Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Appache 🌻 jestem, jestem widze że wracają te nasze córy marnotrawne... kochana cieszę się że dużo lepiej się czujesz, jesteśmy tu z tobą i nie po to zebys caly czas nam za to dziękowała, poprostu sie martwimy o ciebie, dlatego zaglądaj kiedy możesz i pisz Apaszko co u ciebie..... Trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowka... 👄 👄 👄 dziewczynki widze ze coś sie ruszylo, odzywajcie sie , bo tak się smutno zrobilo tu bez was...

Witam Powracające Dziewczynki!! :D Appache❤️ Oliwia ma świętą rację! Nie masz za co nam dziękować tylko bierz się do roboty i lej po gębie \"wroga\" aż padnie i nie wstanie. Juz my nie pozwolimy mu się podnieść! :P Bardzo mnie cieszy, że jest wokół Ciebie wiele powodów do radości :) Moja praca nad pracą trochę się wczoraj posunęła do przodu, wprawdzie powoli ale to zawsze coś. Materiały w zasadzie mam, a gdyby mi było trzeba czegoś więcej to nie omieszkam zawrócić Ci główki w tym temacie :P Cieszę się, że uściski doszły, to dzisiaj postanowiłam Cię mocno wycałować 👄👄👄👄👄👄👄👄👄 Oliwia❤️ zauważyłam, że w opisie na GG pytasz jaki internet najlepiej założyć. Jaki najlepiej - to sprawa względna. Zależy czego potrzebujesz i jakie masz możliwości. Mogę Ci powiedzieć, że ja miałam wcześniej z kablówki (Aster) i śmuigał elegancko. Mój J. ma neostradę i też jest zadowolony. A ja mam teraz ze Sferii (drogą radiową) i jakoś chodzi ale zdarzają się problemy z łączem, prędkość niby miała być \"do 2,4 MB/s a rzeczywiście wychodzi ok. 300 kb/s. Ponieważ nie wiem ile tu pomieszkam, raczej krócej niż rok, to nie mogłam wpakować się w żadne kablowe połączenia bo później byłby problem z wypowiedzeniem albo przeniesieniem usługi, więc w grę wchodziła tylko droga radiowa. Zastanawiałam się jeszcze nad internetem od jakiegoś operatora komórkowego ale oferują prędkość znacznie mniejszą niż w Sferii, drogi jest modem no i chodzi na WINDOWS\'ie powyżej 2000. Sferia (działa tylko w W-wie i okolicach) daje możliwość rozwiązania umowy beż żadnych konsekwencji w ciągu pierwszych 10 dni. A w żadnym \"komórkowym\" nie można tego jakby wypróbować i na dobrą sprawę kupujesz kota w worku, bo przy drodze radiowej trzeba namacalnie sprawdzić czy po prostu tam gdzie masz komputer to jest zasięg. Zaleta radiowego jest taka, że jak się stąd wyprowadzę to nie musze nic kombinować z umową, tylko przenoszę kompa na nowe miejsce i powinno dalej działać (oczywiście pod warunkiem, że będzie tam zasięg). Pewnie wprowadziłam Ci trochę haosu ale może choć strzępek z tej informacji na coś Ci się przyda :) Elfik❤️ nie przesadzasz z tym urlopem od NAS??? Przesyłam całusy i uściski 👄👄👄👄👄

Dzień dobry, Dziewczynki! Ależ u mnie młynek! Przychodzą bez przerwy pisma z czasem realizacji na 10 rano :D Już mi się z tego śmiać chce :) Robótka nie zając-nie ucieknie. A ja..myk, myk do Was :) Na początek mnóstwo całusków. Jak pogoda u Was? U mnie rano było tragicznie. Wszędzie deszcz... ale teraz jest ładniej. Nawet słoneczko wygląda. Mam nadzieję, że u Was też jest mnóstwo słoneczka. Appache, Kochana, jak spacerek? Mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżowała Waszych planów? Milagro-najważniejsze, że macie własny kącik. My planujemy przeprowadzkę pod koniec sierpnia.(mam nadzieję, że nasi budowlańcy do tego czasu się wyrobią :) I już mi cierpnie skóra na myśl o przenoszeniu wszystkiego. Ale... Trzeba wziąć się w garść. W końcu jestem zaprawiona dwiema przeprowadzkami w zeszłym roku :) Obiecaliśmy sobie, że na razie nie planujemy w najbliższym czasie następnych :) Co u Was , Dziewczynki? Jak spędzacie ten letni dzionek? Pozdrawiam cieplutko.

