Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pariskaaaaaaaa

Jutro Zaczynamy! start 07-05-2007. do wakacji 15kg mniej!

Polecane posty

one_breath---->to wypowiedz jednej z dziewczyn..przeczytaj guam to wspaniał rzecz!!!! szybciutko wysmukla figurkę i daje super efekty.........musisz jednak zaopatrzyc się w to cudenko sama np: na allegro, ponieważ gdzies czytałam że w salonach oszukują (rozcieńczają błotko z wodą) i to mnie zniechęciło wiec poczyniłam zakup i zastosowałam w domciu.......błotko ze słoika nakładasz np:na udka i owijasz folią, nastepnie musisz utzrymać ciepło (w salonie wchodzisz do specjalnej kapsuły nagrzewającej ale w domciu takiej nie mam) czyli nakładałam geterki na to spodnie dresowe i jeszcze owijałam sie kocem lub wchodziłam pod kołderkę i tak ok 45 min, nastepnie zmyc pod prysznicem i masażyk żelem guam.........polecam, efekty gwarantowane, mój chłopak powiedział ze schudłam w oczach a o rozstepach i cellulicie przy guamie mozesz zapomniec...do tego wszystkiego fajna dietka i kilogramy leca w dół nawet nie wiesz kiedy...............pozdrawiam Annn_ka---->będe się z nia widziała wieczorem to zapytam napewno:)

sandrusia----> kochana jestes:) ale ja chyba nie wyrobie finansowo, ubezpiecznie na wyjazd za granice bedzie mnie kosztowalo ok 300zl po wszystkich znizkach :( a moze sie uda... wiem,ze moje Kochanie by mi fundnelo... ale...to moze chore, ale ja uwazam,ze on jest za dobry dla mnie mojego synka, nie jestem przyzwyczajona ze ktos jest dla nas taki dobry i czasem boje sie o cos poprosic:( moj facet ma kase i to by nie byl problem, ale ja sie boje :(

one_breath---->sama jeszcze bardziej sie tym zainteresowałam...musze troche poweszyć i ceny posprawdzać:) a co do Twojego faceta to super,ze takiego spotkałaś na swojej drodze...:)cieszę sie bo ja ze swoim byłym tez miałam krzyż pański...:(ale teraz nareszcie mam spokój od niego co nie oznacza,że problemów przez to nie ma... dobra lecę siostrze balejaz robic pa pa

no ja juz ze swoim problemow nie mam procz gigantycznego zadluzenia alimentacyjnego, bo sie wielmoznemu Panu nie chce placic, ale jak wroce z Niemiec to wnosze sprawe karna do prokuratury. Mam za co zyc, poprostu nie chce draniowi odpuscic za to co mi zrobil i dziecku. A moj facet tak naprawde dopiero mnie uczy co to znaczy zyc w normalnym zwiazku, pokazuje mi jak zyja normalni ludzie, dopiero przy nim sie uspokoilam, wyciszylam, pokazuje mi,ze klotnia nie oznacza ze odrazu ktos musi uderzyc,szarpac... Jak ja sobie pomysle jaka bylam dzika gdy sie poznalismy. Gdy doszlo do pierwszej powaznej klotni i on nagle krzyknal to odskoczylam i sie ksulilam w klebek. Bylam doslownie dzika. teraz jestem szczesliwa, ale nie nauczylam sie jeszcze, ze moge o cos poprosic, on duzo mi daje,duzo kupuje,ale wiadomo... facet nie czyta w myslach i czasem tego co dal chcialoby sie cos zupelnie innego...on pyta czy cos chce,ja zawsze mowie nie, choc marzy mi sie jakas tam rzecz. Wiem,ze on pyta poto abym to miala a ze ja ciagle mowie NIE to kupuje mi sam od siebie... ehh... Kiedy ja wroce calkiem do normalnosci :o ok dziewczyny :) ja waz zycze milego wieczorku, wytrwalosci w bieganiu i kolorowych snow... Ja ide spac, bo zaby w brzuchu sa coraz glosniejsze :)

a ja wlansie wrocilam z biegania, ach dzisiaj wycisnelam 10 poty, po tym jak wzielam centymetr i sie zmierzylam w biodrach i talii. robilam w trakci biegania takie skrety w lewo i prawo, mam nadzieje, ze to mi pomoze kumpela mamy schudla biegajac przez miesiac 15, jadla polowe jak dotychczas. tez bym tak chciala ;-)

