Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Jak tak dalej pójdzie to zmienimy topic na \"mundurówki i glanówy\" :D Ja jak wczoraj poszłam do pracy o 13.00 to wróciłam dzisiaj przed 18-ą. Jestem totalnie padnięta. Miałam za mało czasu między jedną służbą a drugą i zupełnie nie opłacało mi się wracać do domu, szczególnie, ze poza godzinami szczytu to jechałabym w jedną stronę ok. 1,5 godziny (z przesiadką, w nocy i nad ranem autobusy jeżdżą co 5 godz.). A tak to szybki prysznic w pracy i chociaż się przekimałam na podłodze 4 godziny. A teraz marzy mi sie gorący, prysznic! Buziale 👄👄👄

oo jakby to było 5 godzin, to na Twoim miejscu bym już do domu nie wracała :P a gdzie sie wszyscy podziewają ?;)

Hej Dziewczynki🌻 Och widze,ze zycie na topiku rozkwita-pare dni bez netu i mam co czytac🌻. Bardzo mnie to cieszy;). ginorossi-pytasz gdzie sie podziewamy-ja bylam troche w pracy(a poniewaz pracyje na zadupiu tzw.,to nie mamy netu-dobrze,ze chociaz komorki maja czasem zasieg;)). A wykorzystujac wolne siedzialam pare dni u mojej Mamy. A teraz nadrabiam zaleglosci towarzyskie. Ale dzis juz koniec laby-ide na 36 h do pracki. Ostatnio mamy pracowite dyzury(szczegolnie po nocach koledzy w niebieskim o nas dbaja;)). Ale u nas to robota falami zawsze przychodzi,to moze teraz bedzie spokojniej. Byloby milo-mam stos gazet do poczytania;). Z poszukiwaniami pracy idzie mi niestety kiepsko,ale poki co staram sie nie zalamywac. Nie teraz to za chwile. Pozdrawiam wszystkie Mundurowki🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 A co do butow-glanow nigdy nie nosilam. Do pracy uzywam butow gorskich,a w lecie sportowych z dziurami-zeby bylo przewiewniej. A na codzien od pewnego czasu mam parcie na kobiecosc i chadzam w spodnicach,wiec do tego jakis nieduzy obcasik. Szpilki rzadko-stawiam glownie na wygode,a ciezko mi sie w takich butach prowadzi samochod;).

Cześć Kobietki A co tu takie pustki?? Ja od pon do czwartku pracowałam jak szalona, a we czwartek wieczorem pojechałam do Kielc i wróciłam wczoraj po północy, wiec czuję się usprawiedliwiona. A dziś chociaż jest niedziela to niestety musze robić porządki domowe bo w tyg nie było szans. A ja nie moge zrobic nic konstruktywnego jak dookoła panuje bałagan. A fe!!! Dośc o mnie. Co u WAS? Pozdrowionka 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Czesc Dziewczeta🌻 A co to za obijanie sie na topicu? Ja Was chwale a tu cisza????? Przywoluje kolezanki do porzadku! 🌻 Ja za chwilke lece na kolejny dyzurek. Musze przyznac,ze ostatni byl wyjatowo leniwy,nadrobilam zaleglosci prasowe i telewizyjne(a musze dodac,ze w domu TV nie posiadam i jedyny kontakt z tym pudlem mam w pracy),tylko chlopaki ciagle wlaczali jakies krwawe i drastyczne filmy. Ale dzis sie nie dam,poszukam czegos mniej \"gwalcacego\" moje poczucie estetyki. Milagro 🌻🌻🌻a Ty dalej ten maraton ciagniesz,czy zeszly tydzien,to bylo juz dosc? Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Sliczności🌻 o ile pamiętam to ostatnio zamawiałaś sobie leniwy dyżurek ;) Grunt to dobre zamówienie :) A ja Kochana niby skończyłam tamten maraton ale coś mi się wydaje, że zapowiada się następny. Np. jutro musze wstać ok. 3.30 i wrócę do domu ok. 21-ej. A we wtorek znów na rano, pobudka o 5.30. Myślę o odebraniu sobie paru dni wolnego. Zobaczymy czy mi dadzą. Kimkolwiek🌻 jak tam nauka?? Buziale dla wszystkich 👄👄👄

