Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antycellulitowa

KREMY ANTYCELLULITOWE W CIAZY

Polecane posty

Gość Antycellulitowa

Jestem w 6 miesiacu ciazy i zauwazylam sporo cellulitu na moich udach i posladkach. Czuje sie z tym bardzo zle, ale nie wiem tez na ile bezpieczne jest stosowanie kosmetykow na ta przypadlosc w okresie ciazy. Oczywiscie bezpieczenstwo dziecka jest dla mnie ponad wszystko, ale ... Czy ktoras z was moze mi cos poradzic ??? Moze mialyscie podobny problem ??? Kosmetykow jakich firm uzywalyscie do walki z tym paskudztwem ??? Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi :)

Gość Antycellulitowa
Nikt sie nie wypowie ???

ja stosuje krem dla kobiet w ciąży na rozstępy MUSTELA! jak na razie nic nie wyszlo, ten krem ponoc jest bardzo dobry i mozna nim smarowac brzuszek:) na allegro kosztuje ok 80 zł za 200ml ale moim zdaniem warto:)

Gość Antycellulitowa
Na rozstepy tez stosuje krem Mustela, ale ja pytelam o te na cellulit :(

mozna stosować te ujędrniające, gdyż one raczej nie zawierają bardzo silnych składników, a poprawiają stan skóry, ujędrniaja, przy okazji również zapobiegają rozstępom poprzez poprawienie kondycji skóry. Ja dopiero teraz w 9 miesiącu ciaży odkryłam produkt firmy Soraya \"aktywne serum redukujące rozstępy- program antycelllulitowy\". jest na nim nalepka \"polecany dla kobiet w ciąży\" i dziąłanie to: redukcja tkanki tłuszczowej(drenaż), zmniejszenie widoczności rozstępoów. Szybko sie wchłania, bardzo przyjemnie pachnie, opakowanie ciemnoróżowe 150 ml, cena ok. 17-18 zł.

w opisie przy punkcie DZIALANIE w ostatnim wersie jest napisane ze mozna stosowac w ciazy

Gość DONKA111
Siemka dziewczyny mam taki problem od pewnego czasu sie odchudzam a dokladnie jakies z 2 mies waga dosc poszła w dół ( tylko na brzuchu na dole zostala i wisi mi tata flakowata oponka ) jak sie jej pozbyc macie moze jakies sprawdzone kremy i w dosc przystępnej cenie , za info z gory dzięki