Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek22222

Ślub październik 2007

Polecane posty

Dwa Bratanki tez fajne, tylko nie wiem jak duze robisz wesele, i gdzie sie tanczy, nigdy tam nie bylam. No, ale troszke nie w takim klimacie chcialam, no ale kazda z nas ma inne gusta;)) Napewno bedzie wspaniale;))Wazne ze cieszy sie dobra opinia, tez dobre slyszalam;))

Jezeli pytasz o mnie, to z Rzeszowa:)) A TY skad? Tez wychodzisz za maz w pazdzierniku? :))

Ja na około 120 osób, jeszcze dokładnie nie mam listy zrobionej. Tam jest akurat tyle miejsc. A miejsce do tańczenia jest :) A wiem nawet o która sale ci chodzi - na tej byłam na komunii w tym roku. Na ile osób robisz wesele?? Bo ona (sala) dość przestronna jest - z tego co pamiętam. Przypomniałam sobie jeszcze - jak masz gości przyjezdnych, którzy nocują w tamtym hotelu to dopilnuj aby mieli pokoje. Bo przypomniałam sobie ze koleżanka miała z tym problem - zapomnieli ze mieli jej zarezerwować.

Aylinn widzę, że gust do sali podobny, chociaż nie wiem jak wyglądają Bratanki w środku. Lewek co do nowego dworu, to mówią, że spoko, że fajne wesele. Zależy tez kto robi bo mój kolega robił i nestety zrobili taką sztywniacką imprezę, że ludzie nawet jedzenia bali się dotknąć bo bali sie, że zepsują. Także uważam że gdzie by się nie robiło impreza zawsze zależy od ludzi. Heheh co do ścierania gości no niestety, to jest typowo weselne miejsce. Także ale słyszałam, że z tym nie ma problemu. Osobiście trochę nie podoba mi się konwencja okrągłych stołów. Ale co tam :) Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Pozdrawiam dziewczyny, Kurde no Kołderka siabadabadada smutasek22222 i inne dziewczątka co tam słychać?

Dzieńdoberek moje śliczne[kwiat} Jeszcze tylko 3 miesiące... :-D Kurde no i okokoko...kawka...super! Jestem za!!!!:-D KOłderka...z tymi papierzyskami to tak już niestety bywa:-( Aylinn...suknia jest śliczna!!!!:-) Lubie takie suknie:-) Lewek....razem jest zawsze raźniej! A My tu zawsze pocieszymy, doradzimy a moze nawet cos pomożemy...A juz z pewnością cierpliwie wysłuchamy!!:-) A tak na marginezie....to ja tu chyba jestem najstarsza!!!!! Mam 34 lat :-D Wprowadzam natychmiastowy zakaz marudzenia na swój wiek i wygląd!!!:-D ;-) :-D Chciałąm WAM podesłąć linka do moich sukienek ale cos mi to nie wchodzi :-( Może potem się uda :-) Pozdrawiam WAS :-) ps: z pracą wszystko ok :-)

działa tylko zamiast wochodzic stąd trzeba sobie skopiować linka i usunąć spacje po pierwszej dwójce. Kochana ta druga sukienka jakoś bardziej mi się podoba, może to wina rękawków, bardzo ładne, druga natomiast jest srkoomniejsza ale te rękawki mi się nie podobają :)

kurde mam zajob w pracy ;( zaraz do domu ale naprawde mam dosc ;( czuje ze w weekend nie wypoczne, mam dola ;( do tego sie boje ze ja po prostu NIE WYTZYMAM w gorsecie tej sukni slubnej cala noc ;( mozo ze da sie poluzowac i niby wszystko gra to ja mam jakis lęk, zwlaszcza jak inne pisza ze je nic nie cisnelo ;( nie jestem przyzwyczajona do takich ciuchow, bardzo sie boje ze moze popelnilam jakis bląd z ta suknia, ze moze trzeba bylo jednak szyc na miare?;( sama nie wiem, mam doła! chce isc z WAMI na KAWE!!! ;)

Hehehe Kurde no. Byłaś u tej znajomej? Wytrzymasz, większośc dziewczyn też ma problemy z gorsetami a to obtarły koronki a to uciskały fiszbiny itd. Na pocieszenie u mnie w kiecce też są fiszbiny które normalnie, nawet jak kieckie mierzyłam to obtarły prawie, że do krwi. Swoją drogą ostatnio luby robił zdjęcia na ślubie i pannie młodej wyłaził taki jeden i też ją po plecach rysował.

no walsnie ;( te 3 koszmarne fizbiny ;( ja jak kupuje stanik, to od razu wywalam to dziadostwo!