wiiitam :) ja spędziłam cudowne 2 dni z moją kochaną klasą w górach :D no ale teraz powrót do rzeczywistości matura za pasem więc dzisiaj prawie cały dzień w książkach... mam dosyć polityki prawa itd... masakra do tego ta beznadziejna pogoda :( ale będzie dobrze :):):):) Dziewczynki pracujcie a ja do książek :) 👄

Cześć Dziewczyny Ja tak tylko na chwilę. Zaganiana jak zwykle. Własnie sie uporałam z pakowaniem, a jeszcze musze parę rzeczy ogarnąć. Wyjeżdzam dzisiaj do mmojej najlepszej przyjaciółki ok. 100 km od W-wy, a od niej następne 100 km dalej do mojego faceta. Parę dni mnie więc nie będzie. Mam nadzieję, że będę miała co czytać jak wrócę! ;) Pozdrowionka 🌻🌻🌻

jejku.... w poniedziałek pierwsza matura... mama mi mówi że teraz to mogę tylko powtarzać a nie wkuwać... a ja już nie mam siły siedzieć przy ksiązkach :( jak patrzę na biurko zawalone nimi to mam odruch wymiotny :( najgorsze jest to, że nie mam pewności, że zdam. ale myślę że lepiej nie być bardzo pewnym siebie niż później się rozczarować. i wszyscy mi mówią że jestem głupia że się tak martwię bo na pewno zdam :P ale ta matura nie ma nic wspólnego ze starszymi maturami. tutaj jest po prostu loteria :( no i jeszcze długi weekend ehhh co za kanał :( ale za tydzień już będzie po wszystkim :) to tak wpadłam pomarudzić :) miłego długiego weekendu Dziewczynki! trzymajcie kciuki 👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Hej Kimkolwiek🌻 marudź do woli! ;) Tylko zdaj tę maturę! ;) Różni się znacznie od starej ale chociaż może i loteria to z drugiej strony i brak kumoterstwa. A ponieważ Nasza Dziewczynka się grzecznie przygotowała to nie ma się czym martwić. Bo jak nie ...... to poznasz siłę Twoich bojowych koleżanek :P Ja jak zwykle zarobiona i zaganiana. Od czwartku do niedzieli byłam u rodziny, potem praca, a dzisiaj jestem 2 dobę na nogach. No i oczywiście wnocy rozliczałam PIT-a. Chyba jestem nienormalna żeby tak na ostatnią chwilę! Ale grunt, ze zdążyłam. A ponieważ oliczyłam internet to jeszcze mi oddadzą parę groszy ;) Och, marzę tylko o łóżku!!! Na weekend nigdzie nie wyjeżdżam (służba nie drużba) ale i tak mam zamiar odpocząć no i oczywiście jutro czeka mnie masakrycznie wielkie sprzatanie! :( Maturzystko Nasza - trzymam kciukasy!!! Śliczności🌻 jak tam poszukiwania pracy?? Dziewczynki🌻 wybaczcie, że nie wymienię każdej z osobna choć o każdej myślę ale po prostu ledwo widzę. Buziaki 👄🌻👄

