Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny_zomowiec

Kocham żonę ale ją zdradzam

Polecane posty

Gość przystojny_zomowiec
Tak Katrina mysle, że chyba jestem lekko zboczony ale wazne że nikomu poki co nie wyrządzam tym krzywdy.

Gość i naprawde nie widzisz
ze jestes chory?? sam fakt ze masz potrzebe zaspokojania sie sexualnie ponizajac drugiego czlowieka juz jest chory.... no ale ok jakbys jeszcze robil to nie raniac nikogo, z osoba ktora to toleruje... ale ty do cholery krzywdzisz kobiete ktora podobno kochacz!! DO PSYCHIATRY MARSZ!!!!

Gość read my mind
nie wyrządzasz nikomu krzywdy? to doprawdy zabawne...

Gość zwisa mi co ten żul robi
no i co z tego że robią regularne badania??? co to znaczy regularne - raz na miesiąc?? te kobiety może mieć każdy kto uciuła te 200zł - przyjdzie jakiś zasyfiały dziad w połowie miesiąca i zarazi ją czymś a po nim wejdziesz ty... a badania dopiero za 2 tyg. takie ryzyko nie mieści mi się w głowie.... normalny zdorwy facet realizuje się w łóżku z partnerką/żoną - a jeśli ta realizacja jest niemożliwa i niszczy to związek - to mogą się kulturalnie rozstać i znależć partnerów o podobnych potrzebach twój problem jest taki że trakujesz seks jak coś brudnego i poniżającego - a to nie jest zdrowe - masz poważne zaburzenia..... jeśli lubisz dominować w łóżku - to przecież są kobiety któe lubią być tą bierną stroną... problem w tym że ty nie potrafisz odróżnić gier łóżkowych od reszty rzeczywistości - nie potrafisz traktować seksu tak jak powinno się go traktować - jako zabawę

Gość Adam67
"zwisa mi co ten żul robi", wiem ze zdrada to zdrada, i nie zgadzam sie z tym ale widac ze w naszej kulturze jest roznica reakcji jak kobieta to robi czy facet. Wydac ze to przewaznie facet jest bardziej winny w takich wypadkach. Bo nie zadowoli swoja kobiete, i w takim wypadku to kobieta tlumaczy sie ze zdrada bo to on jej nie potrafi zadowolic i nastepny to byl fajny itd. A jak facet to zdradza to czy ktos sie zastanawia ze tez kobieta muszy dbac o to zeby zaspokojic potrzeby swego faceta tez ??? Facet to jest przegrany nawet zanim zacznie sie tlumaczyc. Dla kobiet mamy wieksza sympatie w takich wypadkach, tak mysle ze jest. Zgadzam sie ze znowu ze ten gosc tu to krzywdzi jak naj bardziej, ale tez w takich wypadkach, to moze nie ma od swojej kobiety co chce.

Gość przystojny_zomowiec
Litwo! Ojczyzno moja! ty jesteś jak zdrowie; Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie. Panno święta, co Jasnej bronisz Częstochowy I w Ostrej świecisz Bramie! Ty, co gród zamkowy Nowogródzki ochraniasz z jego wiernym ludem! Jak mnie dziecko do zdrowia powróciłaś cudem, (Gdy od płaczącej matki pod Twoją opiekę Ofiarowany, martwą podniosłem powiekę I zaraz mogłem pieszo do Twych świątyń progu Iść za wrócone życie podziękować Bogu), Tak nas powrócisz cudem na Ojczyzny łono. Tymczasem przenoś moją duszę utęsknioną Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych, Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych; Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem, Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem; Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała, Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała, A wszystko przepasane jakby wstęgą, miedzą Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą.

Gość dajcie mu spokój
on zdradza choć kocha 😭 jego zona tez go zdradza choć kocha 😭 i taka ta ich miłość jest :)

Gość read my mind
haha, chory psychicznie, ale za to dowcipny :P pocieszające :P

ADAM nie ma co chce bo nawet nie chce :o czytaj jego wypowiedzi :o co to za zwiazek??

Gość piszesz że
prawda jest taka że każdy ma bzika na jakimś punkcie...i nic w tym dziwnego

Gość lost in space
czy mógłbyś jakoś nam sensownie wytłumaczyć jak do tego wszystkiego ma się Inwokacja????:O

Gość przystojny_zomowiec
Napisałaś: "twój problem jest taki że trakujesz seks jak coś brudnego i poniżającego - a to nie jest zdrowe - masz poważne zaburzenia....." Wcale nie. Po prostu sa rzeczy, których nie chcę robić z własną żoną. Jakoś nie moge sobie wyobrazic żony robiącej loda z połykiem albo że robie z nia pissing. "jeśli lubisz dominować w łóżku - to przecież są kobiety któe lubią być tą bierną stroną... problem w tym że ty nie potrafisz odróżnić gier łóżkowych od reszty rzeczywistości - nie potrafisz traktować seksu tak jak powinno się go traktować - jako zabawę" Nic nie rozumiesz tu chodzi o psychiczna dominację.O to, że ja płace i wymagam i moge robić co chce a ona jest tylko głupia dziwką, która daje dupy każdemu kto zapłaci 150 zł za godzinkę a potem idzie do niczego nieświadomego męza albo chłopaka i udaje cnotkę. Własnie świadomośc tego bardzo mnie podnieca kiedy np. ostatnio widziałem laskę, która pukałem z mężem i dziećmi na zakupach w Tesco.

