Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

elf- napiszę coś,bo nie wiecie co sie dzieje, a ja się uzewnętrzniam witam kochane,musiałam pobyć poprostu sama.... trol- w sobotę pojechałam do koleżanki,zostałam u niej na noc,bo nie miałam ochoty sie z nim widzieć w takim stanie jakim był. Przyjechałam rano w niedzielę,musiałam- trzeba było posprzątać mieszkanie i przygotować wszystko na popołudnie,bo razem z Misią robiłyśmy urodziny dla dziadków,cioci,wujków no i dzieciaków...... on miał mi pomóc.Nie pomógł, przyszedł do mnie rano z prezentem- powiedziałam mu że nie chcę od niego żadnych prezentów,że obrzydza mnie jego zachowanie- wyrzucił go do śmieci,wyzwał mnie od szmat,dziwek,puszczalskich.... i poszedł dalej spać Spał do 15,potem wstał, wykąpał się i wyszedł,wrócił w poniedziałek po pracy..... ja przyjełam zasadę olewatora od poniedziałku,bez nerwów i emocji, szkoda mojego zdrowia.. do dzisiaj ,mimo tego ze w poniedziałek pisal w esemesach ,że jak przyjdę z pracy to porozmawiamy,nie bylo zadnej rozmowy,ja się nie odzywam i nie mam zamiaru zaczynać jakiej kolwiek roamowy z nim,tchórz nawet nie potrafi podejść i powiedzieć przepraszam,a fochy strzela na mnie że nie jest normalnie od kilku dni..... to jest poprostu chore.....

sorki to bylam ja na górzeelf- napiszę coś,bo nie wiecie co sie dzieje, a ja się uzewnętrzniam witam kochane,musiałam pobyć poprostu sama.... trol- w sobotę pojechałam do koleżanki,zostałam u niej na noc,bo nie miałam ochoty sie z nim widzieć w takim stanie jakim był. Przyjechałam rano w niedzielę,musiałam- trzeba było posprzątać mieszkanie i przygotować wszystko na popołudnie,bo razem z Misią robiłyśmy urodziny dla dziadków,cioci,wujków no i dzieciaków...... on miał mi pomóc.Nie pomógł, przyszedł do mnie rano z prezentem- powiedziałam mu że nie chcę od niego żadnych prezentów,że obrzydza mnie jego zachowanie- wyrzucił go do śmieci,wyzwał mnie od szmat,dziwek,puszczalskich.... i poszedł dalej spać Spał do 15,potem wstał, wykąpał się i wyszedł,wrócił w poniedziałek po pracy..... ja przyjełam zasadę olewatora od poniedziałku,bez nerwów i emocji, szkoda mojego zdrowia.. do dzisiaj ,mimo tego ze w poniedziałek pisal w esemesach ,że jak przyjdę z pracy to porozmawiamy,nie bylo zadnej rozmowy,ja się nie odzywam i nie mam zamiaru zaczynać jakiej kolwiek roamowy z nim,tchórz nawet nie potrafi podejść i powiedzieć przepraszam,a fochy strzela na mnie że nie jest normalnie od kilku dni..... to jest poprostu chore.....

Cześć Dziewczynki! Oliwia ❤️ jestem z Tobą. Moje zdanie znasz, aczkolwiek nic nie ucieszyłoby mnie bardziej jak wieść o tym, że wszystko Ci się dobrze ułożyło. Zawsze możesz na mnie liczyć. Elf ❤️ Tobie chyba jeszcze nie podziękowałam za pomoc i Kwiatuszkowi ❤️ przy pisaniu mojej ostatniej pracy dyplomowej. Efekt był \"bardzo dobrze z wyróżnieniem\" a więc DZIĘKI BARDZO ZA POMOC! I jeszcze mam jedną prośbę do koleżanek prawniczek: potrzebuję pomocy w napisaniu pozwu o rozwód i w ogóle różnych takich info potrzebuję. Na adwokata mnie w tej chwili nie za bardzo stać, a poza tym w W-wie ceny są kosmiczne. Gdyby któras mogła mi pomóc to odezwę się na priv, najlepiej na gg. A tak w ogóle u mnie w miarę po staremu (niestety) ;) Wyjazd służbowy mi sie opóźnia, o ile zupełnie go nie odwołają. Urlop świąteczny się skończył i znowu jestem zaganiana. A dzisiaj chyba wybiorę się do koleżanki, która w ciągu najbliższego miesiąca zostanie mamusią i chciałabym ją zobaczyć jeszcze przed porodem. A potem będzie ciotka szukac jakiegoś fajnego ciuszka dla maluszka :D Duża buźka Dziwczynki 👄👄👄