Hejka Mundórówki (obecne i przyszłe) na majówce? No, nie pytam Kimkolwiek 🌻 bo pewnie Ona się uczy. Ale uwazam, że w tym ostatnich dniach do matury to już lepiej sobie pozwolić na odpoczynek. A już na pewno masz ode mnie ZAKAZ dotykania i chociażby spoglądania DOSŁOWNIE na jakiekolwiek książki czy zeszyty! W sobotę i w niedzielę TYLKO przyjemności, przyjaciele, rozrywka i natura, a do tego dobre jedzonko i sen. Dobra rada to 2 dni przed wielkim stresem oblec sobie świeżą pościel i dobrze wietrzyć mieszkanie, postawić jakieś wiosenne kwiaty w pokoju, w którym najwięcej przebywasz. No i zaglądaj do nas! A u mnie prawie wolny weekend. Tzn. póki co to wiem, że prawie na pewno pracuję w sobotę, a tak to odpoczywam. Tzn. dzisiaj akurat to odpoczywam sprzątając, bo mam jak zwykle na wolny dzień zaległości w tym duże. A jutro prawdopodobnie spotkam się z kolezanką, której dawno nie widziałam bo lata po świecie. Już nie mogę się doczekać! Tyle mamy do obgadania :P Śliczności 🌻 dzisiaj szczególnie Tobie życzę naprawdę spokojnego weekendu, zwłaszcza, jeśli przyjdzie Ci pracować. Spokojny długi weekend dla czerwonych mundurków to również spokojny, bezawaryjny wypoczynek dla innych. Dziewczyny, a Wy jak spędzacie majówkę? Fajnie, że póki co to pogoda jest ładna. Mam nadzieję, że się utrzyma przez conajmniej najbliższe 4 dni. Appache 🌻 jak zdrówko i poczucie humoru? Oliwia 🌻 Tobie podobnie jak Śliczności życzę wyjątkowo spokojnego weekendu. Dobrze by było żeby i straż pożarna nie miała w te dni za dużo roboty. Jak dzieciaczki i nne spawy? Elfik 🌻 żyjesz? Kwiatuszek 🌻 a nasza munduróweczka w dwupaku jak się ma? Jak tam od strony medycznej? Wszystko w porządku? Kwiatuszek, Ty cały czas jeszcze jesteś czynna zawodowo? Jeśli tak to napisz jak Ci idzie na aplikacji. A w ogóle to po urodzeniu dziecka ile zamierzasz siedzieć z nim w domku? Będziesz miała jakąś pomoc ze strony teściów czy rodziców? I czemu się do nas nie odzywasz?! JA NIE ZNOSZĘ PROWADZIĆ MONOLOGU! A niestety tutaj mi się to zdarza! Ginorossi 🌻 jak tam u Ciebie egzaminy? Kiedy masz? I z czego? Boisz się jakiegoś przedmiotu bardziej niż innych? A na majówke ruszasz gdzieś? I co tak milczysz? Melni 🌻 co dobrego u Ciebie? Remont już skończony? Cały domek objął czy tylko jakiś kawałek? Jak tam w pracy? Diamound 🌻 co tam słychac na pomorzu? Jak w pracy? Podoba Ci się coraz bardziej? Masz jeszcze jakieś wyjazdy szkoleniowe? Afera 🌻 czemu już się do nas nie odzywasz?? Ramem tworzymy ten topic i jesteś jego częścią! Powiem Ci szczerze, że chetnie bym się z Toba spotkała osobiście. Jestem egoistka w pewnym sensie, a Ty jesteś dla mnie skarbnicą wiedzy ;) Może mogłybyśmy powymieniać doświadczenia? Szczególnie, że chyba jesteś blisko (Legionowo - nie pomyliłam?). Majowe pozdrowionka dla CAŁEJ NASZEJ BRYGADY!!! 🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄🌻❤️🌻👄

O kurde! Ale zrobiłam byka! Mundurówki nie \"mundórówki\"! ;)

