Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny_zomowiec

Kocham żonę ale ją zdradzam

Polecane posty

Gość przystojny_zomowiec
Dobra muszę lecieć. Umówiłem się z suką na szóstą. Jak wróce to napisze jak było. Na razie.

Gość niewierzaca
mam szczera nadzieje, ze jak juz bedziesz umieral kiedys jako stary dziadek i bedziesz lezal na lozu smierci, twoja zona bedzie ciebie trzymac za reke, a potem w ostatnich chwilach twojego zycia powie: dziekuje ci kochany za milosc wiernosc i szczerosc, byles wspanialym mezem... i bardzo ciebie kochalam i ufalam ci cale zycie... a ty wtedy przypomnisz sobie wszystko co robiles, zobaczysz miny tych kobiet ktore szmacisz i usmiech swojej oszukiwanej zony i nie powiesz jej i bedziesz umierac i umrzesz jako tchorz i klamca. a twoja zona pozniej dowie sie jaki byles za zycia i bedzie cierpiec... a jesli sie nie dowie za zycia to dowie sie po smierci. i pomacha do ciebie jak bedziesz sie smazyl w piekle. amen.

Gość jfgjdfjdjd
---->niewierząca coś mi mówi że on starości nie dożyje:P

Gość solo
staram sie na poczatku zrozumiec ale ty jestes tak trzepnietym egoista a twoja zona choc biedna zacofana czy ona nic nie widzi.Cos mi tu nie pasuje caly dzien cie nie ma w domu i wogole no w sumie jak caly czas taki byles to moze ona nie poznaje.ale teksty typu ze jestes szczesliwy i zdowolony z zyciano ty moze jestes ale twoja zona.mysle ze jestes skonczonym egoista1

Gość lost in space
jfgjdfjdjd --- miejmy taką nadzieję:P

Gość a moze kompleksy
jestem teraz pewna ze to prowokacja.. a prowokant nawet przestal sie juz starac i wypisuje coraz glupsze rzeczy :O

Gość read my mind
To na bank jest jakaś prowokacja, bo nawet w obecnych czasach ciężko spotkać aż takiego pojeba :/ Pewnie to jakiś zakompleksiony szczeniak, który ma problemy emocjonalne i czarne, długie, kręcone...zęby :D Hahahahaha Idź książkę poczytać, przystojniaku, na zdrowie ci wyjdzie :)

Gość takimi
to nie warto sobie ani głowy ani dupy zawracać, moralność i uczciwość się ma albo jej się nie ma i nie ma co z tym konowałem gadać, jak se pościele tak się wyśpi, szkoda tylko, że z takimi draniami wiążą się zazwyczaj uczciwi ludzie, ale mam nadzieję, że niebawem wyjdzie szydło z worka i pan dziwkarz dostanie porządnego kopa w jaja i utopi się we własnym gównie. Ja to bym takich do kastracji przeznaczyła. Pa, tylko sobie fiuta nie złam jak będziesz leciał na te szóste piętro, bo czym będziesz wojował wtedy, ha, haaaa!

Gość solo
zomowiec gadasz juz glupoty wiekszosc z nas bierze do buzi swoim partnera tak jest natra i wogole i nic stym strasznego a ty piszesz ze od tego sa dziwki czyli my tez nimi jestesmy?jestem od kilku lat z jednym jest on moim pierwszym i mysle ze ostatni nigdy sie nie zdradzilismy robimy rzone rzeczy w lozku ale nie uwazam sie za dziwke jestem mu wierna i ona mi tez i robimy dla siebie wszytsko. naprawde ta twoja zona to cie zuci kiedys czy ona nie ma zadnych potrzeb w lozku tylko po bozemu??????????????????//

Gość ta to musi być prowokacja
bo debili jest mnóstwo, ale aż takich popieprzeńców do kwadratu to bym się nie spodziewała, chociaż wszystkiego dzisiaj można się spodziewać.

Gość read my mind
solo ---> potrzeby to jego żona pewnie ma, ale mężulek jest tak zajęty marzeniami o łatwych panienkach, że tego nie dostrzega :(

Gość solo
esli to wszytsko prawda to mysle ze zona i tak go pewnie zuci. a po za tym coraz bardziej mysle ze to prowokacja naprawde jak facet bedac kilka lat w zwazku chodzi na dziwki conajmniej dwa razy w tygodniu i bzyka swoja zone tylko po bozemu to jest cos nie tak no kur....on cos kreci kazda mysle by sie domyslila przeciez on na nie jezdzi gdzies blisko to ktos by doniusl jego zonie no i pewnie jego koledzy wiedza i napewno mial by jakas opinie tam u sebie to jakis sciemniacz!