Witam Dziewczynki 🌻🌻 i pozdrawiam serdecznie Wszystkie. melduje,ze mam sie calkiem niezle,ale od Nowego roku zaczelam nowa prace (czyli teraz mam 2) wiec czasu,zeby tu zajrzec niewiele. Do tego w tej starej pracy byly zmiany i jak na razie obecna sytuacja mnie stresuje dodatkowo,wiec chodze zakrecona jak sloik konfitur.;). Ale regularlnie zagladam,zeby sprawdzic co u Was i bede to robic nadal. Oliwia -szczegolnie Tobie zycze teraz sily i trzymam kciuki,zeby sie wszystko po Twojej mysli ulozylo❤️. I serdecznosci dla Wszystkich❤️🌻

kochane co z wami??????????????????????? gdzie sie podziały wszystkie mundurki z tej strony?????????? wracać mi tu szybko,nie ma z kim nawet porozmawiać.... :(

Appache Kochana witaj spowrotem!!! :D I Wy moje Drogie Munduróweczki! Appache❤️ bardzo miło mi Cię tutaj widziec znów :D Cieszę się, że wracasz do formy i, ze pamiętałaś o NAS! Liczę na to, że rozruszasz na nowo nasz topic, bo już myślałam, że znowu umrze. A to Twoje dziękowanie to już mnie wykańcza! Ale skoro tak się przy tym upierasz to tym razem napiszę: „proszę bardzo. Cała przyjemność po mojej stronie!” No i Moja Droga trzymaj nóżki grzecznie, bo jak nie to .... to pojadę na Śląsk i jednej cudownej dziewczynie wleję po jednym klapsie od każdej Munduróweczki (myślę, że się ochoczo przyłączą)! ;) Dziękuje bardzo za gratulacje. Z obroną to była ciężka sprawa. Jeszcze tydzień przed najbardziej ostatecznym z ostatecznych terminów oddania pracy do pierwszego czytania myślałam, że nie dam rady. Ale ... 4 doby bez snu i sprawa załatwiona. Kurde, chyba jestem już za stara na takie zarywanie nocy. Kiedyś to nie rzutowało na moje samopoczucie a teraz mnie wykańcza. Ale tym razem się opłaciło. Wiecie co? – Ta moja podyplomówka była ambitniejsza i trudniejsza niż magisterka. A co do wyjazdu to jest to służbowa delegacja poza granice kraju. A jeśli chodzi o miejsce docelowe i termin wyjazdu to zmieniało się to trzy razy. Aktualnie – wyjazd w czerwcu na rok, a miejsce .... pozwólcie, że zachowam dla siebie. ;) Pewnie będę tęsknić jak cholera do mojego Ukochanego ale też bardzo nam się to opłaci finansowo. Appache napisz więcej jak przedstawiaja się sprawy Twojego zdrówka. Co to za zabiegi? Kiedy wracasz do pracy? Co z Policją? No i KIEDY ŚLUB??? A może masz już zaplanowane jakieś szczególiki co do tego, jak myślę cudownego dla Ciebie dnia? Bardzo się cieszę Waszym szczęściem. No i musze przyznać, że Bartek przeszedł ciężką próbę. Elfik❤️ brakuje mi Ciebie tutaj! Zapomniałas już o Nas??? A może coś niedobrego (odpukać) się u Ciebie dzieje i potrzebujesz pomocy? Jak Twoje dzieciaczki? Oliwia❤️ a co u Ciebie? Aktualnie wzloty czy upadki? Mam nadzieję, że to pierwsze. Ty silna jesteś i dlatego jakoś tak czuję, że dasz radę stawić czoła problemom tak, że je zaboli i przestaną Cię nękać. Jak Twoje dziewczynki? No i gdzie się ukrywasz przed nami? Ja wiele razy miałam ochotę coś napisać ale nie przepadam za własnymi monologami. Tyzik❤️ Lunek❤️ Śliczności❤️ Kimkolwiek❤️ GosiaSamosiaa❤️ Kwiatuszek❤️ znudziłyśmy się już Wam? Odezwijcie się!!! Chociażby na przywitanie. Miło będzie zobaczyć na powrót również te dziewczyny, które już całkiem o nas zapomniały. Pozdrawiam wszystkie gorąco!!! 🌻 ❤️ ❤️ ❤️🌻 P.S. Ja tez uwielbiam te niebieskie kwiatuszki 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Witam Dziewczynki! Appache❤️ no oczywiscie, że w delegacji służbowej będę miała dostęp do internetu! Jak ja bym bez Was i języka polskiego wytrzymała tak długo na obczyźnie?? No i oczywiście chcę cały czas być na łączach z moim J. ❤️ No, trochę się ruszył ten nasz topic i mam nadzieję, że rozrusza sie na dobre. Appache, chyba się starzejemy :( Ja bym miała takie samo podejście do 19-latki :D Ale oczywiście tylko dla Jej dobra ;) Dziewczyny wracajcie do nas!!! I pomyślałam sobie, że miło by było jakby dołaczyli do nas mężczyźni mundurowi ;) W swoim imieniu - ZAPRASZAM! Spokojnej nocki i udanego weekendu! Appache, pozdrów ode mnie bardzo serdecznie Bartka 🌻 Kurczę, chciałabym Was i NASZE DZIEWCZYNKI poznac osobiście! Pewnie nie moglibyśmy się nagadac :D

Gość Apppache
Dzień dobry :) 🌻 Miłego dzionka Dziewczynki❤️

Cześć Dziewczynki! Ja tylko wpadłam się przywitać 🌻 Byłam dzisiaj na spotkaniu z moimi byłymi wspólokatorkami i ich malutkimi dzieciaczkami. No i oczywiście zawiozłam prezenty. Uwielbiam dawac prezenty! :D Pozdrawiam Dziewczynki ❤️

Gość pan
a ja myśle że wszystkie policjanki to niestety pasztety... :( szkoda ale taka jest prawda, nie widzialem w zyciu ładnej policjantki. w sumie to np wojskowe dziewczyny tez są brzydkie ale one mają jedną podstawową zaletę: mają zielony mundur i nie są takimi cipami jak te z policji :) hehe pozdrawiam żołnierki :) PS a po wpisach w tym temacie wnioskuje ze wszystkie te dziewczyny/kobiety są strasznie dziecinne i niedojrzale.

Żołnierka dziękuje za pozdrowienia! I witamy Pana na naszym topicu! Trochę humoru nie zaszkodzi :)

Melduje sie:). Po nocy,wiec oczy mi sie kleja,ale pare slow klikne. Przede wszystkim-Appache- milo Cie tu wkoncu zobaczyc❤️-duzo sie o Tobie naczytalam;). Ciesze sie,ze wkoncu moge przeczytac to co osobiscie piszesz🌻. A Pana zapraszam do mojego miasta-duzo ladnych dziewczat chodzi w niebieskich mundurach:). Ze o tych w czerwonych przez skromnosc nie wspomne;). Ciekawy jest ten stereotyp,ze jak kobieta wybiera \"meski\" zawod ,to od razu sie ja zalicza do \"pasztetow\" albo babochlopow. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie drogie Kobietki🌻🌻🌻. I Pana tez:)

🌻 Appache i dla reszty mundurowek 🌻🌻🌻 Wyspalam sie:). Co do mojej drugiej pracy-generalnie jest ok.Chociaz kiedys pracowalam w podobnym miejscu,tylko w innym szpitalu i tam mi sie bardziej podobalo. Moze to kwestia przyzwyczajenia i poznania ludzi,a ja tu ciagle nowa jeszcze jestem. Moze potrzebuje jeszcze wiecej czasu na \"zgranie\" sie. A za chwilke pedze do mojej karetki-to ciezka praca i po prostu trzeba to lubic. Tak samo jak trzeba miec to pozytywne \"skrzywienie\",zeby pracowac w niebieskim,czy tez zielonym mundurze. Pozdrawiam serdecznie{serce]❤️❤️ A jestem z maloposki:)

witam moje kochaniutkie ;) A W SZCZEGÓLNOŚCI CIEBIE APPACHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄🌻👄 u mnie wszystko sie klaruje, we trzy dajemy sobie świetnie radę,myślałam,że bedzie gorzej,jego juz nie ma,i tak jest dobrze.... troche mam problemów z Misią wykryli u niej w zeszłym tygodniu cukrzycę,dlatego nie zaglądam,nie mam czasu nawet dla siebie,wiecie jak to jest samemu z dwójką dzieci-dom,praca,mała,szkoła,lekcje,gotowanie,pranie itd ale nie narzekam- mamy spokój i często sie śmiejemy,jestesmy szczęśliwe,a o to chodziło.... :) Appache 🌻 pisz kochana jak sie czujeszodezwij sie na gg do mnie,pisałam nieraz a ty nie odpowiadasz- piszę od kiedy wróciłaś- może zmieniłaś gg????????

Cześć Dziewczyny! 🌻 Ja się byczę/kuruję na zwolnieniu od środy. Kolanko mi niedomaga i znów dostałam zastrzyk dostawowy. I juz się kolanko trochę poprawia :) Niedawno wróciłam z krwiodastwa - zrobili mi badania krwi zlecone przez ortopedę i oddałam krew oczywiście honorowo. Jakiś mężczyzna czekający też na oddanie krwi zapytał mnie od kiedy oddaję krew to wiecie co? - nie pamiętam od kiedy. ;) Trochę tych litrów już mi w życiu spuścili. Mam nadzieję, że wychodzi to potrzebującym na zdrowie. A w ogóle to zdziwiłam sie jeśli chodzi o badania krwi. Chciałam zrobić te badania (podstawowe - morfologia i OB) w tej przychodni, w której mam lekarza. To Pani mi powiedziała, że muszę się zapisać!!! Ja zdziwiona, pytam na kiedy są terminy, a pani na to, że w połowie marca!!! W szoku jestem. Już się zdążyłam przyzwyczaić do zapisów do lekarza ale żeby na podstawowe badania??!! Nawet nie mogę tego skomentować ... W związku z powyższym ;) życzę wszystkim przede wszystkim ZDRÓWKA!!! 🌻🌻❤️❤️🌻🌻

Miłego dnia Kobietki Kochane! 🌻🌻🌻 Ja powoli zbieram sie do pracy. Pierwszy dzień po tygodniowym zwolnieniu. Tylko cholera, kłopoty kolankowe niestety nie mineły :( P.S. Nasza Oliwia ma niepokojacy opis na gg!!! Martwie sie o nią! Oliwka ❤️❤️❤️ odezwij się!!!

tak dziewczynki,opis niepokojący........... zmarła moja babcia wczoraj i jest mi bardzo przykro :(.......

nooo witam, nareszcie Was znalazłam, robiłam formata i gdzieś mi się zagubił link do tej dyskusji no ale już jestem :) tzn jestem ale mnie nie ma bo teraz ferie, za 3 miesiące matura, więc trzeba trochę podgonić z materiałem a tak straaaaasznie mi się nie chce... nie mam już siły się uczyć nie wiem jak przeżyję do maja :( no alle widzę że Appache wróciła (nie znam) ale witam 🌼 no i wszystkie inne dziewczynki 🌼 pozdrawiam serdecznie 👄

Hej! Kimkolwiek ❤️ myslałam, ze juz nas opuściłaś. Fajnie, że jesteś spowrotem :D Za Twoją maturę cały sztab Mundurówek trzyma kciuki więc możesz byc spokojna. Stresy to Cie dopiero czekaja w Policji :) Ale za to ile radochy przed Tobą...... A jak tam? - Zdecydowałaś się już na jakieś studia? Oliwka❤️ Appache❤️ Elfik❤️ Sliczności❤️ I w ogóle dla Was wszystkich 🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄

bryyyyyy 🌻 Pobudka:D. Jak tam weekendzik dziewczeta spedzaja? Ja wlasnie wrocilam po nocy,ale moze nie bede odsypiac caly dzien i wykorzystam cudne okolicznosci przyrody jawiace sie za oknem i pojde na jakis spacer;). A u Was jak dziewczyni?? Appache jak sie czujesz?❤️ Oliwia mam nadzieje,ze juz troche lepiej❤️ Milagro jak nozka?❤️ kimkolwiek dasz rade🌻 Pozdrawiam serdecznie🌻🌻🌻