Powitaknko na przyjemny koniec tygodnia! :) Wpadłam do Was tylko na chwilkę, bo zaraz się ogarniam i spadam do pracy na 14.00. A wczoraj były u mnie dwie koleżanki z pracy i miałyśmy sabat czarownic. Latałyśmy na miotłach prawie do 2.00 w nocy! Teraz piję mocną kawusię żeby jakoś przetrwać dzień. Zyczę Wam Laseczki miłego i udanego dnia!!! Elfik❤️ fajnie, że jesteś :) Oliwia❤️ co ta u Ciebie? Appache❤️ dla Ciebie przesyłam specjalne uściski i całusy 👄👄👄 i kopniaki dla Twojego \"wroga\". Pozdrawiam🌻

dziewczyny mam w domu necik, juz mozemy pogadać czasem wieczorem moje gg 7286442 piszcie , tak szybciej sie spikniemy pozdrawiam was wszystkie i całuski dla każdej z was 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Oliwia🌻 jak miło Cię widzieć tutaj wieczorową porą :D Ja właśnie wróciłam z pracy. Miłej nocki Kofane i kolorowych snów!!! 🌻🌻🌻❤️

Appache 🌻 jak tam u ciebie, dochodzisz powoli do siebie??????????odezwij się do nas, pozdrawiam i zyczę dużo zdrówka...... reszta dziewczynek witam was i przypominam o meldowaniu sie systematycznie no i zapraszamy na gg oczywiście nr macie troche wcześniej, papapa caluski 👄

Cześć Dziewczynki! Ja właśnie zmykam do pracy :D Jest jeszcze ciemno ale mam nadzieję, że zaświeci dzisiaj słońce dla wszystkich ;) Miłego dzionka 🌻🌻🌻

pozdrawiam was wszystkie laseczki i życze miloego dzionka, jak coś to będę wieczorem po 20, papapa

A co tu taka cisza? Gdzie Wy się wszystkie podziałyście???? Buziaki dla Wszystkich Laseczek 👄👄👄👄👄👄👄

Hej laski!!! Co nic nie piszecie??? Ja miałam dziś smutny dzień. Byłam na pogrzebie kolegi z pracy, 45 lat facet. Dobry człowiek. Pierwszy raz brałam udział w porzebie z honorami wojskowymi i byłam w mundurze. I pierwszy raz się popłakałam. A właściwie to zryczałam się jak dziecko. Najpierw ten Kapelan wojskowy wycisnął łzy kazaniem, a potem na cmentarzu, opuszczanie trumny przy sztandarze i dźwiękach trąbki ... Przejmujące bardzo. No i odszedł porządny człowiek. Trochę smutnej atrmosfery wniosłam ale trochę to przeżywałam. Przynieście trochę weselszej atmosfery. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko 🌻🌻🌻🌻🌻

witam, ja tylko na chwilkę w imieniu Milagro, ktora jest obecnie w delegacji i prosiła mnie o przekazanie informacji Oliwii, ze bardzo ją prosi o pilny kontakt. pozdrawiam:)

Hej Dziewczyny Mundurówki i nie tylko! ;) Stare bywalczynie nie zaglądają, a nowych nie przybywa! Łezka się w oku kręci :( W każdym razie ja prawie codziennie zaglądam i wypatruję, a nóż ktoś się pojawi ... Pozdrawiam wszystkie Panie i nie tylko 🌻

Gość Kwiatuszek SGzapomnialam hasla
Witajcie......juz myslalam,ze nasz topik przestal istniec,a tutaj prosze niespodzianka.....mnie dlugo nie bylo,ale to z powodow osobistych i zawodowych,ale teraz juz wszystko mi sie ulozylo i napewno bede czesciej zagladac,jak sobie przypomne haslo;) buziaczki

Kwiatuszek 🌻🌻🌻 Jak miło Cię widzieć!!!!! :) Co się u Ciebie działo jak Cię nie było??? A jesli chodzi o hasło to załóż sobie nowego nicka tak żebyśmy Cię rozpoznały i pisz moja Droga, pisz!! Możesz się też odezwac do mnie na gg 8554249. U mnie trochę ruszyło do przodu. Udało mi się oddać w terminie pracę dyplomową i za tydzień w sobotę mam obronę. Poza tym od czerwca zmienił mi się system i charakter pracy: mam kompletnie nienormowany czas pracy i co rusz wyjeżdżam gdzieś w delegację. A jeszcze poza tym to szykuję się do wyjazdu na misję, nie wiem jeszcze kiedy wyjadę: albo przełom grudnia i stycznia albo za pół roku. Ale od poniedziałku zaczynam już szkolenie przedwyjazdowe. Pozdrawiam serdecznie 🌻 P.S. Może jednak nasz topic ożyje ?? ;)

