Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny_zomowiec

Kocham żonę ale ją zdradzam

Polecane posty

Gość przystojny_zomowiec

Kocham żonę ale "zdradzam" ja z prostytutkami. Piszę zdradzam w cudzysłowie poniewaz dla mnie to nie jest zdrada. Nie mam z tym żadnych problemów podobnie jak wielu innych facetów. Kocham swoja żone i tylko ją ale jednocześnie korzystam dośc regularnie z agencji towarzyskich. Emocjonalnie czuje sie związany tylko z żoną a seks to dla mnie po prostu rozrywka. Zresztą niektórych rzeczy które robie z pdziwką nigdy nie chciałbym robić z własna zoną. Po prostu za bardzo ja szanuję natomiast prostytutke moge potraktowac jak przedmiot. Od razu chce powiedzieć, że gdyby moja żona miała ochote na niezobowiązujący seks z innym mężczyzna to nie miałbym nic przeciwko temu pod warunkiem, że nie zaangażowałaby sie emocjonalnie. Nie sądze jednak żeby mnie zdradzała dlatego, że kobiety sa raczej z zasady monogamiczne, nie maja tak duzych potrzeb seksualnych i jeden męzczyzna w zupełności im wystarcza. Męzczyźni natomiast przeciwnie sa poligamiczni i lubia skakac z kwiatka na kwiatek. Reasumując zycze wam drogie panie więcej dystansu i nie mieszajcie uczuć z seksem.

Gość kotk
a czego to nie mozesz, nie chcialbys zrobic z zona a mozesz z prostytutka?

Gość glupi jestes i tyle
tak samo my was zdradzamy jak wy nas :o

Gość przystojny_zomowiec
no jak to co? ona udaje ze ją zadowala mój mały penis i moge ją walic w kakao

Gość hmm no tak
qrcze wstyd sie przyznac, ale mi rowniez sie to zdazylo...(jestem kobieta).. czasami mysle, ze pomimo iz w lozko sie dopasowalismy..to ona tez zcasami wyskoczy gdzies na bok.. tzn do agencji.. tak to juz chyba jest.. A fakt jest taki, że na pewno sie kochamy..:/ Czasami kusi mniezeby go spr...ale ..

Gość o kurcze...
jak mój mąż to przeczytał to zrobiło mu sie niedobrze... a prostytutka to nie kobieta tylko rzecz???????nie szkoda Ci tyle pieniedzy wydawać? a ciekawe czy jesli kochasz zonę to powiedziałeś jej ze lubsz ekstremalne sporty z innymi kobietami?? w koncu oprócz miłosci wazna jest tez szczerość.

Gość solo
nie wiem czy cie rozumim czy nie moj facet czesto mowi ze chcial by sprobowac seksu z prostytutka ale ja staram sie go tak zaspokoic aby tego nie robil!spelniam jego zachcianki urozmaicamy sobie seks i jest ok nie mozesz robic tego z zona??czy tak cie rajcuja prostytutki?zona sie domysla czy nie bardzo ze jezdzic na dziwki??

Gość przystojny_zomowiec
Za bardzo szanuję żonę żeby robic z nia pewne rzeczy np. francuz z połykiem, anal albo nawet od czasu do czasu pissing. Znalazłem taka dziwke, która się na to zgodziła. Jakos głupio byłoby mi potem spojrzeć jej w twarz gdyby robiła ze mna takie rzeczy a dziwka to dziwka płacisz, wymagasz i po wyjściu możesz zapomnieć. Żadnych uczuć, żadnych zobowiązań, żadnej chemii tylko czysty seks. dla mnie to naprawde żadna zdrada.

Gość hmm no tak
j a rozumie, ale nie popieram.. na prozno nam szukac tu rozgrzeszenia:O ;)

Gość przystojny_zomowiec
Oczywiście prostytutka to tez kobieta ale możesz ja potraktować przedmiotowo jak szmatę. Nie chodzi o to że ja sie na tych dziwkach jakos specjalnie wyzywam ale po prostu płacisz i wymagasz a ona musi zrobić to za co płacisz i to z usmiechem na ustach :)

Gość gabry...
o kurcze solo !!! jak by mi moj powiedzial, ze chce na dziwki to dalabym mu portfel i jeszcze drzwi bym za nim zamknela :/ a ze juz bym ich nie otwarla to inna sprawa !