Czesc dziewczyny:)) Siabadaba druga sukienka sliczna, pierwsza tez ladna, ale druga duzo bardziej mi sie podoba;)))Ach te koronki.... Niestety nie moge takiej zalozyc, a szkoda. Sliczna naprawde;)) Kurde no, jesli chodzi o fiszbiny i gorset, to naprawde musisz sie troszke przyzyczaic, bo to nie jest proste, ale wytrzymasz i wygladac bedziesz napewno pieknie;)))) Nie lam sie na zapas, wszystko bedzie dobrze i pieknie, skoro takiego wyboru dokonalas, to napewno dobrze wybralas i teraz nie denerwuj sie na zapas, bedzie ok, napewno pieknie, tylko nie sciskaj sie za bardzo zebys nie zemdlala, musisz miec swobode oddechu. Buziaki i glowa do gory;)) Pozdrawiam Was wszystkie;)))

Kochane moje...ale miałam przeżycia. :-( Troszkę spanikowaliśmy z moim chłopem ;-) i...poszliśmy do Parafii dzisiaj. A tu...niespodzianka. Proboszcz nas nie przyjął bo stwierdził, że 2 par to nie da rady :-(, a po drugie, że w zasadzie to dlaczego nie mamy jeszcze tych papierów z USC! Kazał przyjść w przyszłym tygodniu. Ale w USC kazali przyjść po 13tym, bo inaczej na dzień ślubu dokumenty bedą już nieważne! No można zwariować! Okropnie się podenerwowałam:-( Ta moja kreacja to będzie troche z jednej sukni trochę pomysłów z drugiej. Koronkowe rękawy obowiązkowe:-) Pozdrawiam WAS 🌻

a my dzis do USC, tylko nie wiem ile ten dokument kosztuje. wczoraj roznieslismy kolejne 2 zaproszenia. Mamy juz kupiona wodke i zamowione ciasto. W zasadzie juz wszystko jest.

Witajcie 🌻 Dziś byłam rano w USC aby dokonać tej opłaty za dokument do ślubu konkordatowego. Płaci sie 84zł od pary. Jutro dopiero idziemy do USC załatwiać resztę bo N. dziś nie dał rady zwolnić się z pracy a opłatę robi sie osobno i można zrobić ją wcześniej. Jutro też Parafia i spisywanie protokołu przedmałżeńskiego:-) Hihihihi...ja nadal nie wiem czy chcę 2 nazwiska czy jedno po mężu;-( A za oknem upał jak diabli.. ..Roztapiam się;-) Pozdrawiam WAS

siabadabada - link smutaska wchodzi tylko jak zwykle trzeba spacje wykasować - tym razem po 1 :) ładny dekolt tej sukienki - dół średnio mi sie podoba - ale może na zdjęciu tylko tak potwornie sie błyszczy Ja nie mam ze spraw kościelnych załatwionego nic poza naukami. Dalej nie wiem który kościół, nie wspominając o wizytach w USC. Ale mnie to czeka po 20 - czyli za tydzien. Poza tym nie mam jeszcze alkoholu - gdzie kupujecie?? Brak: - fryzury - wizażystki - bukietu - za to wiem w której kwiaciarni - obrączek - ale w weekend jadę do Krakowa - wizyty w poradni małżeńskiej - zaproszeń (dalej się robią) mam zamiar zacząć w sierpniu rozwozić - bizuterii - bielizny i butów - wybranego kościoła!!!!!!!!!! - nic z ciuchów dla Pana Młodego - i pewnie kilku innych rzeczy o których nie pamiętam w tym momencie I czy macie jakies pomysły na podziękowania dla rodziców?? W ogóle ten moment mnie przeraża - rodzice sa rozwiedzeni - wiec musze wymyślec dla moich cos aby było dla jednego i dla gdugiego. Poza tym nie wiem jak ich przy stole pousadzać. Właśnie... Robicie winietki z rozsadzaniem gości?? Bo nie chce robić tak ja na weselach na których byłam - wszyscy na żywioł i część gości siedzi pomiędzy osobami których zupełnie nie znają i szukają na silę wspólnych tematów.

