Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Birmi

MÓJ MĄŻ POKONAŁ RAKA!ziarnica złośliwa IIIB

Polecane posty

witam... dzieki zycze slonca w duszy jak pogoda to na calego:D

Savan w locie zadziendoberkowala :-)

Jestem, jestem, czekamy na nasze starsze dziecko ( mieszka juz samodzoelnie) i bedziemy zasiadac do niedzielnego sniadanka. A soneczko pieknie swieci!!! Milego dnia wszystkim śpiochom i nieśpiochom!!

dzieki Savan :-) wzajemnie zapowida sie naprawde piekny dzien;-)

Gość dzien dobry bardzo
❤️

..dobry wieczor...;) padam na twarz ledwom zywa!ale zadowolona :D jutro co naskrobe....bo dzisiaj ...ni mom sily :O ❤️...pogada piekna lataja wszystkie po polu! hihihihi

jeju jeju Birmi zyjesz? tak zaprackowana ze koniec swiata;-) pozdroweczka miłego dzioneczka

dzien dobry :D czesc Junaczek !moja slodka dziewczynko ..hihihih👄 a wogole ...co sie tutaj dzieje!!!??? sie pytam!!!?? gdzie wszyscy???haaaaaalooooo prosze pisac!!! bo nam topik zdechnie...:O..i co ?? no co wtedy???;)hihihihiih eee tam...nie zdechnie...co nie??;D alem sie w sobote i niedziele narobila....uuuuuch....plecki moje ..mowia...nie prcuj tyle!!! ja ..jak osiol...w dodatku dziki!!:P ale...lubie....pieniadze...hehehheheheheh:P..pracowac...mniej....;)hihihih po poludniu sie postanowilam, ze przyjde poczytam z uwaga...i postaram sie odpowiedziec jakos sensownie..jak kto co do odpowiadania napisal ;) no jeszcze jedno...napisalam list do Witch....uznalam, ze szacunek moj sie jej nalezy! polubilam ja i w jakis sposob przywiazalam...zawdzieczam jej topokowi...pare cudownych znajomosci...niekoniecznie wirtualnych...chociaz takich tez:) od ktorych uzyskalm wsparcie kidy mi ono bylo potrzebne...oraz kilka ...ktorym ja moglam wsparcia udzielic...co szczerze mowiac....hihihi bardzo mi pomoglo ;)....wychodze z zalozenia...ze wszystko co robimy...nawet dla innych...robimy glownie ...dla siebie...hehehe...no takie egoistyczne mam zapatrywania hihihi... to w tej kwesji... W liscie owym nie omieszkalm...wyrazic opini..mojej rzecz jasna...co jest(moze raczej kto...) czynnikiem konfliktogennym..na naszym ulubionym...topiku(przy najmniej do niedawna)... teraz mam wyrzuty sumienia...ze moze troche za mocno..ale w sumie..kurde tak mysle...z cala moja miloscia do ludzkosci...moja ciemna strona nie jest w stanie przyjac wszelkiego....niesmaku i nietaktu...ot! czlowiekiem jestem! z krwi i kosci;)...tyle ze zycie mnie troche pokory nauczylo i szacunku do ludzi i samej siebie!O!powidzialam heheheh no to lete piec te placki dalej...hihihi... milego dnia dziewczynki :D ❤️

... no i jestem Mumka po grillach i wycieczkach niedzielnych melduje się szybko... bom oczywiście w pracy... :D i całuski ślę wszystkim bez wyjątków 👄 do potem pa [kwiat ]

Birmi :-):D:D:D jeszcze Cie widac spod tych placków hehehe;-) hm...a ja juz zostawilam za soba chyba wszystko....choc w duszy bywa smutnawo ale nic to;-) Mumeczko buziole zasylam babeczki moje jadem:-) na szkolenie nie bedzie mniem ze dwa dni w zwiazku z powyzszym zalecam co nastepuje: pisac duzo i namietnie, bo jak wroce chce miec co poczytac i do czego sie stosunkowac;D:D:D hehe Ryjeczka jak potrzeba wspomagac i innych co wspomozenia potrzebowac będą❤️ Birmi jako moj biustowy Mamik: przypieczetuje ?????cio???

