Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOSENNE SŁOŃCE

DIETA JAK ZWYKLE OD PONIEDZIAŁKU START 4 CZERWCA ZAPRASZAM

Polecane posty

cameron...........27........172...........63.........6 1,8 ..............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5...............58 kasienka2000....34.........160..........86,5.......77, 5...............70 kaniś...............22........160.......... 81,5........ 81,5................60 pois................20.........166............69...... . ..69...............55 kodaczek.........27.........166............85......... 85............ ...70 dominisia2211...............169............63,5.......63 ,5.............. diane..........................161............57........ ..57................? nitka 34.......................168............72..........67...... ........57 nosek20.........20...........170............80......... .76..............60 Gymfanatic...................164............66......... .64,7...........55 *ali.......... ...................170............64......... .64........... Migotka2007..................175...........69,5........69,5...........56 Witam nowe Dziewczyny ;) ufff 5 dzień diety...nie jest źle...od poniedziałku 2,5 kg mniej :) pamietajcie zeby w weekend nie przesadzic z jedzonkiem ;) a i w poniedziałek pierwsze oficjalne ważenie do zmian w tabelce :)

Dominisia2211..ja nie biegam... :) jezdzę na rowerku co drugi dzien trasa 15-20km...codziennie brzuszki i co drugi w wieczorek zamieniam stepper ze skakanką Jak uwazasz ze mało ćwiczysz dorzuć brzuszki(np ABS 8 min dziennie albo aerobiczna 6 weidera) albo jakis inny zestaw co mozesz robic w domciu

Gość czytam Wasz topic i podziwiam
po pierwsze temat nie upada, wspieracie się i rozumiecie ze cwiczenia pozwolą Wam najszybciej zgubuc kg połączone z dietą...zyczę powodzonka!

a ja juz po 1,5 godziny basenu i 20 minutach sauny:) polecam przede wszystkim saune bo po niej czuje sie tak lekko:P wlasnie popijam sobie czerwona herbatke, pozniej kolo 21 jeszcze zielona i lulu;]

hej pois,ważymy podobnie ja stosuję dietę do 1000 kalorii i zamierzam ćwiczyć min. 45 min na rowerze i stepe. i ostatni posiłem jem o 18. Jakie diety stosujecie??

Migotka! ja tez jestem na 1000kcal rower stepper/skakanka i jeszcze brzuszki :)

dziewczyny,mam w domu stepera i nie wiem czemu ale tylko czasami na niego wskocze.wydaje mi sie ze to i tak za duzo nie daje.kto mi cos na ten temat opowie

z doswiadczenia na wlasnej skórze wiem ze 1200kcal dziennie + stepper codziennie 60min (procz weekendów) ostatni posiłek o 18 to po pierwszym miesiącu schudlam 9 kg ...zalezy od wagi startowej w sumie, ale swietne daje efekty ...tyłek sie robi jedrny i uda...szybko efekty...z kremami szybko znika cellulit

Gość *ali
ja też ćwiczę na stepperku i uważam że jest super ale pod warunkiem że ćwiczysz co najmniej 50-60 minut kilka razy w tygodniu ,dobry jest też drążek

Gość *ali
powiedzcie mi czy czerwona herbata jest pobudzająca,bo ja ją pijam wieczorami a potem jakoś nie mogę zasnąć

Gość butterfly_777
nie do tabelki nie dodacie no trudno :( czuje sie troszq odepchla.

ahh przepraszam butterfly...tyle tu postów że czlowiek sie gubi ...juz naprawiam błąd! Sprawdź dane czy poprawne wpisane są i nie czuj się odepchnięta ... :* jestesmy tu wszystkie razem i każda jest potrzebna ! cameron...........27........172...........63.........6 1,8 ..............58 landis..............22.........172...........70......... 67,5...............58 kasienka2000....34.........160..........86,5.......77, 5...............70 kaniś...............22........160.......... 81,5........ 81,5................60 pois................20.........166............69...... . ..69...............55 kodaczek.........27.........166............85......... 85............ ...70 dominisia2211...............169............63,5.......63 ,5.............. diane..........................161............57........ ..57................? nitka 34.......................168............72..........67...... ........57 nosek20.........20...........170............80......... .76..............60 Gymfanatic...................164............66......... .64,7...........55 *ali.......... ...................170............64......... .64........... Migotka2007..................175...........69,5........6 9,5...........56 butterfly_777 ................168...........59............59..............?