I jak tam bieganie, miłe Panie? :) Właśnie wróciłam ze spaceru, półtorej godziny - aż miło :)

A może któraś jest z Wrocławia??:) Ja chodze raz w tyg na aquaareobika i raz w tyg na areobik TBC na sale, już tak sie przyzwyczaiłam że szok i jakos chyba by mi tego brakowało. Lece zaraz spać bo już nie mam siły patrzec na komputer, spijcie dobrze.

Olensja, gdybym się do Warszawy nie wyniosła, byłabym z Wrocławia :)

sandrusia----------- dzieki za rade niezly patent z ta folijka ale ja juz mam te getry co pisalas choc folijka moze bylaby lepsza chyba sprobuje ;) kobitki co tu sie dzieje jak takto byla cisza w eterze to teraz widze ze pojechalyscie na calego ze stronki nr 18 zajechalyscie na 21.A mnie wszystko minelo ale juz nadrobilam.No czas piutkac dobrej nocki choc pewno wszysytkie juz spicie

A co do moiej dietki znow podjadalam tragedia.No to do jutra moze bedzie lepiej pa pa.

to jeszcze ja; pariskaaaaaa..........ta dietka z innego topicu to bardzo podobna do tej co ja mam od znzajomej tylko ta jest lepsza bo jeszcze dochodza pomidorki mmnniam.

bibi28------->zabraniam podjadać,zabraniam:) biegałam....jutro napisze coś wiecej bo teraz to już dosłownie sie przewracam....Dobranoc

cześć Dziewczyny🌻 ale upał,straszny dosłownie i jak tu sie nie odchudzać.... Annn_ka----->zmartwię Cie niestety...koleżanka jasno dała mi do zrozumienia,ze to jej jedyny wolny czas od dwójki małych dzieci i ,że byłoby jej bardzo miło spędzić go tylko ze mną....przykro mi:( tak jak planowałam wczorajsze biegi się odbyły.ciężko było bo papierosy jak widac nie są obojętne dla kondycji ale jakieś 25 min biegania było.dziś rozmawiałam ze swoim znajomym,który mi doradził z racji tego,ze jestem nałogową palaczka nie tyle bieganie jak taki bardzo szybki marsz...co Wy o tym sądzicie? Dziś juz drugi raz od czasu jak zaczęłam sie odchudzać miałam ten straszny skurcz łydki...fajnie bo obudził mnie dokładnie o 4:49....!myślałam,że mnie szlag trafi bo jak ,któraś miała to wie ,ze jest to niestety bardzo bolesne.myśle,że to przez wykluczenie z mojego menu pewnych potraw jaki i tą moją kawe ulubioną i papierosy,tak wiec od dziś obowiązkowo łykam magnez i inne witaminy. moje śniadanie-jajko na twardo z pomidorem i szczypiorkiem na obiad pewnie zjem kawałek piersi z kurczaka bo mi jeszcze coś tam zostało z warzywami a na kolacje wiejski light. teraz muszę chwile odsapać po śniadaniu i do ćwiczeń sie zabrać. Miłego Dnia Kochane Koleżanki Wam Życze🌻i proszę byście trwały w swych postanowieniach bo za oknem upał i wypadało by w lato jakoś sie prezentować:):P

czesc Dziewczyny:) sandrusia.... to jest wlasnie to błoto o którym mowilam, ale chodzi o to, ze ja bym wolała caly zestaw, zwlaszcza ze bardzo mnie wkurza jak na opakowaniu kosmetyku jest napisane \"po wmasowaniu,usunieciu bla bla bla nalozyc z tej samej serii bla bla bla dla polepszenia efektu\" a wiem ze Guam w salonach kosmetycznych jest wlasnie tak nakladane...najpier to potem tamto itd. A osobno sie kupowac nie oplaca :(

pariskaaaa.... yhh y y :o przemysl to prosze Skarbie... poczekaj moze 12 dni az skoncze diete Joy'a i jak beda fajne rezultaty to mozesz zaczniesz te diete?