Witajcie ponownie🌻 Aylinn...z linkiem miałaś racje!:-) Radzę szybko zająć się tą Poradnia. Tu zaczynają się często numery. Zwykle trzeba robić wykres temp Twojego cyklu. Miesiąc z głowy (3 wizyty)! Poszukaj wcześniej na naszym topiku bo rozsyłałyśmy sobie taki wzorcowy:-) U nas są też zamienniki ..Takie kursy 2 dniowe od 9 do 15tej. Tak czy owak kicha!!!!! Nasz ślub będzie w mojej Parafii. Pamiętaj, że jak w innej niż u Panny młodej to trzeba to wcześniej załatwiać u Proboszcza! Fryzurkę już wiem jaką, suknia będzie się szyć (po materiały idziemy w sierpniu), makijaż też mam zaklepany:-) Ostatnio upatrzyliśmy garnitur i fajne zaproszenia:-) Bukietu jeszcze nie załatwiałam, zero obrączek:-( BIelizna i dodatki...włąśnie myślę nad tym;-) Fotograf powiedział nam 500zł za sesje...(10 zdjęć w albumie i na DVD) Trochę drogo. Szukam jeszcze innych ofert.Do samego Kościoła to mamy już załatwioną pomoc znajomego... A zapomniałabym...ja robie tylko \"obiad weselny\" nie wesele :-) Smutasek...suknia bardzo ładna!!!!! A co słychać u reszty Kobietek?????? Pozdrawiam WAS

Podam wam faja stronkę z obrączkami - niestety sklep jest w Krakowie. Ale mi sie co niektóre strasznie spodobały. Jade w sobotę pooglądać. http://www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModProducts/ShowCategory/3/?1=&p=291&order=price2&p=297 A w ogóle dziewczęta to co z wami?? Wiem, że upał ale chodź dwa zdania napiszcie :)

witam nowa kolezanke w doli niedoli ;) ja tez kupuje u Weca. juz za tydzien mamy odebrac obraczki. kurde szlag mnie trafia bo upal tylko lezec nad woda a ja nie oge isc na urlop;((((( juz 2 gi rok pod rzad tak mam. musze oszczedzac dni na październik. wczoraj bylismy w USC i dokument juz mamy, do ksiedza nie zdąrzylismy. Nie wiem kiedy pojdziemy bo kancelaria czynna tylko dwa dni w tygodniu z tytulu wakacji. ech, ciezko mi, ja chyba jestem zmeczona, powinnam odpocząc, a naprawde nie mam jak i kiedy!

Witajcie🌻 USC zaliczone:-) Popołudniu idziemy do Parafii. Zdecydowałm się na 2 nazwiska:-D Ale co tak tu...cicho?????? Pozdrawiam WAS 👄

ja sie zdecycowalam na jedno ;) choc mialam dylemat zwlaszcza ze Kurczak mnie namawial na dwa. Nie zgodzilam sie bo mialabym za dlugie. jakby mial jednosylabowe a nie 3 sylabowe to pewnie wzielabym dwa nazwiska.

🌻 Moje jest 1 sylabowe...a jego 2 sylabowe:-) Zlepek brzmi całkiem fajnie...Troszkę może z uśmieszkiem...ale nie ośmieszajaco! Mnie się podoba!!!!! Pani w USC tez troszkę sie zaśmiałą...ale tak sympatycznie:-)

no a moje jst dwu sylabowe, jego 3, wiec byloby za dlugie ;) zreszta pamietam ze jak mialam w szkole jakas nauczycielke z dwoma nazwiskami to zawsze uzywalismy jej pierwszego (to tak jakby byla stara panna - stad tez moze ta moja rezerwa do dwoch?)