę buziaaki :***** 🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Cześc Dziewczynki Taki miałam męczący tydzień, że ledwo dochodze do siebie. Wczoraj spałam 13 godzin a dzisiaj 11. Dzisiaj juz lepiej ale wczoraj nie byłam w stanie kiwnąc palcem. Dosłownie nic mi sie nie chciało zrobić. Dzisiaj tez w zasadzie leniuchuję ale przynajmniej słoneczko daje troche energii. Czeka mnie jeszcze trochę sprzątania w domku i cała kupa prasowania, bo od jutra do czwartku mamy w pracy jazdę bez trzymanki. No więc musze mieć wszystko poprasowane bo w tygodniu nie będzie na to czasu. A jeszcze dzisiaj wybieram się na basen. Może za jakąś godzinkę. Teraz siedze przy kawce i postanowiłam coś do Was skrobnąć. Dziewczyny, mam pytanie: kupowałyście kiedyś coś z Bon Prixu? W ostatnim katalogu spodobało misię parę rzeczy ale jakoś tak mam obawy. A jeszcze a propos zakupów to nie mogę się już doczekać kiedy będę mogła wybrac się na zakupy po jakąś fajną kreację nadającą się m.in. do opery. Pewnie wybiorę się gdzieś pod koniec najbliższego tygodnia :D A ostatnio kupiłam sobie takie fajne, seksowne szpice czarne ze srebrnym akcentem :P Wprawdzie wychodzą już powoli z mody i nigdy mi się nie podobały ale teraz miałam na takie buciki wielka ochotę! Wiecie co?- ciekawe czy Wy też tak macie. W pracy nie ma miejsca na kobiecość, a mi czasami tak brakuje tego kobiecego pierwiastka 😭 Ginorossi 🌻 ciekawe studia. A gdzie chcesz pracować po ich ukończeniu? No i miłego wkręcania się w NASZ rytm :) Kimkolwiek ❤️ jak tam prezentacja z polskiego? Na jaki temat piszesz? I napisz jak wykorzystałaś tę dzisiejszą pogodę 🌻 Appache 🌻 dalej zarobiona? Jak tam mija weekendzik? Jak samopoczucie? Zapomniałaś już o problemach zdrowotnych? Napisz coś więcej. W końcu wobec nas też masz jakieś obowiązki :P Pozdrowienia dla Bartka 🌻 Kwiatuszek ❤️ nadal jestem w szoku i pod wrażeniem zmian jakie zaszły w Twoim życiu. I jak szybko! Ja teraz skupiam się na dążeniu do moich celów czyli: lepsza, fajniejsza praca (służba znaczy), normalne mieszkanie, samochód, co najmniej zaręczyny a i kiedyś ślub no i dzieciaczki, najlepiej 3 lub 4. No i żeby było mnie na to stać :D Ja się czujecie z maleństwem? No i w którym jesteś tyg? Może byś jakiś suwaczek dołączyła w stopce? I powiedz mi jak to jest na aplikacji. Tzn. chodzisz normalnie do pracy? Masz jakieś zajęcia, obserwujesz, czy występujesz też na sprawach jako pełnomocnik? Masz normalną pensję za to? Nie mam o tym pojęcia, a wokół pelno ludzi, którzyby chieli dostać się na aplikację, a i ja sama byłam o krok pójścia na prawo. Melni 🌻 Diamound ❤️ Afera 🌻 Śliczności ❤️ Elfik 🌻 żyjesz jeszcze? Tyzik ❤️ a Ty chociaż podczytujesz nas czasami? odezwij się! Oliwia 🌻 jak tam Tobie się wiedzie? Dziewczynki 🌻🌻🌻 macie już jakieś plany na wakacje? Wybieracie się na jakieś planowe wyjazdy? Mnie ostatnio się marzy weekend w jakimś fajnym spa z moim kochanym facetem. ;) Chociaż póki co to u wszystkich chyba majówka na tapecie. Pozdrowionka dla Was 🌻❤️👄❤️🌻 i dla Tych, których nie wymieniłam 🌻❤️👄❤️🌻