No, ciekawa jestem czy tutaj jeszcze ktoś zagląda??!! Gdybyście jednak Zołzy zajrzały to podaję Wam moje nowe gg 4995184. Stare mi się wywaliło i musiałam zainstalować od nowa i założyć nowy nr. Mam nadzieję, że się odezwiecie. Albo tu albo na gg. Buziaki 👄👄👄

Aha, chciałam się jeszce pochwalić, że obroniłam pracę dyplomową na mojej podyplomówce!!!!! :D \"Bardzo dobrze z wyróżnieniem!!\" :D Pozdrawiam 🌻

Witam wszystkie panie w mundurze i nie tylko.Od niedawna jestem w szeregach służby mundurowej i tak zajrzałam sobie do Was mam nadzieję że poplotkujemy sobie.Pozdrawiam Was buziaki

Witaj Lunek :) Miło, że do nas dołączyłaś. A w jakiej słuzbie jeśli można spytać? I powiedz parę słów o sobie. Pozdrawiam Ciebie i wszystkie nasze Mundurówki 🌻

Dzięki milagro za ciepłe przyjęcie. Od grudnia w Policji, mam 25 latek:) i mieszczę się po przeczytaniu w średniej wieku tego tematu dziewczyny.Nie powiem że moim marzeniem była praca w policji ale gdzieś taka myśl na studiach się pojawiła no i po tym jak się na aplikacje nie dostałam wstąpiłam do szeregów, w tej chwili patrolówka.Nic dodać nic ująć, aha jestem z lubelskiego.Przyzwyczajam się powoli do nocnego trybu pracy, powolutku ale jak na razie nic się nie zmieni.Dzisiaj i jutro na szczęście mam wolne ubłagałam kierownika więc na razie odpoczywam.:) na początek to chyba wystarczy idę popcornu pojeść i wziąć długą gorąco kąpiel....Całuski w ten troszeczkę chłodnawy dzionek

Miło Lunek, że jesteś z nami. Mam nadzieję, że odezwą się pozostałe dziewczyny. A szczególnie Elfik, która też jest z lubelskiego i też z Policji. Czyli jesteś prawnikiem ;) Szkoda, że nie dostałas się na aplikację. Będziesz jeszcze próbować? Praca w Policji chyba do lekkich nie należy, grunt to kondycja przede wszystkim psychiczna. Jak Ci się układa współpraca z kolegami, koleżankami? Ja też mam dzisiaj wolne ale jutro do pracy. A dopiero potem będę mogła pojechać w rodzinne strony. Wolny mam weekend i przedłużony aż do środy. :D Odbiór godzin za harówkę w ostatnim czasie. Miłego wolnego i udanego odpoczynku życzę! Pozdrowienia dla wszystkich! ;) Tęsknię za resztą dziewczyn i cały czas szczególnie myślę o Appache. ❤️ Mam nadzieję, że u niej coraz lepiej i, że się odezwie. Buziaki 👄👄👄

Witam wszystkie dziewczątka:), ;osobiście nie rozmawiałam jeszcze z Appache ale jestem z nią i wierzę że wszystko będzie dobrze. Na aplikacje będę jeszcze próbowała zdawać jeżeli tylko znajdę siłę żeby się pouczyć.Na razie dobrze mi się pracuje z kolegami, nauczyłam się mówić drukowanymi literami bez podtekstów i tak jest najlepiej bez niedomówień, z koleżankami też raczej dobrze z jedną razem chodziłyśmy do liceum więc już się sporo znamy i znowu spotkałyśmy się w Policji.Fakt nie jest łatwo szczególnie psychicznie wytrzymać ale muszę jakoś sobie dawać radę.Zazdroszczę Ci przedłużonego weekendu:) wskakuję w mundurek i do pracy pozdrawiam. Buziaczki buziaczki buziaczki

Gość Kwiatuszek SGzapomnialam hasla
Czesc dziewczyny:) Milagro postaram sie pisac jak najczesciej...Witaj Lunek,u mnie bylo podobnie jak u Ciebie tez nie dostalam sie na aplikacje,i poszlam do SG,ale w tym roku bede ponownie zdawac i jak mi sie uda to odejde z mundurowki...a jesli nie,to i tak odejde......... Od tygodnia mam straszny humor,chyba dopada mnie jakas jesienne depresja.....a wczorajszy dzien juz zupelnie wybil mnie z rzeczywistosci.......bylam na grobie mojego kolegi policjanta,no i odzyly dawne wspomnienia,straszne....minely juz 4 lata od jego smierci,ale ja sie chyba nigdy nie pogodze z tym nie pogodze....teraz ciagle o tym mysle,moze wogole nie powinnam byla tam isc....sama nie wiem....to byla taka niesprawiedliwa i bezsensowana smierc....:( Pozdrawiam Was cieplo....

