Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada12

Jakie są objawy przed pierwszą miesiączką?

Polecane posty

Gość zimek D
Haappyygirl mysle ze skoto sie miesiaczka skonczyla to mozesz sie kompac.. wiem cos o tym bo mieszkam nad morzem :P i nic sie nie przejumuj moja pierwsza miesiaczka tez trwala 4 dni :) dzisaj sie skonczyla a zaczela we czwartek , no to wkoncu 5dni heh xD :D Bu$ka :*

Gość haappyygirl
No wiem ale zawsze na początku miesiączki są nierwgulrane A ja jade za 2 tygodnie i nie wiem czy mam wziąść strój

Gość ziomek D
no wiesz stroj wziasc mozesz najwyzej nie bedziesz z niego kozystala :P ale nie rozumiem ty sie boisz ze za 2 tygodnie dostaniesz 2 miesiaczki tak??

Gość ola__
Hej wszystkim :) Mam problem... Mam 12 lat i 158 cm wzrostu. W zeszłym miesiącu miałam okres i mama powiedziała mi, że zbyt wiele nie urosnę. Czy to prawda?? Bardzo chciałabym urosnąć jeszcze z 6, 10 cm... :( Nie wiem, co zrobić!!

Gość haappyygirl
No się nie boje miesiączki Ale pierwsze miesiączki są przecierz nieregularne Czy nie?

Gość haappyygirl
do ola__ Napewo jeszcze urośniesz

Gość ola__
do haappyygirl No nie wiem... Ostatnio coraz mniej rosnę :(

Gość haappyygirl
do ola_ Ja też ale przecierz jeszcze jest czas no ja też a 12 lat i mi nie zależy na tym żeby być bardzo wysoką

Gość Martyna857
Ja mam wydzielinę od roku . Włosy łonowe i pod pachami . Brzuch mnie boli ale miesiączki brak.

Gość Marti 12
A mnie boli głowa brzuch jestem zła na cały świat już od miesiąca :/

Gość mysz12
Jak powiedzieć mamie , że mam miesiączkę . Pomóżcie prosze.............!!!!!!!

Gość Emciaa.*
Do mysz12 Eh.. Normalnie po prostu jej to powiedz ityle, przecież mamy nie trzeba się wstydzić bo to w końcu twoja mama..

Gość nieobeznana
Do mysz Mamie można powiedzieć to tak -Mamo mam okres/miesiączkę albo -Mamo chyba będę potrzebować podpasek

Gość lelelelelelllel
a jeżeli ktoś ma brązowy śluz przez cały czas to czy to śluz czy miesiączka która długo trwa?

Gość haappyygirl
Mam do was pytanie Czy pierwsze miesiączki sa nieregularne czy nie ?

Gość 111111111111111122222222
CHCESZ ZAROBIĆ WYSTARCZY ZALOGOWAĆ SIĘ NA TEJ STRONIE: Link www.polski-bux.pl/?r=nina80 , I CODZIENNIE ODWIEDZIĆ 25 REKLAM, ZAROBEK GWARANTOWANY NA START OTRZYMASZ AŻ 6 ZŁ. GORĄCO POLECAM

Gość kar95
mam pytanie : czy to prawda, że gdy dostaje się pierwszej miesiączki to potem rośnie się 8 cm, nie więcej? Bo ja jeszcze nie dostałam pierwszej miesiączki, mam 14 lat i już 170 cm wzrostu i najprawdopodobniej przed pierwszym okresem zaczyna się gwałtownie rosnąć i ja tak miałam... czy to też jest znak, że niedługo się zacznie?

Gość haappyygirl
Mam do was pytanie Czy pierwsze miesiączki sa nieregularne czy nie ? Pisałam wcześniej ale nikt nie odpowiedział

Gość nieobeznana
do haappyy girl tak pierwsze miesiączki są nieregularne

Gość haappyygirl
Dzięki myślała już że nie bo chciałam się kompać ale niestety musiałam dostać tą głupią iesiączke ;(

Gość maratafsaf
ja pamietam jak dostalam. to było w wakacje mialam chyba 13lat i bylam umowiona z ''ekipą'' na basen.. Mial byc tez sliczny chloapk.. rano wstaje [mama byla juz w pracy] taty nie mam.. I WSZYSTKO było poplamione od krwi = łóżko,piżama,przescieradło.. a ja płakałam:P niezle musialam sie wykrecac z tego ..

Gość ziomek D
uuu.. widze ze duzo sie dzialo jak mnie nie bylo :O 🌻

Gość Any
Hej 23 lipca tego roku dostałam pierwszy okres miałam go przez 8 dni jeden dzień miałam spokój i dzisiaj znowumam takie bronzowe zasne plamy czy to normalne?? Odpiszcie prosze

Gość ziomek D
ANY! ja pierwsza miesiaczke dosta;lam dzien pojziej niz ty i mi krew leciala przez pierwsze 4 dni pozniej w nocy podpaska byla czysta i w dzien tez mi nie lecialo a nastepnego dnia znowu zaczelo... pytalam sie mamy czy to jest normale i mama powiedziala ze TAK wiec sie nie martw :);) Pozdro trzymaj sie cieplutko :* 👄

Gość Any
ziomek D dzięki za odp ty też się trzymaj

Gość kar95
odpowiedzcie na moje pytanie powyżej...

Gość martu15
heej !dziewczyny pisałam wcześniej o moich problemach . . . no nie ?! i dziś dostąłam pierwszy okres!!!!to było tak : Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch i mama dała mi no-spe , lecz w nocy znowu sie zaczeło ale jakoś zasnęła. dziś nic mnie nie bolało i dostałam xD