Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOSENNE SŁOŃCE

DIETA JAK ZWYKLE OD PONIEDZIAŁKU START 4 CZERWCA ZAPRASZAM

Polecane posty

Witajcie:) U mnie o dziwo pomyslnie. Mam duzą motywacje:) III dzień SB czas zacząć:) Dzisjaj ide na imieniny do mojego chłopaka ojca. Także zgrzesze kilkoma kieliszkami wódki. Jak już naprawde sie nie bede mogła oprzeć żeby coś zjeśc(wiadomo jak to czasem po alkoholu bywa,ale chyba piwo bardziej na apetyt wpływa?) to przekasze coś zgodne z moją dietką czyli napewno bedzie jakaś szyneczka do chlebka to zrobie sobie zawijaski w sałacie:) ciasta napewno nie rusze nie ma bata:) Miłego dnia słoneczka:) Jak fajnie od dzisjaj 4 dni wolnego:) ale w sumie co to jest:) Aha wczoraj na poprawe nastroju byłam odswierzyć fryzure u fryzjera i na solarium sobie poszłam:) a dzisjaj taka piekna pogoda i gorąco,że załoze nawet swoja biała cienką spódniczke ale do kolan:) innej narazie jeszcze nie mam;)

Gość butterfly_777
no ja juz po kościele. scielam sie z mama (ogolnie mam bardzo nieciekawie w domu no ale trudno mam nadzieje ze nie zwariuje i nie przytyje - z nerwow jem :( ). teraz pije sobie wode a tak po 10 zjem sniadanko bo teraz mi sie nie chce. napiszcie mi co to sa te cwiczenia sb i abs -bo nie slyszalam. papa

hej ahh fajne ze macie dzis wolne ja siedze wpracy a na zewnatrz jakies 35 stopni!!!! i popijam cipla zupke pomidorowa instant pyzna jest :) buzka:)

Gość butterfly_777
no ja mam wolne jutro tez :D dopiero w poniedzialek wracam do biura od 8-16 ale w tym czasie to raczej nie mam szans na wejscie do neta. mam tak biurko ustawione, ze wszystko widac co tobie na kompie. pozatym duzo roboty a uczes sie dopiero :D ok ja teraz z komputerka uciekam trzeba sie wyprac :D

Cześć dziewczynki! Widzę,że mój komputer dziś już normalnie pisze, hehehe. Ciekawe co się stało przez noc :) Bo w końcu komputera nie włączałałm w nocy. A faceta nie było, nie wrócił, heheh. Ogólnie miałam ciężką nockę, bo mi się dziecko pochorowało. Mial jakies bole brzuszka , skurcze i bardzo plakal. Na razie spokoj ( o znow sie popsul hihihi). jestem tez juz po sniadanku, dzis sobie pozwolilam na parowke, bo ja uwielbiam ale dzis mi o dziwo nie smakowala. Do tego 3 kromki chlebka wasa z bialym serkiem i pomidorkiem. Nie zrobilam tych golabkow wiec nie wiem co bede jadla na obiad. W miedzyczasie pewnie sobie podjem jakies owocki i marchewki surowe oczywiscie. Jedziemy zaraz nad wode wiec cos musze wziasc do jedzonka i to beda te marchewki. Ciesze sie , ze sobie poplywam troche i zbubie pare kalorii. Zreszta zabawa z dzieckiem tez jest wyczerpujaca. Dobra musze sie zbierac, powodzenia w dietowaniu i do zobaczonka. Milego dzoinka zyczy biedronka

a ja dzisiaj zaczelam dzien od zielonej herbatki:) pozniej dopiero kolo 15 buleczka dietetyczna z jakims serkiem. dzisiaj tez mam grilla ale nawet to mnie nie rusza;]

haj dziewczyny jak tam?sory dawno mnie nie bylo ,umieralam z glodu i nie mialam sily pisac. poprostu brakowalo czasu.ale trzymam sie dobrze.dzisiaj urodziny u rodzinki wiec bedzie troche ciezej ale nie dam sie.tak sobie na dzisiaj postanowilam

