Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOSENNE SŁOŃCE

DIETA JAK ZWYKLE OD PONIEDZIAŁKU START 4 CZERWCA ZAPRASZAM

Polecane posty

witam miłe Panie, zmiana danych: cameron...........27..........172...........63.........61,8 ..............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5............58 kasienka2000....34.........160..........86,5.......77, 5...........70 kaniś...............22.........160.......... 81,5........ 81,5...........60 pois................20...........166............85....... ..69..............55 kodaczek.........27.........166............85......... 85............ 70 dominisia2211...............169............63,5.......63 ,5.............. diane..........................161............57........ ..57................? nitka 34.......................168............72..........67...... ........57 nosek20.......................170............80......... .76..............60 Gymfanatic...................164............66......... .64,7........... Do Pois- tylko się facetem nie załamuj, mnie mój zostawił tak po 8 latach, zero rozmowy, wytłumaczenia, poprostu koniec i kropka. Żałuję jednego tylko, że się strasznie upokorzyłam prosząc go, żeby wrócił, nie był wart ani jednej łzy. Jedyna dobra strona to 10kg mniej w ciągu miesiąca:)Tego, co wtedy przeżywałam nie da się opisać, a dzisiaj mieszkam sobie z Małym Grubolkiem, którego kocham:)

To znowu ja. Zjadłam dziś 4 kromki chleba Wasa z twrożkiem i szczypiorkiem oraz 1 plaster wędliny chudej, jabłko i parę truskawek. Widzę że najbardziej się tu obżeram hahahaha.Nie wiem co by tu na obiad zjeść jak wrócę do domciu. Później biegnę na fitness, dziś mam ćwiczonka na uda, pupę i atak na brzuch. Miodzio - polecam wszystkim ćwiczenia na sters, nerwy i smutki. ;) Witam nowych w naszym gronie❤️ Cieszę sie strasznie bo mam wolny piątek!!!!! Muszę tylko na chwilkę wpaść do pracy po południu i długi weekend. Myślę,że ugotuję gołąbki na te dni. I dla rodzinki super - zrobię im sos w osobnym garnku i dla mnie ,bo tam jest ryż, mięso gotowane przecież i kapusta. Co myślicie?????

Landis..wiec przyznaje się ze na sniadanko biały serek z rzodkiewka (to juz podchodzi pod uzaleznienie u mnie ) i od tamtej pory jestem na soczkach jednodniowych...własnie piję 6 :) i na dzis koniec z soczkami... rano zaliczylam 10 km rowerkiem ...wieczorkiem zrobię drugie 10 km ..nie ma co narzekac ...jest sroda a jest mnie coraz mniej i mniej :) no to az mobilizuje do dalszego dzialania. śniadanie + soczki ...wyszło mi ok 500kcal...o 16 obiad i na dzis koniec...nie chce przekroczyc 1000kcal :)

myśle, że wszystko dozwolone w rozsądnych ilościach, ja też sobie podjadałam tylko nie tyle, co przedtem i po tygodniu 1,2kg mniej:)

jestem pełna podziwu dla tych, co ćwiczą, ja nienawidzę ruchu, no może w łózku tylko;)

Kodaczek czemu nie :) ? ale nie przejadaj się tylko...nie wiem jak to w przypadku gołąbkow ale ja zwykly ryz biały zastąpiłam brązowym bo jest zdrowszy i co prawda tycke drozszy. Kodaczek a postawiłas sobie jakies maximum na dzienną dawkę kalorii? Ja w domu mam taki program co na podstawie wymiarów itepe wylicza jakie jest zapotrzebowanie dziennie na kalorie...mnie wyszło tylko 1600kcal, wiec moje ograniczenie to 1000kcal...link do podobnej strony w necie tez gdzies mam wiec jak wrocę do domu to zapodam go bo fajna sprawa...mozna tez tam policzyc ilosc spalonych kalorii na cwiczeniach, rowerku czynnosciach domowych i na sexie ;) i jest sporo innych kalkulatorków.

cameron...ja nienawidzę ćwiczeń...dlatego wybrałam rower :) wziąć faceta lub przyjaciolkę i od razu przyjemna jazda... :)

spróbuj fajna sprawa! ja zaczełam jeździć z chłopakiem i tak sie uzaleznilam ze robie jeszcze dodatkowy rajd juz bez Niego :) wspolne spedzanie czasu...mozna pogadac...a kalorie lecą i lecą... :)

