Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helunia

Tęsknie za swoim Misiaczkiem!!! Słomiane wdowy razem tęsknić będzie raźniej!

Polecane posty

Gość chormon23
Lilio na stawem zobaczysz wszystko sie wyjasni i bedzie dobrze.Przynajmniej tak bylo w moim przypadku;-) Postanowiala,ze ja pierwsza sie nie odezewe i prosze moje nie wytrzymalo i wczoraj napisalo pierwsze i zadzwonilo,przyznam mi rachje, ze zrobil blad bajeroujac koelzanke bo to rzeczywscie mogloby byc roznie odebrane przez nia wiec obiecal ,ze jzu wiecej tego nie zrobi a jedyna osoba kotra bedzie bajerowal to bede ja:-)Co prawda tych smsow pisanych do koelzanki nie bralam do serca bo wiem ze on to lubi bajerowac i ogolnie starszna z niego przylepa i nie grozna ale rozne sa dziewczyny i roznie moga odebrac takei zaloty;-) A muminkowi jakc so sie nie podoba to zegnamy, chyba mamy prawo miec wlasny topic w koncu to wolny kraj wiec troche tolerancji gląbie!!!

Gość muminek i mama muminka
chromon ja jestem dziewczyna! wiec nzawanie mnie glabem jest troszke nie halooo ale dobra juz sie nie czepiam ten topik pokazuje wasze zdolnosci intelektualne wiec wiec postaram sie byc tolerancyjna i zrozumiec ze nie odrozniaci płci:classic_cool: nie macie nicinnego do roboty tylko siedziec i wyplakiwac sie za swoim misiemmmmmm cukiereeeczkiemmmmm uhh ahh ohh ehhhh ile macie lat 16?

Gość chormon23
Mowiąc do Ciebie jak do faceta mialam na mysli Twój pseudonim :-)Chyba pierwsza jego czesc jest rodzaju meskiego ale co tam....nie nie mamy 16 lat tylko 10 ;] Najelpszym wyjsciem bedzie olewac Twoje posty.Olewac takim cieplym moczem....

Gość chormon23
Y primo yo no estoy chromon tylko chormon

Gość s i s..20
kolejna idiotka,która chce udowodnic sobie,ze inni są równie mierni jak i ona sama...(mam na myśli tego muminka,czy jak jej tam...)

A ty muminek nie masz nic innego do roboty tylko siedziec przed kompem i glupoty pisac? Ile ty masz lat? 16? Zaprezentowalas juz swoje wzniosle umiejetnosci intelektualne to spadaj. Zajmij sie swoim zyciem, a nie wpieprzasz sie w zycie innych.

I z tego wszystkiego sie nie przywitalam:) Czesc dziewuchy! Jak dzisiejszy dzien mija? U mnie goraco i sie wkurzam non stop bo nam internet swiruje i nie moge do was czesto zagladac:( Dopiero co wskoczyl.

Gość chormon23
Czesc Dziewczynki!! Witaj Sarpanitu:-) U mnei tez starsznie duszno az sie uczyc nie chce.Do zdania mam jeszcze tylko jeden egzamin ale ten czas leci:-) Nio jeszcze nie jestem pewan jednego egzaminu i bedzie albo porpawka albo pytanko:-)TYle dobrze, ze to byl termin zerowy.Tak w ogole to wszystkie egzaminy zdalam o dziwo w terminie zerowym bo sesja rozpoczyna sie dopiero od przyszlego tygodnia.Oby tylko zaliczyc ten egzamin ufff a pozniej obrona ale to dopiero na poczatku lipca.Ja jak juz wszytskie egzaminy pozdaje to zaczne odliczac dni do przyjazdu mojego skarba.Pozdrawiam i zycze milego dnia buziaczki, cmok

czesc kobietki...nie ma co sie przejmowac...tak to jest jak komus zal dupe sciska...nieszczesliwe istoty maja to do siebie ze ich jedyna rozrywka jest dokuczanie innym i czerpanie chorej satysfakcji z tego...no ale coz...widze ze duzo sie ostatnio dzieje...nie mam zbytnio czasu zeby pisac ale jak tylko moge to wpadam zeby chociaz poczytac i zobaczyc co u was...w zasadzie wiecej jestem u Jamesa niz w swoim mieszkaniu wiec jak jestem u niego to jakos nie ciagnie mnie do kompa...jak narazie jest wszystko super...wczorej uczyl mnie grac w softballa...hehehe fajna rzecz...tylko ta rekawica taka wielka:P... kobietki badzcie dzielne...czasem ciezko wiem ale nie poddawac mi sie...chwilowo musze zmykac...buziaki:*

hej laseczki co z wami??zawsze panowal tu gwar i rozgardiasz a teraz od kilku dni totalna cisza...:(...wszystko wporzadku u was??