Gość butterfly_777
no i po co ja cos zaczynam jak i tak jest mi ciezko. a wiec pozwolilam sobie na 3ziemniaki skrzydelko kurczaka i mizerje (jeszcze w zyciu nie zjadlam tak malych ilosci) no a wczesniej maly budyn (jezyk to mi prawie do tylka uciekl :(:(:( no i troszq kapusty na krotko ze szpyrkami tez malo -no i kanapka z wasa i salata ogorkiem pomidorem i troszq mielonki z puszki. moze odrazy nie rzuce sie na doslowne ditowanie ale przynajmniej jem owiele mniej. pocwiczylam sobie przed obiadkiem i teraz pije herbatke. a moj facet wyciaga mnie na grila :( i co ja zrobie? przygotuje wszystko i bede wachac? straszni sa ci faceci. ogolnie to glodna nie jestem :D

no hej sloneczka :) ja dzs na sniadanie: jogurt, parowka-nie moglam sie oprzec i kawka obiad surowka + maly kawaleczek pieczonego kurczaczka - naprawde malo miaska w nim bylo to na tyle poki co dzis pierwszy dzien odkad zjadlam cos oprocz owocow, warzyw i jogurtu :-P poki co trzymam sie, tak bardzo chce na wadze zobaczyc rowne 60 ehhh ciekawe kiedy mi sie to uda... posi zielona herbata oj u mnie byloby z tym ciezko, mi wogole nie smakuja :( kodaczek ile ma Twoje dziecko? :) ja tez mam w domu malego-synka 14 miesiecy :) Gymfanatic jak patrze na Twoje wymiary to zaczynam zazdroscic :(, u mnie waga podobna do Twojej pierwszej, w cyckach moze ze 2-3 cm wiecej, za to w pasie prawie 10 cm wiecej!! :-o , w pupie mam 101-102 kurde tak ciezko mi wrocic do dawnej sylwetki i brzuch z pupa prawie bez zmian ciagle... mam 172 cm ps zycze Ci tego awansiku-daj znac jak bylo :) lece cos obejrzec 👄

Gość *ali
hej dziewczyny ale się dzisiaj opaliłam ,a jak dietki ja zaczynam od jutra tz. cały czas trzymam dietkę ale od jutra to na poważnie,teraz idę na herbatkę czerwoną oczywiście

witam:) mam nadzieje ze moge sie przylaczyc bo moj topic pada.... od poniedzialku (4 czerwiec) jestem na diecie dunskiej i z 70kg dobilam do 67,5 wiec chyba niezle... mam nadzieje ze uda mi sie wytrzymac do konca bo do lata juz niedlugo:)

no ja o 15 zjadlam pol bulki dietetycznej z serkiem i oczywiscie w ciagu dnia 3x herbatka zielona i 1x czerwona. przed chwila stanelam na wage i bylo 65 kg:)))))

mam miesiaczke nie wiem czy to spowodu niej ale wciaz na wadze jest 75, moze po miesiaczce okaze sie ze co nieco zgubiłam, na sniadnako zjadłam kanpeczke z maselkiem i szynka i kawke z mlekiem i cukrem-220 kcal, no pois- gratuluje rezultatu ale obawiam sie ze za szybko gubisz kilogramy i moga one potem wrocic, eh ja nie mam sie czym pochwlic jak było 75 tak nadal stoi w miejscu, ale to chyba z powodu miesiaczki, mam wesele za dwa tygodnie i musze zgubic to 5!!! tak bardzo tego chce....buuuuuu....zaraz zrobie sobie ze 2 litry mietki i bede pic przez cały dzien, polecam ja jest bardzo dobra

a ja dzisiaj standardowo zielona herbatka:) pozniej smigam na zakupy po jakies buty a jeszcze pozniej na 2 godzinki na basen:)

czesc dziewczynki , nie pisałam bo nie mialam internetu ,ale juz bede w stałym kontakcie z Wami, prosze Was poradzcie jak mam wyszczuplic uda ?? :( ile Wy macie , ja mam az 57 w udzie ,w najgrubszym miejscu , jestem załamana :( z kopenhaskiej zrezygnowałam ,bo malo mnie do choroby nie doprowadzila :( wymiotowałam :( pomimo,ze prawie nic nie jadaam :( to dieta nie dla mnie prosze doradzcie jakas rozsadna diete :(