Witam:) Kwiatuszek musiałaś pójść na grób kolegi, bo gdybyś nie poszła miałabyś ciągle wyrzuty sumienia a wspomnienia zawsze wracają, pewnych faktów nie da się wymazać z naszej pamięci ot tak.Będzie Ci łatwiej dopiero wtedy kiedy pogodzisz się z jego odejściem...chociaż wiem z własnego doświadczenia że to jest strasznie trudne ale wierzę że Ci się uda. A co do aplikacji to na jaką masz zamiar zdawać, ja cały czas myślę o prokuratorskiej i w tym roku spróbuje na radcowską zobaczymy najwyżej coś innego będę musiała poszukać bo pracy i dojazdów mam dosyć. Kurcze miałam iść do teatru dzisiaj i mam służbę:( ale może jutro pójdę wreszcie wolne pozdrawiam gorąco:)

Gość Kwiatusszek SG
Czesc Lunek:) Dziekuje Ci za mile slowa....masz racje,gdybym nie poszla,to mialabym wyrzuty sumienia,ze nie odwiedzilam jego gorbu w takim dniu....chociaz te wizyzty nigdy nie beda dla mnie latwe....ale nie wazne,koniec uzalania sie nad soba... Co do aplikacji,to bede zdawala na prokuratorska wlasnie,i jestem dobrej mysli:) szczerze mowiac to rok temu zdawalam na sedziowska i adwokacka,i zdalam egzamin na adwokacka...a ze zbieglo sie to z egzaminami do SG,to wybralam SG,sadzac,ze to bardziej mi sie przyda do pozniejszej praktyki w prokuraturze....no,ale chyba sie przeliczylam....rzeczywistosc jest inna,i popelnilam blad wybierajac SG...sama nie wiem jeszcze jak postapie z SG...czas pokaze... A daleko Lunek musisz dojezdzac do pracy???wyobrazam sobie,ze jest to bardzo meczace,zwlaszcza po nocnej sluzbie....ehhh... Trzymaj sie cieplutko

Gość GosiaSamosiaaa
czesc :) ja tez nosze mundurek co prawda nie pracuje w wojsku ani policji ale na lotnisku w Londynie i moj mundurek jest bordowy :))

Gość GosiaSamosiaaa
i co najlepsze:P mojego obecnego chlopaka poznalam przez internet i wyslalam mu zdjecie w mundurze eh hehe powiedzial ze jest najlepsze :)) i tym go urzeklam tak wiec za mundurem chlopcy sznurem ;P

Witam was moje dziewczynki:) Kwiatuszek SG:) zaczęłaś się juz uczyć??? ja od poniedziałku zaczynam kompletować materiały i sie solidnie zaczynam uczyć a przynajmniej taki mam plan.Też chciałabym być dobrej myśli. Dojeżdżam ponad 80 km może trochę więcej to zależy od trasy oczywiście.Wiesz nie traktowałbym pójście do SG jako błędu, pomyśl że to kolejne doświadczenie w Twoim życiu.Mam kolegów którzy byli w SG i przeszli do policji dwóch bliźniaków:) pozdrawiam gorąco.

Cześc Dziewczynki Kochane!!! Bardzo się cieszę, że ożył nasz topic :D GosiaSamosiaaa 🌻 witamy u nas!! Napisz co porabiasz w tym Londynie. Jak długo tam jesteś? Zamierzasz wracać do kraju? Na szczęście do nas nie masz daleko więc zaglądaj jak najczęściej! Ja wczoraj wrócilam od mojego faceta i od rodziny a dzisiaj wyjezdżam na Śląsk. Nie wiem kiedy ja sobie siądę na tyłku ?! ;) Lunek🌻 Kwiatuszek🌻 Appache🌻 Elfik🌻 Olivia🌻 Stare Bywalczynie - wracajcie na topic!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko❤️