Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Gość do osttaniej wypowiedzi
szkoda bo fajny topik był

Cześć Dziewczynki zwłaszcza te niecierpliwe ;) Ja jestem Moje Drogie od 3 miesiecy za granicą i jeszcze troche pobytu tutaj mi zostało. A gdzie to nie pytajcie żeby nie zapeszać - opowiem jak wrócę. Tęskni mi się za krajem, zwłaszcza za polskim jedzeniem no i bardzo mi sie tęskni za Wami!!! 👄 Tutaj mam trudności z pisaniem, staram się zaglądać tak często jak mogę ale i tak tu cisza! :( Teraz mam już ciut luźniej więc może będę mogła częściej się odzywać. Oliwia🌻 cieszę się, że Ty zaglądasz, najwyżej będziemy sobie we dwie pisały jeśli dziewczyny nas opuszczą. Napisz jakieś swieżości co u Ciebie. Jak dzieci, jak tam po rozpoczęciu roku szkolnego, jak się mają sprawy sercowe, jak po wakacjach? I W ogóle dużo pisz, żeby bylo co czytać bo ja lubie Cie czytać! Kimkolwiek🌻 jak Twoje studia? Co ostatecznie wybrałaś i gdzie się dostałaś? Jak było z rekrutacją? Egzaminy? Dalej trzymasz się wersji zostania policjantką? Ja Ci cały czas kibicuję!!! Appache❤️ No Ty Moja Droga to już masz u mnie taką długą krechę jak stąd na około świata! Wiesz za co! Co się z Tobą dzieje?! Czemu milczysz i Ty i Twój B.?! Jestes tak silna, ze nie wierzę, że mogłaś się poddać... chyba, że... po prostu już nie chcesz być z nami... Elfik🌻 Zyjesz? Napisz co to u Ciebie za zmiany pozachodziły, ze tak Cię od nas oderwały? Diamound👄 Hallo! Żyjesz?! A jeśli tak to jak? Sliczności🌻 Co u Ciebie Słoneczko? Ja sytuacja zawodowa? Znalazłaś tę nową pracę? Czy może coś się zmieniło i odpuściłaś? Kwiatuszek🌻 Ty Kochana też masz u mnie niemałą krechę! Obiecałaś meldować jak się czujecie!! Odezwij sie i napisz jak się ma dzidziuś. Jeszcze w brzuszku czy już na swiecie? Wszystko w porzadku? A jak praca i aplikacja? Pamiętasz o starych kumpelach jeszcze w ogóle?! Afera🌻 zapracowana? Co słychać? ginorossi🌻 szółka, praca czy imprezki nie pozwalają Ci do nas zajrzeć? Melni🌻 Ciebie też wywiało! Trochę to rozumiem bo ostatnio pogoda u Was podobno fatalna ale przecież całe lato było gorące i przyjemne! Też Cię pewnie nie oszczędzają w pracy? A może jakieś zmiany? Kurczę, ja jestem właśnie chora i za chwilę lecę do lekarza po raz kolejny i znalazłam chwilę zeby do Was skrobnąc a Wy co?! Pisać, pisać, pisać!!! Uwielbiam czytać wieści od Was, tak pachnie wtedy życiem... Od Każdej z Was bo RAZEM tworzymy ten topic albo ... razem go wykańczamy... Buziale i pozdrowionka👄 Szczególnie wielkie dla tych, których pominęłam❤️🌻❤️

Gość czy któraś z was skończyła
centrum szkolenia służb medycznych w Łodzi?

Nie wiem o tym by któraś z nas była po CSSM w Łodzi. Ekaterini🌻 witaj u nas Powiedz koniecznie jaki to mundurek nosisz, jak długo, jak Ci sie ta praca podoba i w ogóle... skąd jesteś i co tylko możesz o sobie powiedzieć. Ostatnio tu u nas mały przestój ale takie przestoje już bywały i potem topic rozkęcał sie na nowo. Widocznie ten typ tak ma ;) Pisz u nas jaknajczęściej bo już jesteś częścią NAS :) Pozdrowionka🌻

Milagro - ja mam mundurek zielony, ale troszkę inny niż te Wasze, bo jest to mundur leśniczki. Od 3 latek... pracę uwielbiam, zresztą nie wybrałabym takuch studiow, gdyby tak nie było... i lubię też widok umundurowanych kolegów po fachu:)

