Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek22222

Ślub październik 2007

Polecane posty

Smutasek Ja pochodzę z Rzeszowa. Moja sukienka jest kupiona. Ale co do wypożyczalni kilka znajomych pożyczało w Rzeszowie więc mogę popytać gdzie coś ładnego znajdziesz.

Gość owerlook
czesc dziewczyny jakos mnie stad wymylo na kilka dni, ale postanowilam, ze sie tu zatrzymam. bo to rzeczywiscie dobry pomysl sobie poczytac i powymieniac sie uwagami ja bylam wlasnie u krawcowej i zamowilam juz sobie klejke na suknie :-) a wlasnie mam do was jedno pytanko czy ktoras z pazdziernikowychpanienek moze odchudza sie do slubu? czy moze nie macietego problemu? milej soboty kobietki

hej dziewczyny to ja ... owerlook, postanowilam sobie zarezerwowac jakiego nicka, teraz pod tym bede sie wypowiadac, a i stopka motywujaca. pozdrawiammm

Gość kołderka*
hej, tak , ja sie odchudzam narazie schudlam tylko 3, 5 kg ale to zawsze do przodu, chce schudnąć jakies 15 kg:( wlasciwie moze 10 by wystarczylo ale chce 15... planuje wejsc na dietke z JOYa od 1 maja, a narazie staram sie nie jesc duzo slodyczy i objadac sie na noc, cwiczyc zaczne od maja bo narazie nie moge poniewaz jestem po operacji, a Ty ile chcesz zrzuciec? aha dziewczynki i jeszcze jedno pytanko- kiedy bedziecie jezdzily po suknie? czy lipiec - pierwsza polowa wystarczy, czy naprwde na suknie trzeba czekac 4 miesiące?

hej kolderka z suknia jest bardzoo roznie, zaleznie od salonu, krawcowej. proponuje ci wejsc i zapytac ile wczesniej trzeba przyjsc. ewentualnie, zapiszesz sie w kolejke, a model sukni i miare to i tak nie wczesniej niz w lipce. ale kolejke radze sobie zajac :-) u mnie z tym odchudzaniem to troche tak pokrecone jest :) nie jestem gruba, a raczej kobiecaaaa co moj narzeczony uwielbia i szczerze mowiac ja tez siebie taka lubie, ale chce zrzucic jeszcze kilka kg zeby cialo nabralo ladniejszych ksztaltow. troszke wyszczuplic je cwiczeniami, ujedrnic... ale te 5kg bedzie bardzo przyjemnie zgubic..

Gość kołderka*
no to masz duuuzo mniejszy problem ode mnie:( kurcze ja przez wakacje przytylam 7 kg i za cholere ich nie moge zrzucic, masakra, pozniej przez tą operacje tez nie moglam cwiczyc, musze schudnąć chociaz 10 kg a 15 byloby super, a co do sukni macie juz jakies na oku? ja mam pare , linka pozniej wkleje

okokok ja właśnie będę wypożyczać suknię gdzieś w rzeszowie jeżeli możesz popytaj będę bardzo wdzięczna. Ja studiuję w rzeszowie. Fajnie że jest tu ktoś z moich stron pozdrawiam serdecznie

Gość lunuś
hej dziewczynki:) witam ponownie:) widzę że większość z was na dietce, ja też, schudłam już 4 kilo, planuje jeszcze trzy wiec myślę że spokojnie mi się uda, poza tym staram się dużo ćwiczyć i regularnie, coś w domku i na fitnessik dwa razy w tygodniu, na wiecej niestety nie mam czasu. Co do sukienki to kupuję, mniej więcej mam wybrane co mi się podoba, zaproszenia chcemy w okresie wakacyjnym roznieść/część rozesłać. Dziś z mamą i przyszłą teściową :) byłyśmy oglądać jak moja dekoratorka ubiera inne sale, bardzo sie nam podobało. Wybrałam dekorację biało-łososiową, bez baloników bo nie przepadam, muszę jeszcze wypożyczyć pokrowce na krzesła. Co do obrączek to podobają mi się w salonach YES, szczegolnie model 409 i 410, matowe lub piaskowe, a na swojej chciałabym jeszcze cyrkonię 9 w sklapach yes można o to poprosić), tylko cena zawrotna, więc jeszcze musze to przemysleć:) może znajdę coś tańszego, a równie ładanego:) pozdrwiam was gorąco!!

