Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanili

Grzybica paznokci - jak ją pokonać.

Polecane posty

Gość podnosicielka
wodą destylowaną....

Gość Agusia78
Nie,nie wypala. Nie mam tu jak kupic destylowanej,ale moze z normalna mineralna niegazowana sprobowac warto, dzieki za rade:}

Gość podnosicielka
Kurcze, nie znam sie na tym...:(..ale wiem,że ta 6% służy do rozjaśniania włosów, a 3% tez ma działanie odkażające... ostatnio kupiłam 3% w jakimś markecie... bądź ostrożna, nie smaruj skóry...bo pazury pewnie wytrzymają... Trzymaj się..:classic_cool:

Gość podnosicielka
witaj wesołku... :O

Gość Agusia78
Czesc dziewczynki, jak tam nastroj i jakie efekty dzialania?:) milego weekendu wszystkim zycze!

Gość podnosicielka
Agusiu...a u Ciebie jest poprawa? Kuruj się słoneczko i wypoczywaj! ❤️

Gość Agusia78
Toszke ladniej wygladaja,ale nie zniknelo zupelnie jeszcze. Dzis musze pomalowac,bo impreza mnie czeka i trzeba zakryc... Ale zaraz po powrocie zmywam:) Ty tez wypoczywaj kochana,papa

Gość zibik
palnik acetylenowy i jazda

Gość podnosicielka
Agusiu... to super! ale pamiętaj ,że kilka m-cy trwa odrost pazurków...musisz być cierpliwa! ❤️❤️❤️

Gość fuj
Agusia78 Toszke ladniej wygladaja,ale nie zniknelo zupelnie jeszcze. Dzis musze pomalowac,bo impreza mnie czeka i trzeba zakryc... Ale zaraz po powrocie zmywam Ty tez wypoczywaj kochana,papa ale mnie obrzydzilaś, jakbym zobaczył,ze dziewczyna na imprezie ma coś nie hallo z paznokciami to bym spierda lał jak poparzony

Gość concordia
Afuj... nawet byś nie zauważył, bo to małe i rzuca się w oczy... pożyjesz i ty doczekasz sie różnych gówien na swoim cielsku!!!

Gość concordia
nie rzuca się...w oczy

Gość concordia
,,,,i nie bądź taki hepy, bo jak cię laska zarazi kłykcinami, których nie widać, gołym okiem, to już nie tkniesz sie żadnej kobiety...bo ty będziesz zawirusowany...

Gość fuj
w fajnym towarzystewie się obracasz, grzybica, kłykcie- nie wiem nawet co to, ale tyrozumiem wtajemniczona jesteś, gratuluje, dobrej imprezy

Gość concordia
To nie kwestia towarzystwa, ale choroby wspólczesnej cywilizacji! A co ? nie byłeś nigdy na basenie, w szatni, siłowni? na wakacjach?...wylęgarnia wszelkich grzybic! a dziewczyny z tipsami..prawie każda ma grzybicę przyniesioną od manikiurzystki!...do tego pazurki z lakierem...zapewniam cię, że większość z tych dziewczyn ukrywa grzyba pod emalią...

Gość Agusia78
Acha, w odpowiedzi na twoje wypociny-mnie obrzydzil twoj brak rozumu...

Gość concordia
Hej! 🌼🌼🌼🌼 ...kolejny dzień walki z... ale...małymi kroczkami do celu...:)

Gość Agusia78
Witam po weekendzie:) tak,to prawda,walka trwa nadal...:) moze juz niedlugo?... :)))pozdrawiam wszystkie dziewczynki!;)

Gość chcialam tylko...
jak walczycie? ktos oprocz mnei stosuje wode utl z soda? chce wiedziec jakie sa efekty.. u mnie narazie dobre... odrost paznokcia jest zdrowy...

Gość Agusia78
Tak,ja stosuje...

Gość chcialam tylko...
agusia---> napiszesz mi ile czasu juz to stosujesz? i jak efekty?

Gość Agusia78
2 tygodnie juz.Ale na razie tyle ze jasniejsze sa i ladniej wygladaja,ale cholerstwo siedzi nadal pod spodem i pewnie jeszcze pare miesiecy to potrwa.A jak u Ciebie?

Gość monaIII
Witajcie, ja tez stosuje sode, narazie efektow nie widac, ale nie stosuje systematycznie takze nie mam pretensji do organizmu;).Pamietacie pisalam ze dostalam uczulenia od masci i wyskoczyly mi pecherze i takie kropki, na poczatku myslalam ze to od masci, przekrwienie czy cos, ale pecherze zniknely a te kropki zostaly, takie male brazowe wokoł tego paznokcia z grzybica. moze to na skore sie przeniosło????? ktos mial grzybice skory?chyba bez wizyty u dermatologa sie nie obejdzie...

Gość Agusia78
Mysle Mona, ze musisz do lekarza jednak, ale moze to slady po tych pecherzykach zostaly i znikna,nie martw sie na zapas pozdrowka 3maj sie

Gość 7mila
A ja nie chciałabym zapeszać, ale po trzecim dniu stosowania roztworu sody i wody utlenionej widzę poprawę na swoich stopach, nie chodzi mi o paznokcie, tylko o skórę:D

Gość ___________
Podobno kolagen naturalny pomaga, ale on jest drogi!

Gość Agusia78
Witam:) Jak sie macie towarzyszki niedoli? :) pozdrawiam wszystkie wytrwale dziewczyny!

Gość chcialam tylko...
ehhh jak tam? powoliiiiiiii :o ;) niestety one wolno rosną! dobrze, że lato się kończy...