Gość butterfly_777
hej Domisia2211 a robisz jakies ciczonka na nozki? ja mam 53 ale nic nie robie od rozpoczecia diety tylko raz poszlam na krotko biegac. ja np. nie moge za bardzo cwiczyc nog bo mi wtedy rosna ;/ nosek20 nie martw sie mam nadzieje ze sie cos ruszy. ja tez stoje w miejscu a staram sie jesc mniej i roszac sie moze niekonieznie cwiczenia silownie i basen ale bardzo duzo spraw zalatwiam na piechote. dzisiaj bede latala po bankach bo musze zalozyc konto. tak pozatym to dzisiaj platki z mlekiem (pol szklanki mleka),2 kanapeczki z wasa salata pomidorkiem i troszq bardzo mielonki angielskiej no i woda i jedna jakas zielona herbata o smaku opuncji figowej (ble bez cukru nie potrafie tego przełknac) zycze milego dnia. p.s. pois co ty robisz ze tak leca z ciebie te kilogramy? ja tez chce.

butterfly_777 no własnie czasami cwicze, ale roznie bywa :) dzis zaierzam kupic jakis peeling i krem wyszczuplajacy i wcierac, bo mam taki specjalbny przyrzad do masazy, poleciła mi tak robic kolezanka z topiku o kopenhaskiej ,na ktorej juz nie jestem ,bo bym sie wykonczyla :) a nozki masz chude, co ja bym oddala aby miec tyle cm w udzie Cameron - gratulacje :) cwiczysz cos ?? i co dokladnie jesz ?? np na dzis jakie masz menu :)

ja sobie kupie ciemne pieczywo i pozwole na 2 kromki dziennie :) noi tez sie ogranicze :) postaram sie jednak cwiczyc noi te masaze i peelingi :) ,a Ty ile masz w udzie ?? :)

czesc dziewczynki;] ja wlasnie zeszlam z wagi i sie zdziwilam bo pokazala mi 63,7kg!!! po 15 po obiadku jade sobie na 2 godzinki na ten basen to moze uda mi sie cos spalic:P

hej Ladies Rozmowy o udzie ja w najgrubszymi miejscu mam 57zm tez ale nei uwazam ze az tak zel----oczywisci mini odpada, choc nogi zgrabne ale marzy mi sie 52-50 cm rowniez. Ogolnei dzisiaj troche stresow bo rozmowa z szefem o podwyzce i perpsektywach na przyszlosc plus rozmowa z firma dla ktorej mam prowadzic zajecia fittness......ale wszystko sie udalo!!!!! Jeszcze tylko jedna stresujaca rozowa...ale to taka dluga historia ze szok U mnie dzisja bylo jogurt z platakmi 1,5 banana , kilka winogron , kilak truskawek, zupka z proszku plus 3 wasy ale bedzie jeszcze arbuz i to tylko tyle wydaje mi sie juz rano bylam na spiningu 45min, za godzinke lece prowadzic step , a pozneij ok 22 biegam z chlopkaiem 8 km( to po tej stresujacej rozmowie) wysylam buziaki

Gymfanatic 🌻 jak dla mnie to Ty masz idealne wymiary :) ja w udzie mam 58-59 :( pamietam czasy kiedy mialam 52 ale to przy mojej budowie bylo za chudo troche ja ciagle pije i pije :) dzis na wadze ubytek 1 kg wiec do przodu :) milego dnia laski!

hej ja daze do 55 , pozniezj neistetywygladam jak wieszak...ale cokolwiek ponizej 60 bedzie dla mnei juz bardzo zadawalajace niedlugo lece odwiedzic rodzicow i znajomych , dokladnie za 2 tyg i 3 dni ...i marzy mi sie 62 do tegoc czasu:) bede konczyc prace za chwilke, fajie sie nam topik rozwija....buzka

Gość Migotka2007
Przyłączam się do Was Też musze trochę zgbić. Teraz przy wzroście 175 cm ważę 69,5 kg. Dążę do 56 kg. A Wy ile macie wzrostu?

Gość *ali
ja mam 170 i 64 kg

ja 170 i 75:( za dwa tygodnie mm wesele i marzy mi sie do tego czasu 70, dzis moje menu to kanapka z wedlinka i szynka i kawa z mlekiem i cukrem, potem sporo trusakwek i wupiłam z 1 litr miety i wody pozdrawiam :)

Gymfanatic - ja jestem nizsza od Ciebie 169 i mam w udzie 57 cholera dwoje sie i troje jak wyszczuplic uda :( dziewczyny musimy jakos wytrwac, czytam tu ,ze cwiczycie , biegacie :( az mi wstyd ,ze nie mam czasu ,a areobik mam tylko 2 razy w tygodniu po godzinie :(