tyloko mi zalezy na szybkiej utracie wagi :-( za 3 tygodnie wyjezdzam i musze zyskac na czasie :-)

a ja sie boje, że ucierpi na tym twoje zdrowie no i jo-jo 😭... nie chce zebys potem miala jakies przykre konsekwencje :(

zgrzalam sie jak pies, bylam z przyjaciolka na 2 godzinnym spacerze. okropnie goraco jest. tak sobie ysle, zeby przygotowac organizm do diety i zastosowac 7 dniowa glodowke , co Wy na to?? to troche glupi pomysl chyba:-( ale ja nie wiem co mam teraz robic, sa takie upaly, ze mysle ,ze zemdleje :-( tragedia przez wielkie T

Ależ się moje serce raduje, że to forum się rozkręca 🌼 Anka, witam Cię serdecznie :D Parisko, proszę Cię... nie rób tego. Jak już bardzo chcesz ograniczyć, to może chociaż 600 kcal? Ale nie 300 kcal. Wierz mi, że to się może źle skończyć. Nie chcę Ci prawić morałów, ale wiem z autopsji... Za kilka dni one_breath będzie już wiedziała, czy dieta Joy\'a jest dobra i spokojnie zdążysz tę dietę zrobic (jeśli okaże się, że warto)... Zrób to dla nas 🌼 one_breath przepraszam, że się wtrącam... ale widzę, że sporo wycierpiałaś... w jeszcze bardzo młodym wieku. Ale cieszę się niezmiernie, że teraz jest przy Tobie ktoś, kto daje Ci szczęście. :* Sandrusia, podziwiam Cię w dalszy, ciągu za tak małą ilość jedzenia w ciągu dnia. I powiem Ci, że nie podjadałam wczoraj :P Grzeczna byłam... :D

Parisko, proszę Cię... Jasne, że głodówki są zdrowe. Ale jednodniowe, powiedzmy raz w miesiacu. Nie katuj się. Nie trzeba aż tak wiele wysiłku, ażeby osiagnąć dobre rezultaty! :* Upał fakt... Muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj miałam udany dzień. Zjadłam (w kolejności wcale nieprzypadkowej): garść płatków kukurydzianych + szklanka mleka; 1/2 serka wiejskiego light + 2 kromki chleba razowego (takiego wymiarami podobnego do tostowego) talerz białego barszczu 🌼 Co ciekawe ten barszcz zjadłam coś ok godziny 13... I przez ten upał nie jestem w ogóle głodna... Jeszcze planuję pomarańcze, za chwilę będę miała dostawę.. :P I też miałam genialny spacer... 3 h (1,5 h w jedną i 1,5 h w drugą stronę...) i dość szybki. Przeszłam się nad jezioro... I nie mogłam się powstrzymać i pływałam jakąś godzinę. Idę jeszcze poćwiczyć.. :D I uczyć się...

witam dziewczyny z tym pdjadaniem to wiem ze nie fer,przepraszam bo wy sie glodujecie a ja od tak sobie poddjadam,kurcze juz nie wiem co ze soba zrobic one_breath........widze ze wytrwalas do konica na serwatce mam nadzieje ze twoja \"porcelanka\" w calosci moie gratulacje.Aby tak dalej. pariskaaa..........ty nie przesadzaj z tymi kaloriamii 300 dziennie to troche malo i jeszcze 7 dniowa glodowka nie jestem za.Zobacz ja jem okolo 600 i nie daje rady.Moze faktycznie poczekamy na efekty diety Joy-a u one-breath i razem zaczniemy w konicu mamy tyle samo dozrzucenia jak chcesz sandrusia26.......dzieki za opie........ daje duzo do myslenia najwazniejsze ze pomaga ciesze sie ze was mam:)

wiecie, jak narazie jesc mi sie zbytnio nie chce przez te upaly, wiec musze to wykorzystac i zastosowac glodowke, sprobuje te 7 dni a potem 300 kcal, trzymajcie za mnie kciuki :-)

Parisko! 😭 Bibi :P każdy ma czasem słabsze dni. Wybaczymyyyyy Ci. Może :P