Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już chyba inna

rwę sobie włosy...eks w moim zyciu

Polecane posty

Gość już chyba inna

w grudniu rozstałam sie z kims szególnym , z kim łączyła mnie wielka namietność. Po prostu zniknąl tak bez słowa i koniec. Wyłam z rozpaczy, ale spotkałam kogoś innego. Statecznego , kto daje mi bezpieczęństwo. Od marca mój eks nagle pojawia sie , patrzy na mnie jak zakochany. Tak mi ciężko. Z tym obecnym pewnie chciałabym na zawsze, ale boje sie togo, że wyjdę za mąż a potem cale zycie będę myslała, że to jednak nie ten, że przy każdej kłótni będe myslała o tym , że mogło być inaczej. Niech mi ktoś pomoże. najgorsze jest to , że czuje sie taka nie w porządku wobec obecnego, a z drugiej strony przyjmuje adoracje eksa tzn sprawia mi to przyjemnośc. Rozpacz!

rozpacz. a szanowny eksio co robil jak juz odszedl bez slowa? zdazyl sie pochwalic, czy tylko robi maslane oczy? ;)

Gość już chyba inna
inna kobieta

ee tam to stara sztuczka, ale jak nie jesteś pewna siebie to lepiej poczekaj aż sie upewniesz z jakimikolwiek decyzjami

ciezka sprawa, sama musisz zadecydowac. z doswiadczenia wiem, ze jak facet odchodzi/spotyka sie z inna kobieta w momencie trwania zwiazku (po prostu zdradza) to jest stracony. tzn oczywiscie wrocic mozna, ale jak sie wroci najczesciej traci sie w oczach takiego faceta i daje mu sie przyzwolenie na kolejne takie numery.

Gość już chyba inna
obecny miesz 100 km dalej , a eks pod samym nosem.........jeszcze kilka tyg temu myslałam o tym , zeby przeprowadzić sie do obecnego tzn wyjechać...a teraz ja doskonale wiem , że ten eks nie był mnie godny, ale z mojej strony to było ogromne uczucie. Nie wiem czy lepiej , ze wrócił tzn , ze chce bo to mi sprawia przyjemnośc, czy moze lepiej gdyby sie już nie pojawiał i cierpiałabym latami dumając dlaczego mi to zrobił

Gość justyska...
ojj jak ja to bardzo dobrze znam......też mam w głowie mojego eks i jestem pewna że był on moją jedyną miłością....ale wiem takze ze nas juz nigdy nie bedzie więc pogodziłam sie z losem :-((