Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiekawJestem

PYTANIE DO KOBIET - jak na ulicy poprosic o numer telefonu?

Polecane posty

Gość skuweczkaaa
ja już powiedziałam.... miałam wtedy na nogach rajstopki w groszki i byłam zadowolona, że takie wrażenie zrobiłam.... :o o naiwności ludzka....młoda byłam i głupia....

Gość skuweczkaaa
facet w dodatku miał jakieś takie imię do rymu z nazwiskiem...:o dzisiaj sądzę, że zmyślone....:o..koszmar normalnie, wtedy mnie to śmieszyło nawet, ale tylko dlatego, że byłam głupia... (co się do dzisiaj w sumie nie zmieniło)

Gość skuweczkaaa
a czemu chcesz podrywać na ulicy?

Gość skuweczkaaa
ej, piszcie no...:(

Gość skuweczkaaa
dobra, to ja jeszcze o jednym opowiem: kiedys podszedl do mnie facet w sobotni wieczór ok.20ej....

Gość skuweczkaaa
nikt nic nie pisze:( idę więc spać....papa👄

Generalnie rzecz biorąc, chyba każdy facet by chciał mieć na tyle odwagi aby podejść do kobiety i co najwyżej zagadać, niekoniecznie już ten nr telefonu, choć jak by było fajnie to myślę, że opory by zmalały. A co do tematu to Jestem Ciekaw ma racje - to jest pytanie do kobiet, więc proszę w swoim i innych imieniu o to by kobitki się wypowiadały ;)

Gość agivp
ja raz szlam z psem i facet zagadal : mam pytanie do pieska czy pani gryzie ;-)

Gość agivp
wiele razy mnie zaczepiali ze " chyba sie znamy ..." ale to jest glupi teks oklepany. tekst z pieskiem był dobry przynajmniej sie posmiałam

Gość upupupupupupupupu

Gość gratuluje tematu
w koncu jakis facet przyjal ze jego teksty nie sa koniecznie tak boskie ze kazda pojdzie za nim w ogien i zapytal o rade :P

Gość Zofija..
Ja kiedys bylam w takim wielkim sklepie z materialami i sobie chodze i ogladam, a tak niby przypadkiem jakis facet sie kreci caly czas kolo mnie. W koncu wyszlam juz na zewnatrz ide do samochodu, a ten gosciu za mna. Przeprosil, ze mnie nagabuje, ale bardzo mu sie podobam i czy bym mogla mu dac nr tel, bo teraz wyjezdza gdzies daleko, ale jak wroci to czy bysmy nie mogli sie umowic. Bylam wtedy sama i dalam mu ten nr, bo wkoncu co mi szkodzilo. Gosciu odezwal sie chyba po pol roku, jak ja juz zapomnialam o tej sytuacji, zreszta nie liczylam, ze sie w ogole odezwie. Ale umowilismy sie, gatka , szmatka i okazalo sie ze gosci jest erotycznym zaliczaczem panienek, tak po prostu bez ogrodek powiedzial mi, ze spotyka sie z dziewczynami na seks, nawet przez gazety erotyczne i internet w jednym wiadomym celu. I juz mi sie go totalnie odechcialo. Udalam, ze w ogole mnie to nie zrazilo, ale chyba zobaczyl, ze nie jestem chetna i dal sobie spokoj.Wiec drogie dziewczyny trzeba miec glowe na karku.

Nr telefonu? Uważam że obustronnie rozsądniej jest podać adres mailowy. Do niczego nie zobowiązuje i zawsze można sobie założyć nowy. Wyobraź sobie ja to jest odbierać wieczorami natrętne telefony od namolnych napaleńców. A wogóle to jak chcesz to zrobić w uniwersalnych 2-3 zdaniach, gdy w dodatku będziesz miał na to np. 10s? Dam ci maleńką radę: nie ma takich uniwersalnych zwrotów. Pamiętaj, że komplementy atrakcyjna dziewczyna słyszy na okrągło. Więc jeśli nie chcesz być szary jak inni faceci na których nie zwraca się uwagi to włacz do działania to co nosisz między uszami. Każda kobieta jest inna i te pierwsze słowa, w zależności od tego jak dopasowany będziesz do sytuacji, zadecydują o twoim sukcesie. Powiedz cokolwiek byle by było prawdziwe, to co ty właśnie czujesz albo to co ona mogłaby czuć.

Gość podnoszę_________
i prosze o wiecej rad

Gość igusia 27
Ha! Wróciłam właśnie z dłuuuuuuuugiego weekendu! :O Ale mi się spodobał tekst o tej mini ... Hmm ... nie chodzę w mini, w ogóle raczej w spodniach .. Ale jak to miło, że ktoś określił mnie jako kurewkę w mini :) Milusio! Może powinnam jednak, w końcu często słyszę, że mam taaaakie długie nogi ... Przemyślę propozycje .. he, he .. ;)

Gość upppppppppppppppppppppppp

Gość no to jeszcze raz do gory