Gość Kapuścianka rządzi
W 3 tygodnie można schudnąć 13 kg :) serio. Schudłam, ale byłam tylko na zupce.

witam, ja sie nie odchudzam, wiem ze nerwy i tak mnie \"zjedza\", zreszta sam fakt ze od nowa zaczelam palic ;( (sic!) Teraz mam przynajmniej zajecie aby znow sie pomeczyc i rzucic, ale wiem ze teraz nie bedzie to latwe. A z moim lubym sie pozarłam dzisiaj. Az wyszlam z domu i przyjechalam do rodzicow. Miesilsmy dzis zaczac chodzic na nauki przedslubne. A moj ukochany stwierdzil ze jest zmeczony! Jestem tak zla ze nie dotrzymuje slowa ze az mi sie buczec chce, nie jest to jedna sprawa i nie jest to pierwszy raz. Ech, mam dosc. Jutro mam uro uro a nawet sie nie ciesze (bo z czego skoro koncze 29 lat)

co do diety opatrej na zupie kapuścianej, to nie polecam, efekt jo-jo murowany:( tak samo jak szybko schudłyście tak samo szybko przytyjecie :( , chyba że ktoś chce całe życie tak za zupce kapużsianej :) poza tym dostarcza za mało witamin itp. ja zrezygnowałam z mięsa ( już od 5 lat) nie ze względów ideologicznych, ale po prostu nie lubię. Staram sie odzywiac zgodnie z diętą Montignaca ( właściwie to sposób odżywiania), nie jem ziemniaków, marchewki gotowanej, buraków itd., a za to produkty o niskim indeksie glikemicznym typu np. soczewica. Czuję się naprawdę świetnie, bez specjalnych wyrzeczeń, a przede wszystkim nie mam ochoty na słodycze, których od tych pięciu lat nie jem praktycznie wogóle. Dięte bezmięsną polecam wszystkim osobom o grupie krwi A ( nie powinniśmy jeść mięsa). No i trzeba cwiczyć, to daje największe efekty, kiedyś byłam zakompleksioną dziewczyna, a teraz na prawdę czyję się pewnie, psychicznie dużo lepiej, choć często staje przed lustrem i stiwerdzam że jestem gruba, nie podobam sie sobie, a poza tym to nie mam co na siebie włozyc- jak to baby :)

Smutasku Oczywiście, że popytam, będe w Rzeszowie w piątek. To po weekendzie następnym dam znać jak coś się dowiem. Witam wszystkie panie. Ja dzisiaj cały dzien sprzątałam. Porządki wiosenne robiłam. Ja się odchudzam już od dawna. Nic nie dawało więc przeszłam na tabletki. Dodatkowo ćwiczę w domu z płytą Cind y Crawford. Ojjj Kurde no nie pal. Ja rzuciłam pół roku temu ale czasem mam ochote sobie puścić dymka:)

dziewczyny ja też mam slub 27 pażdziernika....muszę zrzucic do lipca 20 kilo...jestem na diecie amerykańskiej,,,ale i tak marez o tym aby byc piekną panna młoda..a nie bezą:-(

90 kg.....wzrost-1,78...juz i tak schudlam 14 kg..ale same suknie to takie gołe....na plaze...jestem zalamana

Pozdrawiam wszystkie Październiówki. Ja mam ślub 29 września więc ostatnia sobota września. Życze wszystkiego dobrego.

Karmen może spróbuj jakiś leków wspomagających. Poza tym jest mnóstwo ślicznych sukien które nie są gołe. Nic się nie martw na pewno i tak będziesz piekną panną młodą. A 14 kilo to i tak wielki sukces

dziekuje za słowa otuchy...zabieram się za 14 dniowe oczyszczanie organizmu....kupiłam cellasene...i znalazłam wymarzoną suknie...mamy tysiące sukni, makijaży i bukietów slubnych na dysku..moze bede komus mogła pomoc...pogody ducha !!!:-)

cellasene? co to? Ja się odchudzam na Meridii i ćwiczę. Ja mogę się podzielić pogodą ducha, ogromną ilością zdjęć tortów na dysku bukietów trochę też mam, dużo wzorów zaproszeń. I co kto chce to postaram się pomóc.