Cześć dziewczyny!!! Miło tak sobie poczytać tym bardziej że długo mnie chyba nie było. Czwarek spędziłam nad wodą zjadając przy tym marchewkę i jogurt ze zbożami, a później jescze dwie kormki wasa standardowo z białym serkiem i wędlinką. Dziś przez cały dzień z przewrwami zjadłam 2 kromki wasy i 2 gołąbki. Dziś byłam na fitnesie na body schaper. A i do domu wracałam piechotą więc jakiś spacerek, niestety nie szybki bo wracałam z synkiem bardzo ciekawym świata, hehehe. Landis, mój synek ma już 3,5 roczku - kochany urwis. Dziś od rana zresztą na pełnych obrotach byłam. Miałam dzionek wolny, ale musiałam wpaść do pracy, rano już byłam w sklepie i kupowałam basen dla szkraba, taki duuuży. Śmieję się, że to mama sobie zabawkę sprawiła. Kupiłam sobie też duże koło i będę dupcie moczyć, hehehe. Zrobiłam hjescze parę rzeczy na dworze np. trawę skosiłam, drzewko ścięłam itd. Jakby chłopa w domu nie było. Dziś się znów zważyłam i w końcu jakiś malutki kilogram mi spadł, ale wiecie co? Byłam z koleżanką, kiedy się ważyłam i mówię o tym kilogrami z szyderczym uśmiechem, a ona na to , że mam sobie wyobrazić jakby ten kilogram to był kilogram masła mniej na ciele czyli 4 kostki tego masła. To już lepiej brzmi i można się podbudować:) OOOOj jutro od rana znów w obroty, mam wyjazd służbowy i już rano na nogach i tyle po moim długiiiiim weekendzie. Pozdrawiam was serdecznie i trzymać się

poprpawiam tabelke :) cameron...........27........172...........63.........6 1,8 ..............58 landis..............22.........172...........70......... 65,8...............58 kasienka2000....34.........160..........86,5.......77, 5...............70 kaniś...............22........160.......... 81,5........ 81,5................60 pois................20.........166............69...... . ..69...............55 kodaczek.........27.........166............85......... 85............ ...70 dominisia2211...............169............63,5.......63 ,5.............. diane..........................161............57........ ..57................? nitka 34.......................168............72..........67...... ........57 nosek20.........20...........170............80......... .76..............60 Gymfanatic...................164............66......... .64,7...........55 *ali.......... ...................170............64......... .64........... Migotka2007..................175...........69,5........6 9,5...........56 butterfly_777 ................168...........59............59.............. ? ja juz po sniadanku, zrobilam sobie koktajl z truskawek, troche cukru i mleka :) ide zaraz posprzatac :-/ pozniej wejde poczytam zaleglosci do pozniej 👄

Gość butterfly_777
no to ja mam tez te cztery kostki masla mniej. dzisiaj pewnie jade nad morze :D to sie p[oopalam i moze poplywam jesli bedzie woda zdatna do uzytku. a tak to z psem pobiegam troszq. dzisiaj zjadlam platki z mlekiem.zapakuje sobie na droge. wase,ogorek, pomidora moze jakis serek zalezy ile czasu tam bedziemy i wode duzo wody. milego dnia :D

Gość Sarka
Ja tesh się do Was przyłączę dziewczynki. Odchudzam się już co prawda od dłużeszego czasu i niestety musze potwierdzić fakt że najłatwiej jest zrzucić pierwsze 7 kilogramów (z 94 na 87 przy wzroście 175...) Od piątku jestem na diecie pseudo - norweskiej, tzn. z pewnym ograniczeniem jajek, ale realnie wychodzi 1000 kcal na dzień + siłownia 1 h. Życzę wam wszystkim powodzenia w walce zkilogamami. Jak nie słowem to przynajmniej obserwacją postępów na forum!!!

Gość butterfly_777
witaj sarka :D dla mnie caly czas jej trudno. jakos nie mam takiej bardzo silnej woli i kicha ale mam nadzieje ze mi sie uda. tak wogole to chcialam sie zapytac o ten steper skretny. czy to dobry wynalazek? i czym w efektach rozni sie od zwyklego? no i powiedzcie co robicie by pozbyc sie boczkow? to one sa moim utrapieniem a potem dopiero brzuch. czekam na jakies rady :D a moj cel do tabelki to 53kg

butterly_777 skrętny dodatkowo działa na brzuszek , aczkolwiek jest drozszy...radzę nie kupować na allegro bo niby taniej, w innym topicu pojawiło sie juz ostrzezenie od innej Forumowiczki...ja kupiłam zwykły za 159 zł w GO Sport, wiem ze w Rossmanie kiedys mozna było kupic za 109 zł. DOdatkowo robię brzuszki i skretoskłony ostatnio dorzuciłam na boczki, zeby uzupełnić sobie ;) albo kupisz skretny albo zwykly jak ja i cwiczonka na brzuszek :)

Gość *ali
hej dziewczyny dzisiaj drugi dzień mojej diety mam nadzieję ze wytrwam bo moje dziecko nie chodzi teraz do przedszkola i ciągle coś wymyśla do jedzenia ,mąż zresztą też a ja muszę się podwójnie motywować , idę na godzinkę na stepper a potem kawusia

Dietę trzymam i nic nie jem po 18. Chciałabym w miesiąc stracić 6 kg. Kiedys byłam na 13 dniowej diecie i nie polecam jej, schudłam wtedy 3,5 kg - doszłam do 64 kg. I bez tej diety mozna schudnąć. Ja ogranicznam się do 1000 kalorii.