co do studiów to nadal jestem niezdecydowana, ale na pewno pójdę w kierunku geografii którą kocham albo w stronę np filologii angielskiej bo lubię angielski ;) wiem, że trochę oklepanie ale ostatnio pozmieniało się w moim zdrowiu troszkę i policja to coraz bardziej odległy temat... ale mimo to będę próbować, jeżeli nie dostanę się teraz to i tak się dostanę ale w przyszłości :) być może mój chłopak też zostanie policjantem na razie studia- stosunki międzynarodowe. a matura?? ooo meeen... żadnego stresu nie czuję tylko cały czas żal do samej siebie że za mało się uczę... ale tak sobie myślę, że będzie dobrze :) musi być :P pozdrawiam wszystkie dziewczyny1 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Hej! Co tu taka cisza?? Ja jestem teraz poza Warszawą więc mam ograniczony dostęp do neta. Z kolankami - tak sobie. Jak będe w W-wie to napiszę więcej w wolnej chwili. Buziaki 👄

Cześć Dziewczynki!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET!!! Jak Wam mija ten dzień? Ja niedawno wróciłam z pracy no i jutro tez idę ale nic to. Taki piękny jest dzisiaj dzień, ze nawet wielkie zmęczenie wynagradza. WIOSNO - CZEKAMY!!! Śliczności ❤️ pytałaś jak nóżka. Teraz w miarę ok, chociaż wczoraj i dzisiaj dokucza. Jednak jak zaczęłam znowu biegac i pływac to sie poprawiło. Mnie po prostu jest cięzko żyć bez sportu, a przez ostatni roku było z tym u mnie kiepsko. W mojej pracy nie istnieje bowiem coś takiego jak ŻYCIE PRYWATNE. Ale ostatnio się zawzięłam i wróciłam do ćwiczonek (choć jeszcze nie na tyle na ile bym chciała). 2 tyg temu robiłam rezonans magnetyczny obydwu kolanek. Na szczęście nie ma choroby zwyrodnieniowej (uffffff!) ale jest sporo pozostałości pourazowych. M.in. bardzo cienkie więzadło krzyżowe przednie w prawym kolanku (grozi zerwaniem) i spłaszczona łąkotka boczna w lewym przy zachowanej prawidłowej przyśrodkowej (grozi uszkodzeniem przyśrodkowej). Najważniejsze, że od 2 tygodni nie wyję do księzyca :D Appach ❤️ co z Tobą? Zaniedbujesz Moja Droga nasz topic i marnieje!! I na gg się nie odzywasz - co u Ciebie?? A tu do Bartka - jak Ada nie może to chociaż Ty się do nas odezwij! Pozdrowienia dla wszystkich!

Cześć Dziewczyny :) zagląda ktoś tu jeszcze? wpadałam żeby zobaczyć co się dzieje i proszę... cisza! mam nadzieję że wszystkie takie zapracowane bo inne wytłumaczenia... :P ja już po próbnych maturach, nie jest źle, w maju będzie lepiej :P jestem na etapie doczytywania lektur i niedługo biorę się za tworzenie mojej prezentacji na ustną maturę z polskiego... masakra. no ale pisać, co u Was, nie pozwólcie żeby topic padł! pozdrawiam wszystkie! 🌼

Witam Dziewczynki w Wielkanocny Poniedziałek!! Appache❤️ Przepiękne życznia! Będzie super jak sie spełni choć 10 % z tego :D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Ja też Wam życzę Dziewczynki i Waszym rodzinom aby te święta uplynęły w zdrowiu, spokoju i miłej, rodzinnej atmosferze. I aby weszcie nasała wiosna i w naszych sercach i za oknem. RADOSNEGO ALLELUJA!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

WITAM KOCHAN E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄👄👄 nie zagladalam i nie złozyłam wam wcześniej życzonek ,bo wylądowałam z małą w szpitalu i spedziłyśmy tam oststnie 2,5 tygodnia przed świętami,dlatego mam nadzieje że rozgrzeszycie mnie z mojej nieobecności....... a juz po świętach ,ale życzę wam dużo szczęścia,miłości,spełnienia marzeń,udanego zycia rodzinnego i wszystkiego czego tyjko pragniecie moje mundurki :P ja :P z dziewczynkami :)

Hej! Wpadłam sie przywitać 🌻 Za oknem taka piękna pogoda, że muszę jakoś wykorzystać ten fakt ;) A Tobie Appache mam nadzieję, ze ta pogoda poprawi humorek :D Buziaki 👄👄👄

Czesc dziewczyny:) Tez jestem mundurowa,wiec przyłączam sie do topiku.Służe w Strazy Granicznej:):) Pozdrawiam 🌻