Gość chormon23
No wlasnie tez zagladam tutaj i oczom nie wierze puchy!! Chyba wszystkie mamy jakies ciche dni.U mnie istaniala mozliwosc,ze moje kochanie w tym tygodniu znowu bedzie mialo kurs do Polski i ze w przyszlym tygodniu bedziemy razem na kilka dni ale dzisiaj zadzwonil i powiedzial,ze ta szansa z godziny na godzine staje sie coraz mniej realna :-(

Gość lilia nad stawem
hej dziewczynki tez zagladałam tu czasem ale jakos nie miałam natchnienia do pisania, u mnie dobrze jak a razie zyjemy w zgodzie od kilku dni, tylko ze moje kochanie ma teraz problemy z podłączeniem sie do gg i rzadko kiedy rozmawiamy, za kilka dni mam egzamin na prawko i jak na razie to jest dla mnei najwazniejze, chociaz po tym jak jezdze to raczej nei zdam egzaminu, gdyby byl przy mnie byloby o wiele latwiej, gdyby mnie przytulil teraz i pocalowal, jak bardzo bym chciala byc znim

własnie własnie:) pokazałaby ci jak, z tą jazdą:) opowiedzial jak on sie uczył.. ach i bardziej sie człowiek rozmiekcza):)

Gość lilia nad stawem
brat mi dzis mowil co i jak, tylko ze egzaminatro zupełniei naczej tlumaczy, chormonku TY tez tak amsz ze na łuku powinnas sie bardziej patrzec w talna szybke niz w lusterka? bo moj brat stwierdzil ze ja sobie wymyslam wlasne teorie jak jezdzic na luku, fisiowna a Twoj chłopak jest polakiem czy nie? chormonku wiem ze jest Ci ciezko zwłaszcza jak nastawilas sie ze moze spedzicie kilka dni razem, a teraz to sie nei stanie, trzymajcie sie

Gość chormon23
Lilio moj luk to w ogole porazka!!!!!Ostatnio cwiczylam z godzine na placu i i w ciagu tego czasu moze z 5 razy mi wyszlo:/ Jak sie dobrze skupie to wychodzi.Przede mna jeszcze z 8 godzin jazdy i jak narazie mialam tylko raz cwiczone jazde pod gorke z recznego.Z tego co widzxe po sobioe ,ze poznajomych mi i wyjezdzonych juz drogacj jezdze pewnie a po tych nowych pultam sie.Tak poza tym to tez bardzo przezywma ten egzamin ze ze stresu to wszystko po mieszam z tego co slyszlama to egzaminatorzy nie sa zbyt mili.Tobie Lilio zycze powodzenia na egzaminie!!U nas na egzamin czeka sie 1,5 miesiaca wiec tak czy siak bede musiala sobie jeszcze wziac jazdy doszkalajace.Z innej beczki ja to juz sie przyzwyczailam ,ze wszystkie najgorsze kryzysy, egzaminy musze tlumic w samotnosci.Moj jak jest potrzebny tez go nigdy nie ma:(

Gość chormon23
Zreszta wracajac do tematu to moj sprawia wrazenie jakby w ogole nie przejmowal sie moimi sprawami, egzaminami.wczorja przed egzaminem wyslalam do niego chyba 10 smsow i napisalam jeszcze o promotorze ze znowu wzial prace do poprawienia a on na zaden sms nie odpisal.Wiecie jak sie poczulam??Jak jeszcze wieczorkiem rozmawialismy i opowiadalam mu wrazenia z egzaminu i w ogole relacje z mojego dnia to tylko mowil aha,ehe ,yhy taka byla z nim rozmowa.Sprawil wrazenie jak by byl znudzony tak sie od dzisiaj zero smsow do niego szlaban!!!No ale w sumie komu mam to opowiadac?? Moi rodzice podobnie jak ja maja juz dosc tych emocji ,egzaminow i biadolenia mojego:)Wczorja tatus kupil mi spodnie to chyba w ramach zakonczenia wszystkich egzaminów ze przezyl ze mna i na koniec powiedzial my z mama chcmey zyc!!!hehehehehe