Tak, tak, postanowiłam nie przekraczać 1000kcl ale jeść prawie wszystko tylko w małych ilościach i trochę zmodyfikowane.Zamiast chruoków czy batoników jem owoce, zamiast chleba i moich ulubionych bułek z masłem jem chleb wasa z twarożkiem, z warzywami i tylko chudą wędlinkę w małych ilościach. Karniś jak mogłabyś to podeślij ten program,ja też mam dietetyka do przeliczania kalorii. Mam jeden problem bo ciężko mi ustalić gramy w tym co spożywam, ale dzielę na ile razy starcza mi np taki serek i ile ma gramów.http://republika.pl/m_dutkiewicz/ lub http://dutkiewicz.mail.waw.pl/

Gość butterfly_777
ja chce zgubic tez troszq kilkogramow. szczegolnie chciala bym zmniejszyc brzuszek. wysoka na 168 ciezka na 59 znacie jakies cwiczenia na oponke? (pomijajac brzuszki) i jaka diete polecicie. pozdrawiam i 3mmam kciuki

Kodaczku dzieki za wsparcie :) teraz bede jesc ,ale z umiarem :( kopenhaska jest przede wszystkim dla osob ze znaczna nadwaga najwyrazniej :( moj organizm tego nie zniosl poza tym bylam u lekarza i powiedziala,ze nie dosc ,ze doprowadzilabym sie do powaznej choroby to jojo skoro moj organizm juz tak zareagowal :( jestem wsciekla ,ale coz :(

z chlopakiem wszystko sobie wyjasnilam, postanowiismy ze zostaniemy przyjaciolmi ale jak to zwykle bywa ja mam nadzieje ze po czasie sie opamieta no ale zobaczymy. a z 3 dni glodowki jeszcze nikomu nie zaszkodzily:)

Hej, ja sie chciałam juz pożegnać. Idę do domku, a tam niestety mam mało czasu na siedzenie przy komputerze. Zresztą te 8 godzin w pracy mi wystarczy.Trzymam za wszystkich kciuki. Udanego wypoczynku!!!! :D Kurcze tez musze wpaść na solarkę, ale nie mam kiedy, może wpiątek się uda Na razie

no to godzinke temu zjadlam jogurt waniliowy i wypilam herbatke zielona. jeszcze tylko o 21 herbatka i koniec na dzisiaj;] a i jeszcze poprosze o poprawke bo nigdy nie wazylam 85kg;]

cameron...........27........172...........63.........6 1,8 ..............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5............58 kasienka2000....34.........160..........86,5.......77, 5...........70 kaniś...............22........160.......... 81,5........ 80...........60 pois................20.........166............69...... . ..69..............55 kodaczek.........27.........166............85......... 85............ 70 dominisia2211...............169............63,5.......63 ,5.............. diane..........................161............57........ ..57................? nitka 34.......................168............72..........67...... ........57 nosek20.......................170............80......... .76..............60 Gymfanatic...................164............66......... .64,7...........

witam:) jak ja się dokładnie zważe to też poprosze o dopisanie do tabelki:)) Całe dnie w pracy spędzam ostatnio... ehh masakra...

Gość butterfly_777
kaniś dziekuje :D

Gość butterfly_777
własnie bylam na tej stronce -superlinia kurcze wszystko takie ladne zachecajace. tylko zeby tej silnej woli starczylo :( zaraz ide na zakupy mam zamiar kupic pieczywo waze i duzy baniak wody i platki nestle co o nich sadzicie? no i trzeba pomyslec jeszcze nad jakimis owocami tylko, ze ja nie lubie jabłek :(:(:( wieczorem jak temperatura zejdzie pojde pobiegac:) milego wieczorku zycze

Gość *ali
mozna do Was dołączyć?

zapraszamy zapraszamy...Butterfly platki są bardzo koloryczne nawet ter nestle fitness.. tam jest ponad 300kcal na 100 gram...i duzo jest w nich cukru...Polecam zrobic samemu...Owsianka jest bardzo dobra...mozna dokupic pestki z dynii, suszone morele, i wyjdzie to samo ale zdrowsze :) smakuje dobrze...ja kiedys robilam tak dolewalam mleko odłuszczone i dodawalam lyżkę kakao czasem jak mialam ochote na cos słodszego :)

cameron...........27........172...........63.........6 1,8 ..............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5............58 kasienka2000....34.........160..........86,5.......77, 5...........70 kaniś...............22........160.......... 81,5........ 80...........60 pois................20.........166............69...... . ..69..............55 kodaczek.........27.........166............85......... 85............ 70 dominisia2211...............169............63,5.......63 ,5.............. diane..........................161............57........ ..57................? nitka 34.......................168............72..........67...... ........57 nosek20.........20...........170............80......... .76..............60 Gymfanatic...................164............66......... .64,7........... moje dzisiejsze menu: trzy kanapeczki z masełkiem i szynkia-460kca dwie kawy z cukremn i mlekiem-140kcal truskawki ok 250g- 100 eh 4 kostki czekolady-100 jogurt naturalny- 400g--240=razem 1040 kcal i wsio czy to duzio?? aha i dobrze licze kalorie??tak pisze na oko popijam teraz miamniusna mietke umyje zaraz zabki i pojde lulu, jutro kolejny dzien dietkowania, chyba moj 15 jak dobiegne do 90 i mysle ze osiagne sukces.....ach marzenia.....no choizaz tyle ze nie kosztuja.....

