Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny_zomowiec

Kocham żonę ale ją zdradzam

Polecane posty

Gość przystojny_zomowiec
W moim oczekiwaniu, pewnie ma dużą pałę i leje........ reszta cech jest....z lekka barbarzyńska..... Cały ja :D

Gość do autora tego głupiego topiku
PRZECIEŻ TY STARY DZIAD JESTEŚ a tu sobie ideologię dopowiadasz :-p dr jekkyl i mr hyde - dobre sobie przeżywasz kryzys wieku starczego - to się nazywa andropauza, i tyle

Gość przystojny_zomowiec
Tigra dlaczego uważasz, że jestem popieprzony. Może i gnojek ze mnie ale dlaczego od razu popieprzony? :)

Gość a moze kompleksy
"ja po prosto nie wyobrażam sobie, że robie z moja zona pewne rzeczy nawet gdyby ona chciała. Po prostu byłoby mi głupio tak ja potraktować. Ciekawe, że z dzi**ami nie mam takich problemów" blahaha i ty masz niby z zona dobry sex??? biedna kobieta meczy sie pewnie jak cholera..... ale z ciebie ciota :o

Kurczę, jak Cię czytam...to Freud jawi się jak żywy..... ach to id i superego:P:P:P:P:P:P:P Psychoanalityk Tobie porządny pilnie potrzebny, nie kolejne dziwki...lepiej kasę wydawaną zainwestować sensownie i z rozsądkiem....

Gość lost in space
przystojny_zomowiec-- i co? zabawiłeś się już?:P nie szkoda ci czasu na te brednie???:P:P:P mogłeś zamiast przesiadywania na forum i chwalenia się, pójść na dziwki:P

\"\"\"\"zone kocham i szanuje, mamy udany seks, nikomu poki co krzywdy nie robie..........\"\"\" ja pierdole wiekszech bzdur to dawno nie czytalam, jest to tak zemujace ze az mnie cofa, FUCK, kondolencje dla niesiwadomej zonki ze zyje pod jednym dachem z takim zaklamanym FIUTEM jak TY prosze cie, TY jestes czlowieku nienormalny ... jakimi TY w ogole zasadami i wartosiami sie kierujesz w tym swinskim, przesyconym klamstwem zyciu kierujesz?????

Gość zwisa mi co ten żul robi
" ja po prosto nie wyobrażam sobie, że robie z moja zona pewne rzeczy nawet gdyby ona chciała" no właśnie - dupa z ciebie a nie żaden samiec alfa żałosne - współczuję żonie jeśli rzeczywiście byłeś w ZOMO to pewnie miałeś ciągłą erekcję pałując tych biednych robotników

Przystojny_zomowcze.... jesteś nudny:O:O:O:O:O:O:O:O:O Pa tigra, miło było \"wpaść\" na ciebie

Gość przystojny_zomowiec
Ja tam wolę dziwki Anouk

Gość yyyyxxxxxxxxxxx
Ale głupoty piszecie. Wy jesteście wogóle bez winy. Poczekajcie na to co wam przyniesie życie.

To sobie \"wolij\"....tylko, że Tobie one nijak nie naprawia błędów socjalizacji...trwoń waszą małżeńską kasę..... w końcu samiec alfa zarabia:P:P:P:P:P

Gość przystojny_zomowiec
Jeszcze tyle pół godziny będe na forum a potem ide na dziwki konkretnie do pewnej miłej 36-letniewj mężatki a potem wróce do domu na kolacyjkę :) i opisze wam na forum jak było.

Gość yyyyxxxxxxxxxxx
Jacy wszyscy są kochajacy i wierni! Obrzuciliscie już faceta wszystkimi kamieniami czy jeszcze wyciągniercie cieższą artylerię?

Gość a moze kompleksy
paaa popaprancu zyciowy 🖐️ nudny jestes jak flaki z olejem....

Gość yyyyxxxxxxxxxxx
Ok ja później wskoczę tutaj, zeby poczytać.

Gość przystojny_zomowiec
Może i nudny ale przynajmniej szczęsliwy i zadowolony z zycia a to podstawa :)

Gość a moze kompleksy
yyyyxxxx a jaka ty wyrozumiala wielce! napewno bylabys tez taka wyrozumiala gdyby to byl twoj maz prawda? :o

Gość przystojny_zomowiec
Napisze wieczorkiem co robiłem :p

Gość a moze kompleksy
moze sie spotkacie? widze ze sie dobrze rozumiecie? on zesra sie na ciebie , wytarga za czupryne a pozniej wrocicie do swoich domkow- grzeczni i kochajacy? :o

Gość solo
cos mysle ze z toba to seks jest nudny chodzi mi o twoja zone one pewnie ksiazke moze czytac w czasie seksu nie dbasz o jej potrzeby tylko o swoje!czy pozwoliles swojej zonie wziasc chociaz do buzi??

Gość lost in space
tak, opisz z najdrobniejszymi szczegółami:P:P:P jeśli jesteś szczęśliwy i zadowolony z życia, to tylko pogratulować:P:P:P:P:P a ja życzę ci, aby odpadł ci ptak:P:P:P :classic_cool:

no to zacznij juz teraz ukladac scenariusz ostrego i ponizajacego sexu z dziwka a pozniej jak wrocisz to ucaluj zonke i powiedz jej ze jest ta jedyna na swiecie ktora tak mocno kochasz i szanujesz :D jeaa brzmi jak zabawa !! w marnym wykonaniu amatora stwora i potwora ;P

Gość przystojny_zomowiec
Solo ona nie z tych co biora do buzi i bardzo dobrze. Od brania do buzi i połykania jest dziwka nie zona.

Gość jedna rzecz
mnie urzekla... twierdzisz, ze zona sie nie dowie ALE skoro Ty wiesz, ze twoi kumple chodza na dziwki - tak napisales, ze gadasz z nimi o tym.. TO w takim razie twoi kumple wiedza, ze chodzisz na dziwki i predzej czy pozniej to wszystko wypelznie z waszego skromnego grona obawiam sie, ze twoja zona na 100% sie dowie i bedzie bardzo bardzo cierpiala.. i obawiam sie rowniez, ze nie bardzo zrozumie twoj styl "kochania".. :o

Gość jfgjdfjdjd
"Solo ona nie z tych co biora do buzi i bardzo dobrze. Od brania do buzi i połykania jest dzi**a nie zona." albo to prowokacja albo debil z ciebie mamusia cię chyba w dzieciństwie gwałciła analnie kołkiem od miotły

Gość łołka
Zomowiec- znam ten bó. Ja tez meza kocham , a jednak nie potrafie sie powastzrymac i zdradzam go.To silniejsze odemnie. Ale ja nie potrafiłam juz tak zyc i...zostawiałam meza:( Do dzisiaj nie wie czemu. Jestesmy juz dwa lata w separacji. I najciekawsze jest to , ze ten czas .....jestem bez faceta - sama.

Gość jokimoki
jestes dupkiem zona od ciebie nic nie oczekuje bo ma lepszego kochanka jak meza frajera myslisz ze ona niewie

Gość lost in space
"mamusia cię chyba w dzieciństwie gwałciła analnie kołkiem od miotły"---:D:D:D:classic_cool: to pewnie prowokacja...