Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownica pewnego biura

czy macie w pracy koleżankę, kolegę, co Was wkur**a do granic możliwości?!

Polecane posty

Gość znam zycie urzędasów
tak czytam urzędniczkę i dziwię się ze odwalasz ich zakres obowiązków.Powiedz ze masz swój zakres i teraz jestes zajęta.Niech one tez robia toz za co im płacą..a za cos płacą chyba skoro tam siedzą. raz byłam na darmowej praktyce i im układałam, wklepywałam, segregowałam,cieszyły sie ale nie wyobrazam sobie pracowac tam na etacie i jakby mnie wykorzystywały.Odszczekałabym sie i powiedziała"no dosyc plotek wracajmy do pracy", potem"no prosze juz takie zapracowane jestescie ze mi robote swoją dowalacie?",,,,,wiem wiem boicie sie.ja miałam taką w obecnej pracy- zrobiła sobie łsuzącą ze mnie a ledwo co sie zatrudniła.odmówiłam, potem ją zwolnili. Nie ma jaj, nie dajmy sie wykorzystywac kurde.A co. Tez wiem ze te babki to zapraszają sie a to na ciasteczko a to jajka ze wsi jakas przywiozła, a to obgadują sie i potem sobie słodzą.

a ja siedzew biurze sama, moge sobie grzebac w osie, patrzec w lusterko, grzebac w majtkach, rozmawiac ze sobą.No ale w sumie zdziczec mozna tak samej.Czasami szef tyłek truje, a to ktos wejdzie cos powie.ale generalnie sama siedze.

Gość ja o tym...
no ja juz nanioslam jakies poprawki do klakulacji, a teraz czekam az moi koledzy przygotuja mi dane do kolejnych obliczen ;) Ale przynajmnej robie cokolwiek. Pozniej bede wypelniac jakies dyspozycje, wiec tez mi troszke czas zleci. Jesli jednak okaze sie, ze dzisiejszy dzien bedzie przypominal wczorajszy, to chyba sie jednak wypisze z tej zabawy. (pracy)

cytat cale życie figo fago, waży chyba ze 100 kg, jak wstaje to sobie spodnie z rowa wyciąga, albo drapie się w d**ę, smierdzi potem, opowiada jak to babki na niego leca, bo jest marynarzem, że na siłowienke chodzi to się trzyma, a wary ma jak murzyn, takie wielkie zaślinione, bo ciągle mu pękają, fioletowe i wystające, a nad nimi wąsik, przystojniaczek, aż się obrzygac idzie!!!!!!!!!!!!!!!!! posikałam sie:D

miałam jednego pracownika- ale mnie wkurzał.Nic nie robił. Przyszedł po 8.00 i siedzi, patrzy w okno i czeka az ktos mu cos da do roboty bo sam nie wie co robic.No i dostał torebki by pakował do nich cos i naklejał etykiety. To zanim zaczął prace m,usi najpierw zapalić. Potem wrócił po jekimś czasie.przypomniał sobie ze czas na kawe i sniadanie. Potem trzeba iśc do wc na kupę.Długo go niema, pewnie skręta robił(tradycyjnie). Wrócił.skos posklejał ale nagle trzeba znów zaplic. Kurcze dostrzegłam to po jakis 2 tygodniach ze co 10 min szedł na kupę, co 20 min na fakjke, a co godzine jadł. I co sie napracował........

Gość starting to love my job
co to jest Bon Prix i Quelle???

Gość starting to love my job
no ja też się nieźle pośmiałam, kiedyś myślałam, że praca w biurze super, włąsne tempo, bla bla, ale teraz wiem, że to nie dla mnie p.s. jestem nauczycielką, trochę narzekałam, ale już nie będę :-D

melduje sie na miejscu pracy - kolejny dzien :P [czesc} dzisiaj mam labe, wielorybka wyparowala hihi Quelle i Bon Prix - katalogi wysylkowe z wiesniackimi ciuchami. Nie mozesz przymierzyc wiec zamawiasz a pozniej sie srasz ze za male :D