Dzien dobry Kochane:) 🌻 Ja mam wolny dlugi weekend...wiec wkoncu mam chwilke,zeby do Was kliknąć.Milagro nie odzywalam sie,bo moj mąż mial maly wypadek na szkoleniu,dlatego nie mialam glowy do innych spraw.Ale na szczescie juz jest wszystko w porzadku.Planowalismy wyjazd na majowke do Londynu do znajomych,ale nie wyszlo.W takiej sytuacji to akurat bylo najmniej wazne. Milagro dziekuje za pamiec,milo ze sie o nas martwisz.Ja z malenstwem czujemy sie dobrze.Jestem zdrowa i dziecko tez.Ciąża rozwija sie prawidlowo.Nie mam tylko apetytu,i lekarz powiedziala mi,ze powinna troche wiecej jesc;)Tak,nadal pracuje caly czas.Idzie mi dobrze,radze sobie ze wszystkim,jak narazie...hehe:)I zamierzam pracowac jak najdluzej,jesli bede sie czula tak dobrze jak dotychczas.Akurat mam tak dobre uklady w kancelarii,gdzie odbywam aplikacje,ze ida mi we wszystkim na reke i ulatwiaja.Planuje jednak na 2 miesiace przed porodem isc na urlop.A po urodzeniu dziecka planuje jakies 3 miesiace byc z nim w domku,a potem moj mąż przejmuje opieke:D Milego dnia dziwczynki....🌻 🌻 🌻

Heeej! Gorące pozdrowienia z najprawdziwszej polskiej wsi! :P Porzuciłam życie w wielkim małym mieście i na długi weekend przeniosłam się do Babci :D i oczywiście moje książki ze mną :) ale tutaj przynajmniej nauka sprawia mi przyjemność-wczoraj cały dzień na słońcu na leżaczku z książkami spędziłam i się SPIEKŁAM!!! Tak słonko grzało ;) Generalnie to najmocniej przygotowuję się z polskiego-reszta jakoś pójdzie :) więc na dzisiaj mam jeszcze 4 epoki do przerobienia i jutro luzz :) wpadłam tylko na moment i już uciekam :) pozdrawiam wszystkie Dziewczynki 👄 oby pogoda Wam dopisała :)

To jeszcze raz ja :D Tym razem już z domku ;) Milagro, z tymi kwiatkami to pomysł chyba nie przejdzie bo alergik niestety ze mnie ale wystarczy sam widok za oknem, nareszcie zielono!! :) no i mam nadzieję że wyleczę katar (tzn maksymalnie go uśpię ;) ) do ustnej matury z polskiego i z anglika, bo nie wyobrażam sobie, że będę odpowiadać z zatkanym nosem ;) u mnie pogoda się trochę popsuła-prawdziwa wiosna, co chwilę pada ale na szczęście też słońce świeci :) mam taki plan na najbliższy czas: ZDAĆ ;) ;) ;) mam nadzieję że go wykonam w 100% :D tymczasem nie myślę o wielkim STRESIE jaki mnie dopadnie w poniedziałek rano :) na razie matura to jeszcze dosyć odległy temat w mojej głowie :) poza tym Dziewczynki prawdziwego majowego weekendu życzę (chociaż to już końcówka) :) no i oczywiście bezpiecznego i niezbyt zapracowanego :) pozdrowienia! 👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 na te kwiatki przynajmniej nie jestem uczulona :) swoją drogą zawsze jak je \"robię\" to się zastanawiam czy nigdzie żadnej literki nie zgubiłam :P no dobra, uciekam już :) papasie :)

Dziewczeta🌻 Pierwsze dwa dni tego weekendu spedzilam w pracy,ale na szczescie bylo znosnie. Za to druga polowa spedzilam super,bo moja Mamuska mnie odwiedzila i spacerom i dyskusjom nie bylo konca;). Troche tez pozwiedzalysmy w mojej okolicy,wiec moge powiedziec,ze mialam udano majowke;). Milagro-niestety co do pracy,to jak na razie idzie jak po grudzie. Moze w sesonie letnim cos sie ruszy. Kimkolwiek-trzymam za Ciebie kciuki-wiem,ze zdolna dziewczynka jestes i dasz rade. Czekam na relacje i wrazenia z pierwszych dni matur. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Pozdrawiam wszystkie Mundurówki i zycze udanego odpoczynku(jeszcze przez chwilke chociaz;)) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Cześć Dziewczyny U mnie jednak okazało się, że wczoraj i dzisiaj miałam harówkę, 1-go to w zasadzie sprzątałam, więc w zasadzie za bardzo nie odpoczęłam. A wolne chwile tego weekendu zapełniła mi koleżanka, której nie widziałam 2 lata bo przebywała za granicą starając się o doktorat. Teraz przyjechała do kraju i czeka na wyniki. Miałyśmy takie bujne plany ale przez moje zmęczenie niewiele z tego wyszło. Oliwia❤️ Kochana, WSZYSTKIEGO NAPRAWDĘ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA ŚWIĘTEGO FLORIANA!!! Obyś spotykała ogień tylko ... w sercach wspaniałych mężczyzn! :P Buziaki 👄👄👄

