Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....gotika

moj chlopak mnie po prostu dzisiaj dobil!!

Polecane posty

Gość współczuję ci bardzo
autorko topiku facet jest ...denny

Przesadził :O Totalnie , jak dla mnie ! - to co Tobie powiedział jest nie fair...! Obrziłabym się i czekała na piękneeeeee przeprosiny ..... przytulam🌻 lekkiego porodu i zdrowej Niuni !

Gość ja nie ja
mega buractwem jest zachowanie jej faceta:)

Gość ....gotika
ale mnie rozbawilas ta joga, dokladnie tak mu powiem jak wroci, no skoro on twierdzi ze nic nie robie to obiadku tez nie bedzie. W ogole to dzieki wam troche mi zlosc przeszla no i wreszcie przestalam plakac

Gość ja nie ja
ej no, tylko nie płacz!!!! wiem ze łatwo tak mówic ale ja wiem co mówie, bo najgorsze to usłyszeć takie teksty od osoby która powinna nas w takim czasie cały czas wspierac:) a skoro twierdzi ze i tak nic nie robisz to w koncu nic robic nie musisz;)

Gość ....gotika
zrozumialabym moze bardziej gdybym przytyla 30 kilo, gdybym rzeczywiscie nic nie robila tylko siedziala i uzalala sie nad soba, nawet jak cos mi dolega to raczej sama sobie z tym radze i nie marudze mu chociaz uwazam ze kazdej kobiecie ktora nosi dziecko faceta nalezy sie od niego szacunek i wrecz uwielbienie. ja bym chciala takiego a nie gruboskornego drania, nie spodziewalabym sie uslyszec cos takiego pod koniec ciazy.

przesadził totalnie :( ale nie ma co się denerwować teraz, maleństwo najważniejsze, a Ty przecież jesteś piękną ciężarówką :)

Gość ja nie ja
oczekiwanie masz jaknajbardziej normalne, ale uwazaj!! bo takie bycie twardą i ciągłe samoradzenie sobie to na dłuzszą mete ślepa uliczka, przeciez jak sie urodzi malenstwo to moze byc tak ze nie bedzie Ci wcale pomagał uwazajac ze swietnie sobie radzisz, pewnie i tak bedziesz sobie swietnie radzic, ale on nie musi o tym wiedziec, wiec dlatego watro czasami pomarudzić i brac na litosc;) faceci nie wnikaja za bardzo w niuanse naszej psychiki , dlatego zawsze trzeba kawę na ławe: nie radze sobie bola mnie nogi jest mi słabo etc i dodajac przy okazji lec po chlebek umyj naczynia powieś firanki:D

Gość ....gotika
ciekawe jakby on wygladal w 9 miesiacu ciazy i jakby sie czul jakbym kazala mu biegac na silownie zaraz po porodzie

dupek..., ale myślę że przyjdzie dzisiaj skruszony ... I koniecznie zacznij mu marudzić!!! Niech wie, że to nie hi hi

Gość ja nie ja
facet nie wie i nawet nie domysla sie jak to byc w ciazy, on musiał by byc w tej ciazy zeby kobietę zrozumiec;) a ze nie bedzie....

Gość ....gotika
nie daj Boze jak wezme sobie cos slodkiego do zjedzenia, potrafi mi wszystko obrzydzic

Gość ....gotika
no wlasnie moge sobie gadac jak do sciany, on nic nie zrozumie

ale bubek z niego .... Łukasz mi jeszcze latał do sklepu o północy po snikersa bo mnie raz tak wzięło :P ( i ja potrafię na Niego narzekac:P-ale po tym temacie urósł mój mąż jeszcze bardziej w moich oczach ;)) mówił do mnie \"Gruba\" ale tak słodko - milulutko\"Grubasku\" ,że nie gniewałam się ..... ale najczęsciej mówił \"dziewczyny...\" - co mnie rozczula po dziś dzien :)

Gość strachliwa dudka
ale szmata z niego i brak sexu go nie tlumaczy... zalosny kretyn i tyle!! odwinelabym sie i tak palnela w glupi pysk ze by sie oblizal!!! powiedz mu po porodzie - jak bedziecie sie za pierwszym razem kochac ze kiedys zastanawialas sie nad rozmiarem jego penisa... ze jest w sam raz i choc wyglada na malego to jest normalny... a teraz zrozumialas ze przydalby mu sie wiekszy i rozumiesz dlaczego kobiety nie toleruja ( tu nadmien jego dlugosc - no 16 cm)... i nasmiewaja sie z takich maluchow... potem powiedz ze go mimo wszytsko kochasz, pocaluj w policzek i zakoncz temat - zobaczymy jak sie ku**s poczuje

