Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lacertaa

W jakim proszku pierzecie ubranka?

Polecane posty

Witam, pytanie jak w temacie, proszę o opinie. Ja na razie kupiłam Dzidziusia, ale słyszałam że ma dodatek płatków mydlanych, które zatykają pralkę. Czy ktoś prał w pralce w tym proszku?

Gość Ratujcie
Ja używam Yelp.Prałam przy pierwszym dziecku w płatkach ale to porażka była.

Gość zuzia ale duża
ja kilka razy prałam w dzidziusiu ale na samym poczatku, wiec moze dlatego nic nie zaszkodziło pralce, a teraz cały czas w jeelpie

Gość mańka__
Dzidziuś jest super, ale ja piorę tylko w rękach więc nie wiem jak z tą pralką. Ubranka są bielutkie, po Yelpie były bardziej szare. A zaznaczam że Dzidzius jest 3 razy tańszy.

No właśnie, ja też słyszałam dobre opinie ale ponoć płatki zatykają dozownik, to może sypać bezpośrednio do bębna?

Ja prałam w Jelpie i Loveli, oba dobre. Teraz piorę w Vizirze Sensitive, dzidzia ma 5 miesięcy

Gość a. ja
prałąm na poczatku w jelpie teraz piorę w persilu sensitiw lub arielu, zresztą nawet w vizirze czasem wypiorę, syn nie ma uczulenia więc po co mam nastawiać rózne pranie. Piorę jego ubranka z naszymi i jest dobrze. Synek ma 6 m-cy a normalnych proszków uzywam od 2-m-ca.

Ja od początku piorę ubranka córci w zwykłym proszku razem z naszymi ubraniami a do płukania dodaję płynu Silan i wszystko jest w porządku :) Mała nigdy nie miała żadnej wysypki czy plam na ciele :)

ja tez piore w zwykłym proszku juz od urodzenia-ale ubranka dzidzi piore osobno od naszych. mała też nigdy nei miała zadnego uczulenia ;)

Ja na początku (ok 2 miesiecy chyba) prałam w Jelpie. Teraz w Persilu sensitive i wszystko jest w porządku. Mała nigdy nie miała uczulenia.

Gość Alexxxa
Ja prałam w dzidziusiu w pralce i nic sie nie zatykało.

Gość jolka234
mój synciu ma AZS wiec zwykły proszek nie wchodzi w gre lovela jest bdb

na poczatku pralam w loveli ale pozniej nie bylo w sklepie wie wzielam dzidzius i jestem bardziej zadowolona niz z loveli glownie dlatego ze mydlo to najlepszy sposob na plamy a dzidzius zawiera mydlo.tylko ze japiore recznie wiec nie wiem jak z ta pralka.ale przeciez zawsze mozna wspypac proszek do bebna jak ktos tam wczesniej pisal to na bank nic sie nie zatka :)

Dla mnie Dzidziuś jest taki śmierdzący że szok!! A w dodatku ja mam na niego uczulenie!!!! Ja używałam Yelp, a teraz dziecko ma 14 miesięcy i w Persilu piore

przy pierwszym dziecku uzywalam BOBAS, mala nie miala uczulen wiec po skonczeniu 3 miesiaca zaczelismy prac w naszym proszku (persil) teraz wszystkie ubranka praktycznie mam juz poprane i tak do kolorow kupilam LOVELA natomiast do bailego PERSIL sensitive - nawet pieluszki i kaftaniki ktore lezaly prawie 5lat czekajac na kolejnego malca sa snieznobiale!!!.aha nie uzywam plynow do plukania.

Gość efhnbad
biały jeleń!!!!!!!!!!

Gość hhhonkoska
Ten z babymama jest bardzo dobry i na długo mi wystarcza. A biały jeleń niekoniecznie, bo sama po nim niestety dostałam uczulenia

Gość gość
Wszystkie ubranka mamy z http://babymama.pl/ - także są wytrzymałe dosyć, ale i tak pierzemy w wysokiej temperaturze w specjalnych proszkach. Teraz sporo ubranek tam zamówiliśmy, bo jest ten kod: wystarczy wpisać hasło "dlamamy' i przyznają zniżkę, fajna sprawa.