i jak tam dzisiaj? ja dzien zaczelam od zielonej herbatki, pozniej pare truskawek, na obiad 2 kromki chlebka ciemnego i skusilam sie na malego rogalika ale przed chwila spalilam to godzinnym plywaniem i teraz wszystko mnie boli wrrr

hej ladies ale was sobie dzisiaj poczytalam najpierw musze cos sprostowac....dominisia to ty jestes wyzzsza odemnie o cale 5 cm ja jestem wzrostu 164cm a ty 169, i mam w udach 56cm dzisiaj mialam fajny dzionek , malo zjadlam w sumie to tylko salate z pomidorem ogorkime i feta , ale zaraz idziemyz glopakiem do znjaomuch na winko , truskawi i lody ....moze uda mi sie wymigac od lodow a do tego moj ukochny mi powiedzial ze widzi ze mi z lydek zeszlo kilka centymetor i ramion .......takze sie ucieszylam bo na wadze to slabo widac.....i wsumie juz powoli mialm dola ale meni podbudowal!!! musze dzisiaj popracowac, potlumaczyc zaleglsci z pracy itp moze jutro , dzis sprzatalam wiec chyba kilka kalorii udalo mi sie spalic:) pozdrawiam i buzka

haj dzewuchy.no to sie wzielam za mojego stepera.pierwszy pol godziny juz zaliczylam.dam rade zaliczyc jeszcze drugie pol. a tak wogole do boje sie poniedzialkowego wazenia jak cho.... chyba nie bedzie nic mniej.mam takie dziwne przeczucie.....ze za duzo jem.to znaczy jem zeby nie przytyc ale nie zeby schudnac.na ja nie jestem doskonala....

jak jesz aby nie przytyc i cwiczysz to nie masz o co sie bac kasienka2000 fajnie ze cwiczysz wieczorkiem, bo zdarzysz spalic kolacyjke, a to co sie nie spali przed snem niestety leci w tłuszczyk....a takto spalisz...pół godzinki na stepperku to mniej wiecej 250-300kcal spalonych (wszystko zalezy od wagi)

dzien doberek wszytkim!!!!!:):) jutro oficjalne wazenie, dzis mojesniadanko kawusia z mlekiem i cukrem- 70 2 kanapki małe- 160 krem z tortu i cos tam - 150= razem 380 licze wszysciusko co do ust włoze, a dzis przekładałam placek i musiałam dla sproby chociaz po troszki, dzis pogoda do dupy, pada!!! moje kochanie jeszcze pewnie spi bo miał nocke, kurde jestem pełna podziwu dla siebie to juz prawie 3 tydzien jak trzymam diete i nie mam dosc, wiem ze to dopiero poczatek ale w porownaniu z wczesniejszym dietkowamniem to jest super i mam duzo silnej woli, niestety przedwczoraj wieczorem jej za duzo nie miałam ale to tylko jeden wieczor mozna sobie pozwolic.......pozdrawiam

a ja jakos daje rade, tym bardziej ze jak dzisiaj wyszlam na ogrod to sasiadka wypalila do mnie z tekstem gdzie i jak tak schudlam:P to mi dodalo skrzydel:D dzisiaj ostatni dzien jem ciemny chlebek na obiad, od jutra przerzucam sie na bialka, czyli np. gotowana piers z kurczaka, tunczyk bez sosu i do tego kalafior. zobaczymy ile na tym schudne

Gość butterfly_777
pois gratulacje :D ja jade dzisiaj nad jziorko pogoda bardzo ladna. rano wypilam wode i zjadlam kilka truskawek. w torbie mam przygotowanego ogorka, wase,serek wiejski (palke z kurczaka - ech no i bulke) nie zamierzam wszystkiego zjesc ale lepiej miec niz patrzec pozniej na innych. wczoraj nad morzem troszq pofolgowalam wypilam piwko i zjadlam pol zapiekanki ale pozniej w morzu troszq poplywalam wiec chyba az tak zle nie bylo. no i wieczorem bardzo dlugi spacer. zycze milego dnia. chyba wskocze dzisiaj na wage.

pois gratulacje mnie ciocia tez wychwaliła ze schudłam, co dało mi jeszcze wiecej siły i checi na dalsza droge dietowania, zjadłam przed 9 sniadanko ji jeszcze nie jestem głodna, wypije mietke a zjem jak poczuje ze powinnam, butterfly a ładna masz pogode??my zamierzamy tez gdzies uderzyc zz moim grzeskiem na wakacje ale pod koniec sezonu i gdzies gdzie bedzie goraco,najlepiej hiszpania costa bravo, musze do tego czasu schudnac, jak myslicie ile potrzebuje czasu na 15 kilo???ja daje sobie na to do wrzesnia, bo załozyłam sie z kolezanka i musze ten zakład wygrac!!!