Kimkolwiek🌻 No gdzie sprawozdanie?!! Jak poszedł pierwsszy dzień matury?!! Dawaj znać! Buziaki dla wszystkich 👄

szeregowa kimkolwiek melduje wykonanie zadania! na ile procent to się okaże :P postarałam się jak nigdy ale nie wiem co z tego wyjdzie, nie potrafię ocenić tego jak napisałam bo w kluczu odpowiedzi może być wiele różnych możliwości, póki co, takiego klucza nie ma, są tylko przykładowe rozwiązania :) a teraz mały teścik: http://zone-2-1.cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/im/5/5180/m5180235.pdf która z Was napisałaby wypracowanie TAKIE SAME lub chociaż troszkę PODOBNE do tego w kluczu? Oczywiście temat drugi :D ok, wpadnę potem teraz lecę na angielski! :) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Kimkolwiek 🌻 no taki meldunek to rozumiem! ;) Przejrzałam ten klucz, z jednej strony wydaje mi się to wszystko proste ale z drugiej - to wiadomo, że ja jestem już dawno po i nie jestem teraz na Twoim miejscu. Aczkolwiek niezłe to wypracowanie ;) Ja i tak pisałabym pewnie o wierszach. Na mojej maturze były 3 tematy, 1 z nich był wolny i właśnie na ten temat pisałam. Jestem pewna, że bardzo dobrze Ci poszło. Dawaj znać co dalej. Dziś zdajesz angielski? Pozdrowionka dla Wszystkich Dziewczynek ❤️🌻❤️ Ja niedługo zmykam do pracy.

pisałam angielski. nie było źle, mogło być lepiej, na bank 100% nie będę miała i chyba nawet nie 90%. ogólnie walnęłam kilka błędów ale nie jest tak strasznie. o 15 rozwiązania więc sobie sprawdzę :P tymczasem idę na dwór pooddychać świeżym powietrzem:) jutro WOS a w piątek geo :P pa :) 🌼

Kimkolwiek🌻 nie mam czasu ale wpadłam na chwilkę zeby Ci POGRATULOWAĆ angielskiego! I trzymam kciuki za WOS! Daj znać jak poszło. Buziaki dla wszysykich mundurówek 👄👄👄

szeregowa kimkolwiek przynosi najnowsze wieści z pola bitwy! wielu poległo, byłam jednym z załamanych ,teraz jestem tylko rozczarowana.... dowalili KONSTYTUCJĘ :( masakra. więcej jak 60 procent nie będzie :( i na cholerę ja tak wkuwałam społeczeństwo, organizacje międzynarodowe itd??? ehhh....

cześć Piękne 🌻 przepraszam, że w ten długaśny weekend tak milczałam, ale mój M. miał przepustkę, więc same rozumiecie ;) sesja się powoli zaczyna, dużo z patologii społecznej mam, ale liczę, że się jakoś wybronię ;) Konstytucję??? o kurde... to nieźle.. :O ale będzie dobrze! 🌻 jak tak czytam o tych Waszych służbach, to już się doczekać nie mogę, hihi ;)

ginorossi 🌼 a co ciekawego studiujesz? :) ja też nie mogę się doczekać służby oczywiście w niebieskim mundurze :) to mój cel namber łan :):):)