Gość a moze kompleksy
dajcie spokoj ktos sobie z nas jaja robi... myslicie ze 35 letni facet jest tak glupi? ze nie wie iz wiekszosc kobiet bierze do buzi? robi loda? czesc lubi sex analny? to niemozliwe

Gość read my mind
a może on jest jakimś zafajdanym mormonem i tego nie wie?:P Hahaha Powiem szczerze, że na początku jak to czytałam, to byłam wściekła, bo postawiłam się w sytuacji tamtej kobiety i aż mnie krew zalała! Ale im dłużej to trwa, tym większe odnoszę wrażenie, że koleś próbuje wywołać burzę na forum z nudów, albo to naprawdę jakiś pieprzony zbok, który lubi jak się go beszta :P

Gość a moze kompleksy
no wlasnie moze on sobie konia wali czytajac jak po nim jedziemy!!? bleeeeee

Gość solo
glupek totalny czytam od poczatku wszytsko i widac odrazu ze on cos kreci to niemozliwe po co by mu byla zona oj wogole debil i kreci nas wszytskich a ja juz tak sie wczulam w ta rozmowe!kobitki i faceci przeciez jesli jestescie kilka lat w stalych zwiakach to nie interesujecie sie do ktorej wasi faceci pracuja gdzie sa i wogole bo o n jakos nie ma problemu z tym zeby po pracy jechac na dziwki i wogole

Gość read my mind
bankowo!:P a żony to pewnie nawet nie ma, bo żadna takiego popaprańca emocjonalnego nie chciała :D Słyszałeś, "przystojniaku", zostałeś rozszyfrowany :P Więc spadaj teraz z powrotem do sklejania modeli i przestań fantazjować :D:D:D

Gość siabadaba
co sobie popisał, to jego:D nie uwierzyłam w ani jedno słowo tego rozgarniętego inaczej osobnika:O

Gość przystojny_zomowiec
Witam miłe panie. Wróciłem ale widze, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja mam swoje zdanie wy swoje. Zreszta ja te wasze zdanie szanuję. Faktycznie gdby zona sie dowiedziała byłaby katastrofa. Tyle tylko, że sie nie dowie. Kumple nic nie wiedza. Sami chwala się, że chodza na dziwki ale ja sie nie przyznaje przed nimi, że chodze. Udaję cnotliwego męża, nawet śmieja się ze mnie, że nie korzystam z zycia. Tak jak pisałem to tylko seks i póki zona nic nie wie wszystko jest OK. Pozdrawiam serdecznie i nie plujcie juz tak na mnie naprawde fajny ze mnie facet. Jestem pewien, że gdybyście mnie znały na pewno polubiłybyście mnie. Więcej dystansu dziewczyny seks to nie wszystko. Ważne, że kochamzonę i dbam o nia a to, że od czasu do czasu pouzywam sobie na boku to nie koniec świata tym bardziej, że to czysta fizjologia bez żadnego zaangazowania emocjonalnego.

Gość idź bracie w pokoju
🖐️

Gość przystojny_zomowiec
Ty tez siostro 🖐️

Gość idź bracie w pokoju
a skąd wiesz, że jestem kobietą?:P

Gość swój mózg wydymaj zboku

Gość zomowcu przystojny haaa
leczyć się trzeba i to szybko, bo dziury we łbie głębokie jak widać, jezzzu co za mutant!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wsadzasz we wszystko
co ma dziure?????????????

Gość ej ty przystojniaku
a z szóstego piętra zdzirę już przeleciałeś? A swoją matkę i babkę też już przeruchałeś czy jeszcze nie nadszedł ten oczekiwany moment, no, bo skoro bzykasz wsjo co się rusza to zostaje jeszcze teściowa.......

jesteś żałosny i podły. W dodatku głupi,bo jak w ogóle można chodzić na dziwki? :O I TY NIBY ŻONĘ SZANUJESZ? :O ciekawe jak?tym że wolisz seks ze szmatami niż z własną żoną?tym że być może zarazisz ją jakimś świństwem? osiągnąłeś DNO.W ogóle fajnie że Twoja żona się nie zorientowała że pieniądze z domu znikają :O A poza tym po co Ci ona? żeby prała i gotowała? :O weź się za robotę,a nie za pierdoły :O a masz z nią ślub Kościelny? Przyrzekałeś tej biednej kobiecie przed Bogiem,naszym Panem i Stwórcą miłość,WIERNOŚĆ i UCZCIWOŚĆ małżeńską .Idźże już stąd i zastanów się nad sobą !!! :O :O :O

Gość pragmatyczna
Nie zmienicie jego chrakteru, po co te nerwy.

Gość wsadzasz we wszystko
fiut na pniaczek i siekierka :D taka tepawa zeby trzeba bylo kilka tazy sieknac :p