Gość przystojny_zomowiec
Może i mógłbym robić wiele z tych rzeczy z zona ale nie chcę. Żona to zona i w pewnym sensie jest dla mnie święta a dziwka to dziwka i mozna ja potraktowac jak rzecz. Zaraz pewnie się oburzycie ale kiedy ide na dziwki to czuje się jak na polowaniu i targu niewolników jednoczesnie. Od czasu do czasu potrzebuje takiego zastrzyku adrenaliny a potem wracam do żonki i kochamy się jak szaleni.

Gość po co ci zona
do czego jej potrzebujesz? do gotowania, prania, prasowania, sprzątania i nianczenia?:O

Gość kotk
ale francuz czy z polykiem czy nie, anal i kilka innych to calkiem "normalny" przyjemny, nie przedmiotowy seks (zwlaszcza z wspolmalzonkiem!) co innego pissing, scat itd. ale mysle, ze wiele par i w tej materi sie dogada :)

Gość gabry...
a ile masz lat i ile lat stazu jesli moge spytac?

Gość przystojny_zomowiec
Może i normalny ale ja nie chcę żeby moja żona to robiła. Co by nie mówić to jednak jest to przedmiotowe potraktowanie kobiety.

Gość przystojny_zomowiec
35 lat i 3 lata stażu małżeńskiego.

Gość solo
--->gabry staramy sie byc szczerzy ze soba lubimy seks i ja zawsze powtarzam mojemu ze jesli naprawde nie wytrzymasz to jedz na dziwki ale tak zebym ja sie o tym nie dowiedziala bo uwazam ze jesli pojedzie na jakiegos lodzika to jeszcze bym wybaczyla ale na seks to nie!!! --->przystojny_zomowiec nie wiem dlaczego ale jakos tam cie rozumiem choc nie chcial bym byc na miejscu twojej zony i podkreslam ze dla mnie seks z inna kobieta to zdrada chyba ze to sa tylko zabawy do buzi i tym podobne ale penetrowanie innej kobiety fujj ja bym nie pozwolila sie dotkanac juz mojemu!wiesz ile chorupsk maja takie kobiety pewnie twoja zona nie raz miala pozniej problemy z czesciami intymnymi!czy ona sie domysla ze jezdzisz do agencji?/

Gość tylko jej nie zaraź
gnoju jakims gównem którym mozesz sie zarazic od dziwki:O:O:O:O:O:O

Gość po co ci zona
i po cholere "chwalisz" sie swoim podejsciem do milosci na forum???:O gowno to wszystkich obchodzi, ze takie zboki jak ty laza na dziwki:O a rob sobie co chcesz i zachowaj to dla siebie...

Gość płat
i tak mozna komuś spierdolić życie

Gość przystojny_zomowiec
Niczym jej nie zarażę bo zawsze robie to w gumiokach no chyba, że dziwka robi mi loda:) albo siusiam na nią. Pissing w ogumieniu póki co nie jest mozliwy:)

Gość przystojny_zomowiec
Jeśli cie to gówno obchodzi to po co mi odpisujesz?

Gość gabry...
a jak odkryles te wypady, od czego sie zaczelo?

Gość po co ci zona
przystojny_zomowiec-takich jak ty jest cale mnostwo, podobnie jak kobiet, ktore nie widza nic zlego w przedmiotowym seksie po co sie tak obnosicie ze swoimi pogladami?:O przez takich jak ty mozna calkiem stracic wiare w normalny zwiazek i milosc:O

Gość tylko jej nie zaraź
jak ci dziwka robi lache to ciebie moze zarazic jakims syfem, jestes szmatą i dnem nie szanujesz własnego zdrowia. a nie wiesz ze guma nie daje pewności jesli chodzi o syfy i choróbska? zycze ci hiva gnoju

Gość płat
a myślisz ze kiłę można mieć tylko w dupie ?????? w buzi też bo pchasz go tam gdzie inny pchał tez bez zabezpieczenia

Gość po co ci zona
po co odpisuje? aby uswiadomic ci ze jestes smieciem....

Gość solo
przystojny_zomowiec czemu w sumie jestes z zona ja tam robie prawei wszytko z moim nie dlugo slub i wiem za kogo wychodze!wiadomo e sa kbiety z takim i z takim tmperamentem.Ale ranisz ja bardzo pomysl co ona bedzie czula jak sie dowie.Powinienes stwarzac jakis nastruj w domu kupic jej jakas bielizne wynajac pokoj w hotelu na jakis fajny seksik takie sytuacje sprzyjaja temu ze kobieta sie bardziej otiwera i moze zona uda ci sie troche mocniej poswintuszyc!