To jeszcze raz ja Sprawdzam nową stopkę. Wpisałam w niej moje obecne motta życiowe. Ostatnie jest moje autorskie a pozostałe zaadoptowałam od innych bo do mnie pasują i są takie prawdziwe. I nie raz dodawały mi siły. Może i Wam chociaż poprawią humorek....... ;)

ooooo co za cudooowny dzień! :):):):):):) cały dzień spędziłam z moją ukochaną przyjaciółką (też maturzystką) na rowerach, jeździłyśmy i jeździłyśmy, dopiero weszłam do domu :) Pracę z polskiego szybko rano posklejałam, poprawiłam i podopisywałam no i jutro oddaję do sprawdzenia, ciekawe co z tego będzie :) ale aż mnie dreszcze przechodzą na myśl że mam te 4 strony a4 nauczyć się na pamięć- mówić o tym. No, ale to będzie niezła rozgrzewka przed studiami :P jeszcze 2 tygodnie szkoły, ale już i tak mamy luzy, oceny prawie wystawione, jeszcze w przyszły weekend wypad z klasą w góry pożegnać się i matura... ehh, chcę już mieć to za sobą :) Milagro- ja mam w szafie 2 pary butów które można uznać za kobiece :P generalnie preferuję trampki :) no i poza tym nienawidzę zakupów (jestem pod tym względem zupełnie niekobieca :) ) za to uwielbiam kupować kosmetyki :) a co do zakupów w Bon Prix- nie zamawiałam, ale często moja mama zamawia w Quelle i musze powiedzieć, że obawy masz raczej niepotrzebne, bo jak coś nie będzie pasowało to zawsze możesz odesłać zupełnie jak na allegro :) jestem totalnie wykończona całym dzisiejszym dniem ale z drugiej strony megaszczęśliwa, bo nadchodzą ogromne zmiany w moim życiu no i najważniejsze- drzewa powoli zielenieją :):):):): pozdrawiam wszystkie dziewczynki i lecę kontynuować relaks przed TV- jak leniuchować to na całego :):):) 👄👄👄👄👄👄👄👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 te kwiatuszki są super :) buziaki :)

Kimkolwiek🌻 no to juz jest nas dwie;) Ja też nienawidze zakupów!!! Raczej myślę o czymś co chcę mieć ale jak już trzeba iśc do sklepu i tego poszukac to już jest dramat. Koledzy mi się dziwią i mówią, że jestem dobry materiał na żonę ;) A co do butów to rozumiem Twoje trampki bo ja od wiosny do lata łażę w glanach. niektórzy posądzają mnie w tym względzie o zboczenie zawodowe (nasze wojskowe skoczki niewiele sie od glanów różnią). A tu po prostu chodzi o wygodę. No, od jutra czeka mnie pracowity tydzień. Dobrej nocki dziewczynki 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Ja też uwielbiam te kwiatuszki ;)

Milagro 🌼 siedzę i się śmieję bo w mojej poprzedniej wypowiedzi miało być tramkpi i GLANY ale usunęłam glany bo nie chciałam zostać posądzona o bycie jakąś chłopczycą :P ale widzę że nie musiałam więc ja też piszę że glany lubię a wręcz uwielbiam-buty uniwersalne po prostu :):):) a co do zakupów allegro itp to dla mnie prawdziwa przyjemność bo nie musze nic przymierzać, ściągać, rozbierać się itd itd :) dobra dobra, bo mnie poniosło lecę do szkoły- 2 pierwsze WF :):) pozdrawiam i miłego pięknego wiosennego dnia :) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

🖐️ ja po studuiach chcę pracować w ZK, czyli też mundurek ;) hihi ja też w glanach non stop mykam, noo ewentulalnie czasem trampki ;) kurcze, padnieta jestem, a jeszcze muszw prace z psychologii napisac:O odezwe sie pozniej:) milego dnia i marsz na spacer, bo pogoda sliczna! ;)🌻