Gość lilia nad stawem
wiesz chormonku mam podobne odczucia do Twoich, ze moj jakby nie przejmowal sie tym co slychac u mnie, niby sie pyta ale mam wrazenie ze tak z grzecznosci, ostatnio mam wrazenie ze ddalamy sie od siebie, dzis mi powiedzial ze moze zostanie tam na dluzej, tez mnie wkurza ze jak teraz jest mi zle to jestem sama, na poczatku wychodzilam z zalozenia ze nie bede mu o niczym mowila jak bedzie mi zle, bo wiem ze jemu tez tam nie jesto dobrze, ale zmienialm zdanie, bede mu mowila ze jest i zle niech wie o tym, niech sie martwi, niech wie ze to tez przez niego jest mi zle, i tez chyba przestane wysyłąc do niego ciagle smsy, czasem to mam juz dosc tego zwiazku, jestem mloda, chce korzystac z zycia, a nie ciagle tesknic za nim

Gość chormon23
Pewnie ,ze jestesmy jeszcze mlode i teraz jest najlepsza pora zeby korzystac z zycia az wstyd sie przyznac kiedy ja bylam gdziekolwiek na jakiejs imprezie,bo zawsze mam na sumieniu ,ze moze tak nie robic w koncu moj jestt am taki samotny i cierpi to mi nie wypada.Od tego to jzu zrobiolam sie jakas dzika i najchetniej nie wychodzilabym z domu ale chyba najwyzsza pora to zmienic.

Gość lila nad stawem
wiesz chormonku jak czytam co piszesz to jakbym czytała o sobie, tez wydaje mi sie ze robie sie jakas dzika, w domu jest mi najlepiej, jak gdzies wyjde to wszedzie zakochane pary, a ja sama, ale trzeba zaczac wychodzic do ludzi, bo mi juz na spychike siada to zamartwanie sie, a jak bede gdzies szla to mu o tym napisze, niech bedzie zazdrosny troche o mnie

Gość chormon23
Pewnie:-) Moj to az taki swiety nie jest do konca.

Gość lila nad stawem
coraz mniej chyba zaczyna mi zalezec na tym zwiazku, albo to przez moj podly humor, ale jest inaczej iz na poczatku jak wyjechal, mniej uczucia, a to dopiero 6 tygodni jak go nie ma, co bedzie za 6 miesiecy?

Gość ginger.ali23
ja przyjechala do mojego do anglii 1,5 msc temu a tydzien temu zostawil mnie bez pracy pieniedzy i mieszkania i nawet nie mam za co wrocic do polski

Czesc dziewczyny! Tak czytam czytam i jakbym widziala siebie sprzed jakiegos czasu. Lilia nie zadreczaj sie i nie przejmuj, ja tez mialam takie mysli, ze jemu juz nie zalezy, ze cos jest nie tak. A moze jedz do niego czy cos lub jakos? A u mnie sliczne slonce, wiec trzeba korzystac bo niedlugo pewnie znowu bedzie deszcz:( Hej ginger. Hmm....bez pracy pieniedzy i mieszkania to jakim cudem masz dostep do internetu? No chyba, ze nie wiem mieszkasz u kogos.Ale skoro mieszkasz u kogos to ten ktos chyba moze Ci jakos pomoc? Chociazby pozyczyc na bilet do Polski? Trzymajcie sie kobietki, i powodzenia na egzaminach na prawko chormon i lilia:) Tez bym sobie chetnie zrobila, ale teraz to nie wiem kiedy bede w Polsce, bo juz na pewno wiecej sie z tym moim nie rozstane na tak dlugo, a to by troche potrwalo. No pozyjemy zobaczymy.