Ja mam 6 pazdziernika slub. Zamowiona juz sala, orkiestra, fotograf, kamerzysta, auto, nauki przedmalzenskie zrobione. Pierwsza wizyta w poradni zaliczona. Suknie naraze tylko ogladala ale widze ze trzeba cos zaczac przmierzac. A zaproszenia chcemy wbrac do maja zeby jakos maj/czerwiec poroznosic.

Aaaaaa odchudzanie....od stycznia nie jem kolacji i ograniczam slodycze. Od lutego chodze na aqua aerobik i schudlam 6 kg. Jem wszystko tylko mniej. Wygladam super, bo mam jedrne cialo od tego aerobiku w wodzie i pozatym mam mocniejsze miesnie. POLCEAM.

Witajcie:) Ja biorę ślub 6 października:) A co do odchudzania dziewczęta, to powiem wam tak. Nie ma co się katować jakąś ostrą dietką, bo do ślubu jeszcze pół roku, teraz schudniecie, a potem jojo:( Proponuję zmienić styl odżywiania na zdrowszy i to na zawsze:) Moja mama jest lekarzem i bardzo poleca dietę Montiniaka. Poszukajcie sobie na interneciku. Pozdrawiam! Uszy do góry:)

Co prawda ja jetem wrzesniówką :) ale weszłam sobie do Was troszkę poczytać. W końcu to tylko miesiąc różnicy :) i mam pytanko do OKOKOKOKOKOKOKO, a mianowicie: gdzie w Rzeszowie polecasz pooglądać suknie? chciałabym już w tym tygodniu. Z Rzeszowa co prawda nie jestem, mam do niego 80 km, ale tam właśnie pojadę czegos szukać. No i jabyś mogła napisać z jakiego przedziału cenowego są salony, które polecasz, to będę bardzo wdzięczna :) pozdrawiam, pa

Kochana, musze cię rozczarować. Mogę się popytać, ale niestety, ja biorę tylko ślub cywilny i nie kupowałam sukni typowo ślubnej. Dobre opinie słyszałam o salonie firmowym IGAR w rzeszowie to jest gdzieś na rejtana. Raczej nie mają drogo. Mam ulotkę z firmy Diana To jest Rzeszzów ulica warszawska 5/7 I bardzo bardzo dobrze wypowiadały się dziewczyny o salonie margatrett Strona to jest www.margarett.pl Ogólnie złe opinie krążą o tych salonach w okolicach domu kultury WDK Ale prawda taka, że co osoba to opinia. Ale może ci inne dziewczyny podpowiedzą bo widzę, że kilka kobitek z Rzeszowa jest:D

czesc Wam! ciesze sie ze nasz jesienno - weselny topic sie rozkreca ;) ja w czwarek ide mierzyc suknie. Kurde no! robilam wszystko zeby pewnej sprawy uniknac, a tu prosze! okres mi sie raz przesunal i teraz wypada ze na weselu bede miec ;( albo bede na tzw \"styk\". Nie moge sobie na to pozwolic, musze wiec z miesiac dwa wczesniej isc do lekarza po jakies tabsy aby to ustawic. Cholera, zawsze mi wypadal pod koniec miesiaca, wiec myslalam ze 13ego miec napewno nie bede. Wczoraj mialam urodzinki. Dzien krotki bo pozno wstalismy (w sobote mialam impreze) szkoda tylko ze moi koledzy troszke sie spili i skonczylo sie to klotnia z moim Kurczakiem. Ale juz jest dobrze.

No ja też miałam spięcia w weekend. Ale co tam już jest dobrze. Ja nerwus jestem trochę. Topic się rozkręca co bardzo mnie też cieszy. Kurde no. Ja też pewnie będe mieć okres na ślubie (takie moje szczęscie). Bo lipiec sierpień odstawiam tabletki, więc się pewnie pomiesza wszystko. Ale co tam. Nie takie rzeczy człowiek przeżył. Mam okropną alergię. Koszmar. psikam kicham:)