Gość cari-n-a
Ja też myślę, ze to co powiedział jest po prostu wynikiem stresu jaki przeżywa i zrobił to nieświadomie. Nie ma co się zamartwiać, tekst z tą jogą to super sprawa :) Uszy do góry!

gotika- wiesz ty sie nie denerwoj babo- ale jak juz urodzisz to poobserwuj tego swojego gagatka- i jesli będzie zle to sie zastanów czy to ma sens. mój były mąż mówil mi nie takie rzeczy w ciąży. dzień przed porodem - powiedzial na kolana suko, nazywal mnie golumem i pasożytem i tego typu istotami. po urodzeniu dziecka - fakt był dobrym tatą ale jego stosunek do mnie sie nie zmienił- rozwiodłam sie- niestety dopiero po 7 latach.........i żałuję że tyle czakałam. ale znam też małżeństwo- gdzie kolega był bardzo niedobry w czasie ciązy dla żony- a po porodzie zwrot o 180 stopni- do dziś są bardzo udanym małżeństwem

Gość strachliwa dudka
zamiast "no 16 cm" mialo byc "np 16 cm":P

Gość do ike
jezu ike czemu czekalas 7 lat??? a to "na kolana suko" to do czego bylo? boze jakby moj tak do mnie powiedzial - daje slowo- zabilabym! - no chyba ze podczas sexu by to powiedzial :P:P

Gość ....gotika
moj tez czesto mowi "Kocham was dziewczyny" , dlatego te slowa tak bardzo zranily, nie spodziewalam sie ich, moja pewnosc siebie i atrakcyjnosc jest obecnie bardzo zachwiana, czuje sie niepewnie i do tego przychodza mysli ze z braku regularnego seksu pojdzie sobie do innej, wiec dzisiaj jak to powiedzial po prostu zwalil mnie z nog, teraz to juz kompletnie czuje sie gruba i brzydka.

bo byłam młoda i głupia poprostu.... potem ze względu na dziecko - aż wreszcie stwierdziłam że szkoda życia- bo mam tylko jedno. dziś mam wspaniałe małżeństwo - dlatego nie żałuje:)

Gość ....gotika
on przezywa stresy?? a ja to co?? przeciez to ja mam gorszego stresa i mi sie nalezy wsparcie, niedlugo porod umieram ze strachu bo nie wiem co mnie czeka a on tylko skrytukowac potrafi

Gość nie no kurde
nie wierze ze to byl pierwszy raz gdy powiedzial Ci cos takiego-chyba ze jestescie ze soba dosc krotko... dla mnie taki koles to smiec a smieci sie wyrzuca

hohoho,gdyby moj maz tak postapil to nie chcialabym byc w jego skorze,nie darowalabym mu tego. ja i moje dziecko pod brzuchem juz dawno by siedzialy z walizami u mamusi ,a co ,niech skurczybyk sam sobie pierze sprzata i gotuje przez pare dni to z pewnoscia doceni szybciej niz czca gadke jak ci jest przykro,,nie licz na to ze bedzie skruszony bo faceci przewaznie nie mysla a jak juz im sie to zdazy to robiaq to nie tak jak trzeba,postaw sprawe jano i kawa na lawe,ja bym mu tego nie darowala ,pokazalabum mu gdzie raki zimuja chociaz by dlatego zeby mu tak szybko i na sucho to nie umsknelo.

Gość mmmmmmmymmmmy
a moze wyprowadż sie serio jak dasz rade na pare dni ? albo do porodu ?

Gość ....gotika
nigdy nie byl najdelikatniejszym facetem na swiecie i zawsze mowil co mysli ale nigdy nie spodziewalabym sie ze powie mi takie cos jak bede w ciazy, gdybym sie rozstyla przez zarcie to inna sprawa ale jestem w ciazy i mialam prawo przytyc, on chce zebym wrocila do swojej figury sprzed ciazy tak szybko jak moge i nie wiem co chcial zmotywowac mnie w ten sposob??? to mu sie totalnie nie udalo, wrecz odwrotnie

Gość ....gotika
nie mam rodzicow przy sobie, nie mam gdzie sie wyprowadzic a z checia bym to zrobila, jedyne co moge zrobic to uciec do innego pokoju i tam sie zaszyc i sie nie odzywac do niego

Gość mmmmmmmymmmmy
szkoda a do jakies kolezanki ktora mieszka sama... do kogokolwiek ;)kurcze ale by mu szczena opadła :D

anita27_ z grubej rury i na temat - !! kolezanka jedna jeszcze fajnie pisała o odwinięciu się na pięcie i w pysk :P I tym krótkim penisie mi się podobało ....:D macie laski charakterki - to lubię :P🖐️