Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natura ze mnie zakpila

Jak brzydki facet może wiedziec ze kobieta go akceptuje ?

Polecane posty

Gość co ty gadasz
przeciez jak slub z B sie wezmie to coi? nie bedzie sie z nim pokazywac? Wlasnie dopiero bedzie, nie raz, gdzie tu wyrachowanie, jesli sie oddaje cale swoje zycie facetowi. A ze przedtem sobie poszumiec moze zechce z A - samo zycie.

ostatni pomysl na \"randke\" i ide spac ;) .dziewczyna ma np. ladne kolczyki albo bransoletke albo cos tam podobnego. mowisz jej - o fajne masz kolczyki, wlasnie szukalem czegos takiego dla mojej siostry( kuzynki) na imieniny , gdzie je kupilas? moze mialabys chwile czasu i pomoglabys mi wybrac cos fajnego bo ja sie nie znam na tych rzeczach...?

czyli tak naprawdę woli typ A :D proste... a potem się użala... nie kocham go ale on taki dobry dla mnie, jak go rzucę to już nigdy nie znajdę podobnego, taki zaradny i w ogóle.... a mam 28 lat i chciała bym mieć dziecko... :classic_cool:

Gość Fredda dobranoc ale licze
na ciebie tez jutro!!Dzieki!

Gość wygralem - pieprzysz
woli tego, za ktorego wyjdzie,to jasne chyba. A co nie masz ochote pokazac sie czasem z panienka tylko dlatego,ze ladna? Czy od razu ma byc lepsze? Przeciez ludzie nie pobieraja sie na zlosc samym sobie, bo tak wypada. Wybieraja to, cojest najlepsze, biorac pod uwage wszystkie aspekty. Jakby to byla tylko uroda, to skad tyle zwyklych na oko malzonkow?

a ja wygrałem życie ale to nie temat, o słuszności wyboru i jego konsekwencjach

Gość tajemnica1
Do natura ze mnie zakpila-Może to ty sadzisz,ze jesteś brzydki?Może napiszesz co sie tobie nie podoba w swoim wygladzie? Nie przesadzasz?napewno nie jest takżle!

wiem że to nie ten temat ale się nie mogłem powstrzymać 🖐️ nie mam najmniejszej okazji pokazywać się z panienkami 🖐️ Zresztą musiał bym im płacić :D A gdzie ja pisałem o urodzie? Hmmmm... A temat raczej powinien być \"po czym poznać że kobieta jest zainteresowana\"... Na ten temat to już chyba całe tomy poradników napisali :D i steki storn na wszelkich forach... wystarczy chwilę poszukać... ale jak to się sprawdza w praktyce to nie mam pojęcia... bo jako brzydki, niski i nieciekawy nie narzucam się ludziom :D 🖐️

Gość Natura ze mnie zakpila
od czego zacząć ? brak białych ząbków..lekarz powiedział, że taki mam kościeci tylko specjalistyczne wybielanie pomoże...zbieram na to koszt ponad 3 tyś, troche odstające uszy ...blada cera, z kłopotami trądzikowymi ( raz lepiej raz gorzej)...okulary...do mojej twarzy nie pasują zadne oprawki, szkiel nie moge...operacja oczu ponad 5 tys... Wiec mam prawo chyba powiedziec ze jest zle...

żeby życie miało dupe to bym je kopnęła a i tak nie wierze że jest tak żle ,a zawsze może być gorzej:)

Gość tajemnica1
natura ze mnie zakpila-zęby( pestka)nie zwracam uwagi na kolor, byle nie byly zepsute.Uszy i cera to takze nie problem.A okulary napewno mozna dobrac!Widzisz wiec że nie jest tak zle z toba jak sadzisz!

Gość akinom123456
hej wiesz wydaje mi sie ze mało siebie doceniasz .Kazda krytyka jest twoja zmora.Nie mozesz z siebie zrobic idealnego mezczyzne jestes jaki jestes i napewno nie brzydki. Kazdy ma swoja urode i Ty ja tez posiadasz musisz tylko uwiezyc w to.A kobieta ktora Cie pokocha to nie tylko dlatego ze jestes sliczny ale za to jakie masz wnetrze i sam to poczujesz :-))

Gość Sinobroda
Kup se paseczki whitestrips i pewnie do białości się nie wybielą ale o dwa tony na pewno (wiem, sprawdziłam, choć podobno też mam zębiska "z żółtej kości"), a z oprawkami gadasz bzdury - ZAWSZE można znaleźć takie co pasują. Polecam wyraźne plastikowe czarne oprawki - dodają charakteru i odwracają uwagę od mankamentów twarzy (sama takie noszę). Co do trądziku - idźże do dermatologa. A odstające uszy są super. Innymi słowy: marudzisz, człowieku. Dobranoc :)

Gość begewfewdsxc
Ale pytanie:O patrzy na niego jak by miała przed sobą Pitta.Zabiera Go wszedzie ze soba,pokazuje na ulicy....zachowuje sie tak ze On zaczyna sie czuć:classic_cool: