Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SPANIA

THERMAGE czy kto艣 z was jest po tym zabiegu??????

Polecane posty

Go艣膰 lkininka
narzeszcie bella II therma w 艂odzi w margaret spa by艂am na paru zabiegach na twarz jestem bardzo zadowolona , my艣l臋 偶e ten zabieg therma lifting twarzy to najlepsza alternatywa dla plastyki twarzy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kruk89
ja jestem po serii zabieg贸w focus melody w Warszawie i nie widz臋 efekt贸w. Co jest ze mna nie tak, 偶e na mnie nie zadzia艂a艂o? A tyle mnie to kosztowa艂o:-((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kruk89
Nie tylko na Ciebie nie zadzialalo.Jest wiele takich osob ,nie widza zadnej roznicy w stanie skory po zabiegach.Szkoda kasy dla wyludzaczy.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdziwiona 123
Niestety Focus nie dzia艂a na 100-u latki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek76
@ zdziwiona 123 .. uuuuuu nie 艂adnie, nie 艂adnie, tak si臋 wyz艂o艣liwia膰 :) Odno艣nie skuteczno艣ci zabieg贸w RF : 1. S膮 badania kliniczne potwierdzaj膮ce skuteczno艣膰 (uog贸lniaj膮c) u ok 90% klientek, przy czym skuteczno艣膰 jest tu rozumiana jako "satysfakcjonuj膮cy klientk臋 efekt" (subiektywnie) 2. Generalnie (by艂o to wa艂kowane) nie maszyna (fokus pus czy minus, czy te偶 inna therma, czy bella) ma tu znaczenie ! a wy艂膮cznie optymalna temperatura, czas, g艂臋boko艣膰 penetracji i ilo艣膰 zabieg贸w. 3. kolosalne znaczenie ma do艣wiadczenie operatora 4. Wiek klientki, a 艣ci艣lej stan jej sk贸ry, ma ogromne znaczenie je艣li chodzi o skuteczno艣膰 i efekt. Im bardziej zdegenerowany kolagen tym trudniej uzyska膰 efekt i potrzebna jest wi臋ksza seria. Nie ma cud贸w nie da sie zrobi膰 z 60tki - 30tki :) ... chyba 偶e skalpelem :) tyle 偶e b臋dzie naci膮gni臋ta jak torba plastikowa. Pytanie czy o to chodzi ? Summa Summarum efekt po odpowiednim dla sk贸ry czasie, powinien by膰 niezale偶nie od maszyny (pod warunkiem 偶e maszyna rzeczywi艣cie grzeje kolagen) !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfect123body123
z ogromnym zainteresowaniem prze艣ledzi艂am wszystkie opinie na temat Fokusa,a to dlatego 偶e mam nowy gabinet laseroterapii i jestem na etapie uzupe艂niania wyposa偶enia.Stara艂am si臋 testowa膰 urz膮dzenia na sobie aby kupi膰 najnowocze艣niejsze i najskuteczniejsze lasery.Z moich praktyki wynika ze Lipo Kontur NNM super,hydrafacjal-rewelacja,Vela Smooth(elos) tez alen nie uda艂o mi si臋 przetestowa膰 Fokusa,Alumy,oraz najnowszego urz膮dzenia ameryka艅skiej firmy Sobartic .Te urz膮dzenia maja podobne parametry natomiast Tytan to ju偶 bardziej inwazyjny laser a bella terma daje niewielkie efekty bo testowa艂am.Bardzo prosze o opinie na temat tych urz膮dze艅 gdy偶 dla mnie zadowolenie klienta z efekt贸w najwa偶niejsze.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruska
witam ponownie. w sobote robie 5ty zabieg focusem melody brzuch, uda, posladki, efektow zadnych. powinnam kontynuowac? mam 49 lat,jestem szczupla. mam problem z gestoscia skory i cellulitem. moze zabieg jest przeprowadzany zle? u mnie polega na szybkim posuwaniu glowicy w ksztalcie malego zelazka przez 17 min. na wybranym obszarze ciala, to tak ma byc ? nic sie nie dzieje, moze na mnie zupelnie nie dzialac ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowolonazakochana
Nie wiem gdzie robisz Focusa ,ale prawid艂owo robi sie poma艂u a nawet bardzo, mocno przyciskajac g艂owice .Niewiem co rozumiesz "partia ,ale ca艂e uda od kolan w g贸re z przodu i ty艂u robi sie 1 godz zadzwo do Royal tam Pani powie ci czy robia dobrze i czy Cie nienaciagaja.Ja po trzech zabiegach na uda mam bardzo duze efekty i jestem niesamowicie zadowolona. Wiem ,偶e niestety w wielu miejscach nie przyk艂adaj膮 sie do zabieg贸w i efekty widoczne s膮 tylko w portfelu ,wiec nie zostawiaj tego tak dzwo艅 do dowiaduj sie.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambus154
do nici niestety nie widze zadnego efektu po alumie w Juwenie wrecz wydaje mi sie,ze jest gorzej ale widzi za to pk doktor?!.Nawet pierwszy zabieg robila mi kosmetyczka nie wiem co bedzie dalej o raczej wczesniej wygladalam na 30 pare a mam 50 ichcialam to utrzymac na dluzej ale zaczynam sie obawiac po twojej informacji alr coz chcialam. pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barb1955
do nici i bambusa to chyba zebralysmy sie 3 niezadowolone,moze to wina wieku bo wnioskuje,ze wszystkie jestesmy ok.50tki. Jestem po 2gim zabiegu veleshape na twarz,mam zasinienia na policzkach,chyba od zasysania ta glowica,robila mi lekarka w klinice,na 3ci na pewno sie nie zdecyduje na razie,wytlumaczcie mi jak urzadzenie wszczuplajace uda,brzuch moze byc stosowane na twarz? Pytalam o to lekarke przed zabiegami,powiedziala,ze stosuja inna glowice i zabieg nie jest tak inwazyjny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barb1955
Do bambusa wyczytalam w twoich wpisach,ze dalas 1500 za kazdy zabieg w serii 7dmiu,czy zle zrozumialam? Kobiety,jezeli tak jest to nabijaja nas w butelke!!!! Ja za jeden zabieg na twarz i szyje place 100zl!! Naczytalam sie zanim poszlam o tych wszystkich cudownych urzadzeniach,wyszlo,ze wszystkie dzialaja podobnie,ciekawe czym np.Aluma rozni sie od Velashape,zeby zdzierac 10razy wiecej za zabieg! To jakichs skandal i nieporozumienie,czytalam,ze dziewczyny placa po kilkaset zl za zabieg,ale 1500??

Udost臋pnij ten post

Witam Panie!Dawno tu nie zagl膮da艂am , poniewa偶 nie mia艂am nic konkretnego do napisania.Tak jak obieca艂am i o czym pisa艂am na stronie 14 jestem nieca艂e 4 miesi膮ce po zabiegu thermage na twarz .Wykonywa艂am go w Krakowie.Obecnie jestem bardzo zadowolona \', 艂adny owal twarzy ,sk贸ra j臋drna ,powieki si臋 troch臋 podnios艂y.Czekam dalej na ostateczny efekt.Pozdrawiam cieplutko!呕adnych efekt贸w ubocznych - no chyba ,偶e na koncie ale to nic w por贸wnaniu z moim samopoczuciem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowianka5
Witam wszystkich ,chce sie podzielic swoim do艣wiadczeniem po zabiegach mezoterapi bezig艂owej .Jestem bardzo bardzo zadowolona fajna buzia od艣wie偶ona znik艂y drobne zmarszczki pod oczami.Oczywi艣cie cena te偶 przyjemna poniewa偶 robie to po za Krakowem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krakowianka5
Bo偶e czytam to co piszecie i zacze艂am sie ba膰.To szkodliwe to szkodliwe a potym to jeszcze wi臋ksza tragedia no nie wiem ja jestem po mezoterapi beziglowej i my艣le na co sobie zaszkodzilam:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambus154
Witam,niestety tyle kosztowala aluma na twarz i szyje -1 zabieg.do barb 1955

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambus154
do barb 1955.Witam.Niestety to prawda 1 zabieg alumy na twarz i szyje 1500 zl polskich.

Udost臋pnij ten post

Jestem po pi膮tym zabiegu urz膮dzeniem ALUMA. Za ca艂膮 twarz i szyj臋 p艂ac臋 1.000,- z艂, Zabiegi mam wykonywane w Zielonej G贸rze.

Udost臋pnij ten post

witam jeszcze raz dzisiaj, nie doda艂am w powy偶szej wypowiedzi 偶e ja jestem zadowolona, mimo 偶e po trzecim zabiegu mia艂am w膮tpliwo艣ci czy dalej je kontynuowa膰. To jednak jest zabieg dla cierpliwych, bo efekty zaczynaj膮 si臋 pojawiac po jakim艣 czasie, u mnie po czwartym zabiegu.dzisiaj jestem po pi膮tym, sama jestem ciekawa jak te efekty ocenie po 4-5 miesi膮cach, bo tyle pono膰 czasu potrzebuje kolagen w naszej sk贸rze na przebudow臋. Poczekamy, zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stuk puk
witam jestem ju偶 po thermage na brzuch... teraz mija 6 tydzie艅 od zabiegu. Zabieg bolesny dla cia艂a jak i portfela, ale pierwsze efekty ju偶 s膮, do oczekiwanych jeszcze daleko, ale to dopiero pocz膮tek widocznych zmian po zabiegu, wi臋c z nadziej膮 czekam co b臋dzie dalej... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ty gdzie robi艂as
ten zabieg na brzuch? te偶 w Krakowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stuk puk
tak, w Krakowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 godzula
Witam! Mam 45 lat. Jestem po pi膮tym zabiegu Focusem Rf Melody.Zabieg wykonywa艂am w Lublinie . Wykupi艂am z g贸ry 5 zabieg贸w (tyle po konsulacji) wst臋pnie zaleci艂a mi kosmetyczka. Na t臋 chwil臋 min臋艂y r贸wno 2 mce od pierwszego zabiegu. Po pierwszym zabiegu wyskoczy艂a mi zmarszczka w k膮ciku ust, kt贸rej wcze艣niej nie mia艂am. Sk贸ra wygl膮da艂a gorzej ni偶 przed. Mia艂am wielkie obawy co do kolejnych zabieg贸w, ale poniewa偶 zap艂aci艂am, kuracj臋 wykonywa艂am dalej. Na t臋 chwil臋 globalne efekty u siebie oceniam jako s艂abe. Sk贸ra troch臋 lepsza (je艣li idzie o napi臋cie i g臋sto艣膰), ale silniej zaznaczy艂y si臋 zmarszczki, kt贸re wcze艣niej nie by艂y tak widoczne. U mnie brak spektakularnych efekt贸w, takich o jakich naczyta艂am si臋 na internetowych forach ( przed zaanga偶owaniem si臋 w zabieg) Rozwa偶am co robi膰 dalej.Czy brn膮c dalej i wybra膰 jeszcze kolejnych 5 tak aby dope艂ni膰 kuracji dla swojej grupy wiekowej czy odpu艣ci膰 ?? My艣l臋 i偶 z racji na eskalacj臋 pog艂臋biania si臋 zmarszczek na mojej twarzy poczekam jeszcze dwa miesi膮ce bacznie sie sobie przygl膮daj膮c. Na t臋 chwil臋 , nie pom臋 podpisa膰 si臋 pod stwierdzeniem dr Wilsz " Cud贸w nie ma, ale jest Focus" Godzula

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No i nareszcie kto艣
konkretnie si臋 wypowiedzia艂. Dzi臋ki w imieniu 45 -o latek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekler
Jestem z krakowa i wlasnie zastanawiam sie nad fokusem rf w moim miescie.Do ko艅ca grudnia jest jeszcze promocja 5 zabiegow-3tys zl,caly pakiet 10 zabieg贸w-5tys zl(potem bedzie 7 tys)Czytaj膮c to forum dalej nic nie wiem.Sa tu tak skrajne opinie na temat tego fokusa.Gabinet nazywa sie Lorena i ma orginalnego ( reklama prasowa) fokusa.Pani przez telefon poinformowala mnie ze efekty sa widoczne juz po 1 zabiegu sa mnie szczerze zdziwi艂o....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No a co ma powiedzie膰
przecie偶 chce 偶eby艣 przysz艂a i da艂a zarobi膰

Udost臋pnij ten post

Witam ja r贸wnie偶 jestem z Krakowa i by艂am w tym salonie na focusie,rzeczywiscie jest to oryginalna maszyna,Jestem bardzo zadowolona, oczywiscie po danej serii jest najwiekszy rezultat, ja bylam na twarz na 10 zabiegach.Takze po pierwszym zabiegu widzialam roznice tzn skora zrobila sie \"od艣wie偶ona\", mia艂am pozamykane pory, a sam zabieg by艂 bardzo przyjemny.Zamierza tam wr贸cic i wykupic zabiegi na uda.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Teresa50
Nawiauj膮c do rozmowy Pa艅.Chodz臋 na focusa w tym salonie Lorena, bo faktycznie tylko tam maj膮 oryginalnego, zosta艂y mi jeszcze trzy zabiegi od 7 widz臋 najwi臋ksze efekty, chodze co 3 dni a w domu po kazdnym zabiegu stosuje mocne serum tak jak poleci艂a mi Pani. Dosta艂am r贸wnie偶 zabieg gratisowy na d艂onie.Naprawd臋 polecam i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewa 45
Jestem 4 miesi膮ce po zabiegu Themage wykonanym w Poznaniu u pani doktor Gray. Zabieg mia艂am wykonany na ca艂膮 twarz i powieki. Wynik bardzo dobry. Sk贸ra na twarzy zrobi艂a si臋 napi臋ta, naci膮gni臋ta, efekt opadaj膮cych powiek zredukowa艂 si臋 o dobre 50-60%, w wygl膮dzie cofne艂am si臋 o dobre par臋 lat. Wcze艣niej mia艂am wykonanych kilka zabieg贸w urzadzeniem Radiage- to te偶 teoretycznie "radiofale", ale efekt praktycznie 偶aden. Wys艂a艂am r贸wnie偶 m臋偶a na Thermage twarzy- bardzo jest zadowolony ju偶 teraz z efekt贸w. Gor膮co polecam zabieg Thermage, oryginalny Thermage Ewa

Udost臋pnij ten post