Gość muminek i mama muminka
mialam wam jzu nic nie pisac no ale zmusilyscie mnie do tego bo musze cos wyjasnic............nie jestem samotna ani nieszzcesliwa wercz przeciwnie mam kogos wiec darujcie sobie komantarze ze staram sie na was odreagowac poprostu nie moge zrozumiec jak mozna byc tak pojebanym zeby opowiadac swoje prywatne rzeczy ze zwiazku na forum? ciekawe czy wasi partnerzy byli by zadowoleni z tego ze jakies obce baby wiedza o ich zwiazku tyle ale robta co chceta na glupote nie ma lekarstwa

Gość lilia nad stawem
ginger wspolczuje Ci, niektorzy faceci to straszne swinie, ja powiedzialam dzis mojemu ze nie wiem czy nasz zwaizek przetrwa, niech troche sie pomartwi, moze grzeczniejszy bedzie, bo oni sa chyba przekonani w 100% ze my tu bedziemy na nich czekaly, bez wzgledu na wszystko.

No muminek, na glupote faktycznie nie ma lekarstwa, bo cos chyba z toba nie tak, skoro dalej nie masz zajecia tylko siedzisz jednak na tym forum, czytasz i sie wypowiadasz jeszcze. Zastanow sie lepiej co cie obchodza sprawy obcych ludzi? Widocznie nie jestes jednak zadowolona ze swojego zycia na tyle skoro interesujesz sie na dokladke zyciem innych. Co cie w ogole obchodzi kto i co pisze na forum? Jego sprawa prawda? Ale moze jestes na tyle glupia, ze tego nie rozumiesz? A to nam zarzucasz glupote. Ja o takich ludziach jak ty mam wyrobione zdanie i nie ma nawet sensu tlumaczenie ci czegokolwiek bo i tak nie zrozumiesz, widocznie nie twoj poziom intelektualny wiec zegnam pania, milego spadania:D lilio, a Ty masz juz jakis odzew od swojego? Najlepiej idz na jakas impreze, spotkaj sie z kims, poszalej, na pewno nie zaszkodzi:) Wiem, ze ciezko wyjsc z domu, bo mialam to samo, ale czasem warto sie zmusic. Pozdrawiam dziewuchy:)

gingerali cos kręcisz. ok zostawił cie.. ale bez pracy? cos naciągasz. zostawił cie bez mieszkania, pieniedyz ok. ale prace w uk łatwo zdobyc wystarczy isc do baru restauracji jakbys tak obeszła je wszytskie juz bys miała prace i kase na przyjazd czy mieszkanie tam.

Tamit ja w sumie nie wiem jak jest w UK, bo jestem w innej czesci Europy, ale nie wydaje mi sie, zeby bez znajomosci jezyka tak latwo bylo znalezc prace, wiec moze dziewczyna jezyka nie zna? No ale dla mnie tez jest to podejrzane, bo skoro bez mieszkania to skad internet? Kafejka? Na to trzeba miec kase. Wiec nie wiem, dlatego wczesniej pytalam, ze moze u znajomych koczuje? A ja kurcze spac nie moge, bo jeszcze jasno mamy, ja to nie wiem w zime ciemno o 16 teraz jasno do 24 a pozniej jeszcze o 2 w nocy bedzie jasno. A ja nie usne dopoki chociaz troche sie nie sciemni, a zaluzje nic nie daja:( Ale i tak mi sie tu podoba:D

Gość Justyna86
Czesc Dziewczyny jestem tutaj pierwszy raz,zainteresowal mnie ten temat,bo sama jestem w podobnej sytuacji,a raczej chyba w najtrudniejszej,mojego chlapaka nie ma w Polsce juz ponad 2 lata. Teraz mam 21 lat,wyjechal jak mialam niecale 19. Wyjechal do Stanow do pracy,mial byc 9 miesiecy,ale ciagle przedluzal. Teraz ma szanse dostac obywatelstwo amerykanskie,wiec dalej nie przyjezdza. Kontakt mamy slaby,czasem dzwoni,czasem piszemy meile. Czasem bym chciala o nim zapomniec i znalezc sobie kogos innego,ale nie potrafie. Jak mysle jak bardzo sie oddalilismy od siebie to chce mi sie plakac..

justyna86 loooooo 2 lata to kawal czasu...ja cie krece...ja wytrzymalam 8 miesiecy i tak z wielkim trudem...a tu 2 lata...podziwiam... lila nad stawem nie, moj facet nie jest polakiem jest amerykaninem...wlasnie sobie siedze u niego przed kompem...zaraz mykamy nyny...wrocil z pracy zmeczony jak diabli...a goraco tu dzis bylo ze hoho... trzymajcie sie kobietki cieplutko...buziaki