przepraszam ze mnie tutaj tak malo .....troche wiecej obowiazkow w pracy i jak przychodze to jestem zbyt zmeczona by pisac

Gość birmiiiiiii
Odczep się od WItch, po co ciągniesz wątek tamtego forum??

hej! tak, tak!Junka popieram:) Ryjku:) Mumka!🖐️...imprezowiczko ;) Savan :) Endo :) Madzia:) Ania:) pomaranczki male i duze :) M mojemu zaczelu w koncu odrastac wlosy!!! nareszcie!! juz myslalam ....ze nie bede go musiala namawiac...na golenie pod pachami...hihihihihihihi... dopiero skonczylam...prace...ale za to jutro wczesniej skonczymy!:D...i moze zaczniemy sie rozgladac za jakims lokalem...bo moj landlord sie nie zgadza...na dzialalnosc w domu :O...a u kolezanki nie ma miejsca...:(...ale widacczeka nas cos lepszego!:D

Ryjku! czyzbys juz awansowala!!!..jakos wydawalo mi sie ,ze musisz jeszcze jakies szkolenie...czy cos...🌻 dobrze ,ze masz teraz dozo obowiazkow;) w srode m ma oficjalna wizyte u doktora...i sie oficjalnie dowie , ze zdrow!...mam nadzieje...ze tym razem nie bedzie jakis ......no wiecie...prosze kciuki trzymac!

Birmi trzymam!!! i lece sie szykowac;-) poki co papaty

Będzie ok zobaczysz... Odwodniłam się wiecie??:D Ale i tak się cieszę:) Pozdrawiam:)

czesc Agatko:-) mniemam ze skoro piszesz, ze jest ok to to odwodnienie mozna nadrobic wiec do roboty;-) hektolitry....juz płyna...;-) pozdrawiamn serdecznie trzymaj sie wiatru coby choc troche go bylo dla mozliwosci zniesienia duchotki pogodowej

Birmi👄 No to pewne jak w banku,ze kciukaski trzymac bede mocne❤️:) Duze buziaki dla Wszystkich dziewuszek👄👄👄

Pewnie, że nie jest tak źle wszystko do nadrobienia:) A nawet jakby bylo to bym sięnie zgłosiła do doktorka bo mnie zamknie w sali znowu :D Branoc:*

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weronisia!!!!!!!!!❤️❤️👄

Junka!jestes jeszcze!?👄 Agatka?kacyk?...po zalewajce???..lomatko...moze..sie napij...;) Okawia dzieki!!!🌻 Ryjek odpoczelas?🌻 Savan ;)

Oktawia ..jasne!👄 wlasnie skonczylam rozmawiac przez telefon;)...:D..alez bylo milo!

Okti..ach ta Twoja stopka:)...wciaz jakos tak milo mi ja czytac....az mam chec zadzwonic do Ciebie!🌻hihihihihi ide sprawdzic czy dziatwa oja poszla spac..jak nakazalam...;) zaraz wracam:D...bom steskniona topikowo...a cos ostatnio....jakby swiat sie krecil..ze zdwojonym tepem...heheheh...;)

A co bedziemy robiły jak zadzwonisz?:P Płakac,biegac,czy milczec:):)

NIE POSZLI!!! jasna bida!!! kurde!!no musze przeprowadzic...akcje...\"muc sie i spac..bo jak nieeeeeee!!!\" hihihihi;)

Okti...bedziemy plakac..ze szczescia!...biegac...ze smiechu...milczec...jak tak nam sie spodoba!❤️...chyba ze ...nastroj bedzie nasz inny..ale puki co...Weroniczka!!bedzie miala sliczne lapki!...m moj zdrowy...:D:D:D