Gość *ali
to ja zaczynam od jutra albo od piątku, ważę 64 a chciałabym 58

Gość *ali
a mój wzrost 170

Dobry wieczor wsyzstkim! jeszcze udalo mi sie zajrzec na chwile. Ja dzis zjadlam na obiadek ryz z piesia z kurczaka. Tego ryzu to naprawde niewieke bylo bo starczylo na 3 porcje z jednej torebki. 1 dla mnie i 2 dla mojego synka, heheh. Smieje sie ze on je wiecej niz jego mama. No coz takie sa uroki zaniedbania. Bylam na aeorobiku, kurcze nie mialam sily cwiczyc ale dalam rade. Jakas slabosc mnie dopadla, chyba wczoraj sie przeforsowalam. Wogole strasznie u nas lalo, byla normalnie sciana z deszczu, pozalewalo mi dom - MASAKRA. Facet znowu poszedl w dluga........ a, choc swiety spokoj w domu, ide zaraz spac. Dobranoc wszystkim odchudzaczkom, kolorowych snow!

sorki za pismo ale gdzies mi uciekly polskie litery i wogole mam klawiature poprzestawiana, jeszcze raz papapa

Gość butterfly_777
no kupilam te nestle a niech strace cos na sniadanie bede miala by jechac pozniej te 8 godzin przed biurkiem. tak pozatym to odwazylam sie na to by pobiegac hihi i troszq brzuszkow porobilam (dumna z siebie jestem). a teraz ogladam film i bede szla lulu, no moze jeszcze ksiazke pocztyam i zaleje sie woda dozowana w malych lyczkach :D mam nadzieje ze uda mi sie osiagnac cel. :D milo mi bedzie jak mnie tez dopiszecie. zaczelam od dzisiaj wiek - 20l wzrost - 168 waga - 59/60 cel - 53 :D kolorowych snow :D / tak pozatym podoba mi sie ten topik :D i to ze sie rozkreca:D

hej hej :) witam nowa kolezanke :) ja wczoraj pozwolilam sobie na mala zupke i juz na wadze troche wiecej... :-/ dzis jak na zlosc obiad u mamy i grill u tesciow :-/ nie wie m jak to przezyje hmm co tam u Was laski z rana slychac? ja zjadlam jogurcik poki co, zaraz ide kawke robic - kto sie przylaczy :)

hej Ladies!!!! Postaram sie pisac czesciej , ja jakos od 3 tyg probuje schudnac...rozpisalam sobie 10 tyg program bo wyjezdzam na wakcje i marzy mi sie 55-56 kg ale ponizej 60 i juz bedzie lepiej , przez te 3 tyg niby 2,7kg poszlo ...ale odkad codziennie wchodzilam na wage moj chlopak zabral ja na 3 tyg wiec dopiero bede wiedziala jak mi idzie za 3 tyg , mam centymetr wiec moge sprawdzic od czasu do czasu . Dzisiaj lezejszy dzien ....jogging rano juz byl, teraz siedze w pracy ...jest goraco !!!! po pracy ide na 1h spinningu plus troche troche na silwoni pocwicze i brzuszki oczywiscie kazdego dnia:) Moja dieta...byla zwyczajna odzywiac sie zdrowo, nei jadam po 19 plus jesc malo ale czesto co 3h , teraz na te 3 tyg zmodyfikowalam i jem glownei warzywa i owoce, plus produkty bialkowe: jajak , twarozek, ryby ( proteiny ) ale zero makaronow, ryzu , sniadanie zawsze mam takie samo jogurt z platkami owsianymi i truskawakmi , ahh zapomnialam wspomniec jestem uzalezniona od Pepsi Maxi!!!! Jutro mam ciezki i ekscytujacy dzien , rozmowa z szefem o podwyzce i zmianie stanowiska- niby mini awans.... do tego oczywiscie rano spinning , po poludniu prowadze step , a pozneij pobiegam z chlopakiem 10km wieczorkiem :) bede was czytac wiec piszcie bo mi sei dzisiaj nudzi ......buzka, btw---mam 26 lat