"Czy ty nie rozumiesz o czym pisze, że czasem chcę kobiete poniżyć, zgnoić, zdominować, potraktowac jak rzecz" ja to rozumiem jeśli pragniesz takiego czegoś w łóżku - to ci tłumaczę że niem nic złego w robieniu tego z żoną (pod warunkeim że ona lubi i chce się w to bawić) - i trzeba podkreślić że jest to ZABAWA problem w tym że twoje zainteresowania nie mają chyba wymiaru seksualnego - ty chyba naprawdę chcesz zgnoić człowieka jako człowieka - a seks jest tu tylko środkiem a to już są poważne zaburzenia - normalny człowiek nie chce "na serio" nikogo gnoić ja lubię być w łóżku stroną bierną (choć pissing mnie nie interesuje) - bawimy się z facetem w dominację, ostry seks, przekleństwa, pozorowany gwałt itd. i nie mamy problemów z odróżnieniem tego co w łóżku od tego co w życiu seks to GRA

Gość przystojny_zomowiec
Chciałem zrobić wrażenie na dziewczynie stąd ta inwokacja :)

Gość Adam67
"i naprawde nie widzisz", Widze, ze jest chory gosc. Jest typ faceta ktory zdradza bo naprawde chce, i taki juz jest i zostanie, nie bierzcie z takiego przyklad wszystkich facetow, bo naprawde wiekszosc tak nie zachowuje sie. przystojny_zomowiec - Idiota jestes.

no niezle TO TY NIC NIE ROZUMIESZ!!! jestes chory i to powaznie...... masz zabuzenia sexualne

odnośnie postu z 16:24 to co piszesz nie jest normalne... masz problem ze stosunkiem do ludzi tu nie chodzi o seks - nie wiem czy tego nie dostrzegasz czy nie chcesz dostrzegać ale lepiej się nad tym zastanów... zanim najdzie cię ochota by w czasie niedzielnego spaceru zaciągnąc jakąś "cnotkę" w krzaki i tam ją zgnoić

"a potem idzie do niczego nieświadomego męza albo chłopaka i udaje cnotkę." to teraz sobie wyobraź że to ty możesz być tym niczego nieświadomy mężem, który szanuje swoją żonę

Gość przystojny_zomowiec
Zwisa mi co ten żul robi nie rozumiemy się najwyraźniej. 90% facetów chodzi na dziwki własnie po to żeby dominować, traktować kobiete jak ścierkę, wyrzyć się na niej a potem wrócić do domciu gdzie ukochana zoneczka czeka z ciepłym obiadkiem :D Może cie to bulwersowac ale tak jest i ja nie widze w tym nic złego oczywiście jeżeli zona się nie dowie.

jest roznica,miedzy tym- jesli komus zdazy sie skok w bok, nawet kilka skokow :p a miedzy tym co ty robisz .. twoje zachowanie jak nic swiadczy ze jestes zboczony................ i wcale cie nie obrazam, takie sa fakty

Gość lost in space
wrażenie na dziewczynie??:O:O:O jakiej dziewczynie???

90% facetow blahaha nie rozgrzeszaj sie wkladajac wszystkich do jednego worka.... na szczescie takich jak ty jest bardzo malo

Gość do autora tego głupiego topiku
uważam, że to totalna prowokacja, i chęć wzbudzenia dyskusji. Autor pisze tak przewidująco, jakbym czytała rozprawkę socjologiczną :-p a tak w ogóle, jak jesteś zomowcem, to juz stary grzyb z ciebie, i o jakim seksie ty mówisz :-p

to ja ci mogę napisać że 90% kobiet ma kochanków, bo kobieta tak ma że czasmai lubi być w łóżku potraktowana jak szmata - ale przed mężem się wstydzi więc wyżywa się z jakimś "przyjacielem" dla niepoznaki po powrocie szykując mężusiowi obiadek ludzie którzy nie potrafią realizować swoich potrzeb ze sobą są niedaojrzali

Gość solo
kazdy ma jakies fantazje potrzeby u niego jest to akurat nie fer w stosunku do jego zony dlatego tego nie popieram.My akurat z moim ukochanym lubimy sie tak bawic lubie jak on dominuje i absolutnie wiem ze on mnie tez kocha i szanuje!mysle ze musisz sprobowac pewnych rzeczy z zona moze odkryjesz ze to jednak cie kreci?

Gość przystojny_zomowiec
Oczywiście pukałem ta laskę na co dzień dobra zone i matkę, która była w Tesco na zakupach z mężem i dziećmi. Oczywiście niczego nie świadomymi. Sama mi mówiła :)

znam facetow ktorzy chodza na dziwki, ale sa w innej sytuacji niz twoja.. znam tez facetow- i jest to wiekszosc ktorzy brzydza sie takim sexsem lub twierdza ze to ponizajace placic za sex- i z tym sie zgadzam

Gość przystojny_zomowiec
Nie pisałem, że 90% facetów chodzi na dziwki bo nie chodzi. chodzi o to, że 90% z tych co chodzi ma takie podejście jak ja.

robiłeś jakieś badania socjologiczne???

Gość przystojny_zomowiec
Nie robiłem ale mam kumpli co tez chodzą i wiem jak to wygląda. Zresztą dziwki tez ci sporo opowiedza o klientach.