Kimkolwiek co tylko potkne sie o jakis komputer to sprawdzam jak Ci idzie(dobrze,ze na IP jeszcze nie zablokowali neta;)). Teraz moge cos napisac,bo siedze w domku,choc jutro znowu do pracy na dwa dni. Trzymam kciuki za Ciebie Kimkolwiek-bedzie dobrze(ja to wiem:D).🌻🌻🌻. Tazke melduj jak ida postepy na polu bitwy. ginorossi 🌻 rozumiem Twoje milczenie. Mam nadzieje,ze w tracie sesji znajdziesz chwile przerwy,zeby do nas zajrzec:D. A co do sluzb i dyzurow-ucz sie ucz,a potem z pracy nie bedziesz wychodzic;). Milagro🌻 a Ty znowu ciagniesz jakis maraton?? A dla reszty Dziewczynek moc wiosennych🌻🌻🌻

Cześć Kobietki Śliczności ❤️ rzeczywiście znowu ciągnę maraton, tzn. idę do pracy w południe i wracam ok. 23. A potem to już tylko spac mi się chce. I tak cały tydzień. Mam nadzieję, że trafi mi się wolny weekend bo przeciez w ostatni pracowałam i w sobotę i w niedzielę. Ginorossi ❤️ no, niełatwy kawałek chleba sobie wybrałaś z tymi studiami i z ta przyszłą pracą. Patologia społeczna - nie wiedziałam, że w ogóle jest z tego osobny przedmiot. Pewnie duży nawał materiału ale i cholera tej patologii w naszym i nie tylko kraju niestety też sporo. A w zawodzie, do którego się przygotowujesz to chyba będzie Ci potrzebny kawał mocnej psychy. Ciekawa jestem jakie będziesz miała wrażenia po praktykach w ZK, które zapewne Cię czekają. Aha, no i oczywiście rozumiem Twoją niobecność u nas w długaśny weekend :P Ty masz druga połowe jak rozumię w WP, a u moim związku to ja jestem w WP i tem mam Kochanego na odległość. I juz tak parę lat w takim zaocznym związku. Ale to nas chyba tylko wzmocniło. A poza tym to jak smakują takie spotkania po rozłące ... :P Kimkolwiek ❤️ no jak tam dzisiaj u Ciebie? Konstytucja - faktycznie zaskoczenie. Ale cóż... czasami tak bywa, że najciemniej pod latarnią. Pokonała maturzystów Konstytucja, a przecież to takie banalne, oczywiste i podstawowe. Nie przejmuj się. Zwłaszcza, że nie tylko Tobie nie podeszła tematyka. I tak jestem z Ciebie dumna :D Czekam na kolejne wieści niecierpliwie. A w ogóle to jak atmosfera, samopoczucie? Gorączkowe nakręcanie się czy już raczej obojętnie? Kwiatuszek ❤️ przykro mi z powodu wypadku Twojego męża ale ciesze się, że już wszystko w porządku. No i masz rację, że to jest najważniejsze. Kwiatuszek, ja Cię podziwiam, że tak sobie świetnie ze wszystkim radzisz. I tez będziesz miała po prorodzie ulgę jak mąż będzie mógł przejąc obowiązki po Twoim macierzyńskim. A w ogóle to ile Ty będziesz jeszcze na tej aplikacji? Do wszystkich Dziewczynek tak bardzo zajętych, że nawet nie mają dla nas 5 minut czasu: jakby w emotikonach były kopniaki to bym dla każdej po kilka wysłała. A najlepiej jeszcze żeby bolały! Niestety nie ma kopniaków :( No to wysyłam Wam 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 na zachętę. Meldować się proszę! Buziaki dla wszystkich 👄👄👄

no dzisiaj to była masakra. geografię rozszerzoną pisałam. bleeee po prostu takie durne zadania dali, nie były trudne ale po prostu dziwne. napisałam wszystko, mam nadzieję że dobrze ;) tymczasem uciekam bo weekend nareszcie, koniec pisemnych matur (hurra) teraz czekają mnie tylko 2 ustne: polski (20 maj) i angielski (26maj) ale tego już się nie boję :) miłego weekendu, piękna pogoda, ja idę świętować zakończenie pisemnych matur :D buziaki! :) 👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