Ja dostałam się do wojska... Po tym jak moj kolega się o tym dowiedział, wystawił mnie i unika :( Jestem ładna, wykształcona - nie wiem o co mu chodzi.. może dlatego, że czułby się słaby przy takiej koleżance... Ja sie nie smuce, tylko stwierdzam fakt :/ Są tacy, którzy lubią silne dziewczyny... zwłaszca te silne psychicznie

Mundurowa kobieto - jeśli facet tak bardzo boi się silnej kobiety, to sam pewnie jest słaby... i jego strata. Zaręczam, że wielu jest takich, którzy będą zachwyceni :) No i gratuluję dostania się do wojska! Przez pewien czas myślałam poważnie o studium oficerskim we Wrocławiu, w kńcu zrezygnowałam z tego pomysłu, ale sentyment wojskowy mi pozostał:)

wiesz, ale nic straconego :) Marzenia czasem wygrywają :) Ja marzyłam od LIceum, potrem studia, tez nie zwiazane z wojskiem,a teraz sama postanowiłam, że nie bede słaba. I ze słabej kobiety jestem silną Kobietą. A wiesz, żalę się, bo mi troszkę przykro, że tak mnie ktoś potraktował. Nawet nie znał dobrze i wystawił. Ja sie nie odzywam pierwsza, bo juz sie nauczyłam, że za królikiem się nie goni.. :) Jakoś moze przeżyje :) Zreszta nie takie porazki przede mna :) Oby one były do zniesienia :)

Mnie się po prostu zmieniły marzenia, teraz już chcę zostać przy tym, co robię :) i wiem, że dobrze wybrałam ten swój mundurek heh :) I rozumiem, zawsze to przykre, jak ktoś nas wystawi...ale zawsze pocieszam się właśnie tym, że lepiej że pokazał kim jest wcześniej niż później...

Czesc dziewczyny,nie bylo mnie tutaj kilka miesiecy;) ale pracy mialam mnostweo teraz od miesiaca jestem juz na urlopie i przygotowuje sie narodzin mojego dzieciatka:)to juz 6 listopada:):):)

Cześć Dziewczyny! :) Dłuuugooo mnie nie było ale moja nieobecność związana była z przeprowadzką, dopiero 3 miesiące po przeprowadzce udało mi się załatwić internet- dopiero dzisiaj! No ale już jestem. U mnie cała masa zmian :) matura poszła niespodziewanie dobrze, dostałam się na studia zaoczne (jednak resocjalizacja) i w najbliższym czasie powinnam zacząć staż w policji. Ale najważniejsza zmiana to ta, że poznałam Go :) no i w związku z tym pozmieniały się trochę moje plany. Otóż mój Ukochany niezbyt widzi mnie w roli policjantki ;) sam jest teraz w wojsku (zasadnicza służba wojskowa) i jakoś chyba się zraził do mundurów ;) w ogóle z tym jego wojskiem to śmieszna historia była, bo jest po studiach, ma firmę, dobrze zarabia, czyli generalnie jest ustawiony i nie opieprza się na zasiłku, a i tak go zgarnęli... nie powiem żeby to była komfortowa sytuacja ale trudno, jakoś wytrzymamy ;) Oczywiście nie zamierzam rezygnować z marzeń, ewentualnie troszkę je zmodyfikuję :) strasznie mi się spodobały studia i coraz poważniej zastanawiam się nad pracą terapeuty. Ale jak będzie dokładnie to czas pokaże :) Milagro! Gdzie Cię poniosło?:) (dobra nie pytam, i tak nie powiesz;) ) pozdrawiam Cię serdecznie, zaglądaj tutaj tak często jak tylko będziesz mogła! 🌼 Wybaczcie Dziewczyny, że nie wymienię wszystkich po nicku i nie przywitam nowych ale po tylu miesiącach bez internetu jest mnóstwo spraw do ogarnięcia, poza tym nie wszystkie Was pamiętam :) Pisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać!!! :) buziaki :*:*:*

Gość Medziiik
Jeju ile ja bym dała by nosić mundur ehh... czy jest jakaś taka szkoła w WARSZAWIE ALBO BLISKIEJ OKOLICY ? najlepiej mundur wojskowy oczywiście ale niebieski też może być :) Może ktoś będzie wiedział :)

Zajrzałam tu po wielu miesiącach i co widzę? Topic umarł? Czy ktoś go skasował? Zagląda tu jeszcze któraś z dziewczyn?