Gość a ja o tym...
ja za to dzis miałam troche rzeczy do zrobienia i wlasnie moge odetchnac ;) Najzabawniejsze jest to, ze jak podpisalam w koncu umowe o prace, to zaczely do mnie firmy oddzwaniac i zapraszac na rozmowy (dzis mnie zaprosili do Wawki) ;) Jakos jak jest co robic w pracy, to czas tak szybko mija. Szkoda, ze tak goraco, a ja musze sie kisic w dusznym pomieszczeniu, bo mimo otwartych okien czuje, ze ciezko mi sie oddycha:(

ja tez dopiero jestem wolna ;) ale calkiem inaczej sie pracuje jak jestem sama, mam swoje krolestwo nikt mi pod nosem nie marudzi moge spokojnie pracowac... az szkoda ze dzien mija :D

ale miałam dziś zapierdziel!!!! uffff aż się spociłam, a karp jutro ma wolne jedzie poprezesowac do wawki i bankiet obowiązkowy. Dziś więc pół dnia się tym podniecał heheheh, jutro luzy, w końcu będę oddychać! miłego dnia Wam życzę laseczki!!!!

Gość a ja o tym...
ja tez mialam dzis co robic ;) Zaraz koncze i mykam do domciu. W koncu poczuje chlodek, bo u mnie w pracy by sie klima przydala, albo chociaz jakis wiatrak :) Do jutra

Gość piszcie piszcie
dziewczyny podnosze:) co tam u wielorybki i karpia :D

a mnie wk... moj fagas co siedzi na przeciwko mnie :O jak pije to siorbie a mnie szlag trafai ale wstydze sie zwrócić mu uwage :O ogolnie niektórzy ludzie nie maja za grosz kultury :O

Gość a ja o tym...
witam drogie panie ;) Ja mam wlasnie chwile na zebranie oddechu. Ale lubie miec duzo pracy, bo inaczej zawiewa nuda. Na szczescie moi koledzy sa ok i jakos nie dzialaja mi na nerwy (tylko sporadycznie) ;) niebieska sukienka powodzenia, trzymam kciuki, dasz rade :)

noe jestem laski! dajcie mi order, dziś wyrobiłam norme a nawet ponad. nie ma karpia i zapierdzielam jak oszalała! niebieska sukienka mam nadzieję, ze się uda i nie wpadniesz z deszczu pod rynnę! ja napisałam piękne CV i będę składać:-D ja o tym... dziś robótkę masz jakąś? czy nudy? ill odezwij się? zyjesz, czy jesteś zajęta kontemplowaniem urody wielorybki:-D

o wląsnie doczytalam, czyli a ja o tym zapierdzielasz jak wół! gratukuję i zycze więcej takich dni:-)

Gość a ja o tym...
zrobilo sie luzniej ;) Teraz czas na odpoczynek heh do 16

Dziewczyny! Wielorybka WROCILA! Ratunku! OD samego wejscia juz nie moge :o Co tam u was? Wczorajszy wolny dzien tak szybko zlecial, az zal.

Jak mozna gadac o okresach z samego rana, no jak? :o

Gość a ja o tym...
witam ;) u mnie dzis beda luzy, czyli zawieje nuda :( Szef wyjechal, wiec nie bedzie mnie kto mial zarzucac obliczeniami. A pogoda iscie plazowa, az by sie chcialo pojechac na plaze, no ale poki co czekaja na mnie uroki 4 scian i monitora ;)

🖐️ U mnie tak srednio na jeza, troche zawiewa ale gorracoo... Kiedy ten dzien w robocie sie wreszcie skonczy? Wielorybka skonczyla nawijac o okresach i hormonach, dobrze ze jeszcze sie hamuje przy mnie jak \"to robi ze swoim\", chociaz miedzy soba na pewno o tym klaptruja. Ludzie... czasami mam wrazenie ze te wielkopanskie babsztyle to jakies zoo koszmarne. W nosie tez jej sie zdarza grzebac i to nie tajniacko, wcale nie!

Gość a ja o tym...
u mnie na szczescie nikt ok okresach nie rozmawia, bo poza mna nikto go tu nie przechodzi hehe. Panowie jako tako sa przyjemni w pracy, bo raczej nie plotkuja, kazdy sie zajmuje swoimi sprawami, co najwyzej od czasu do czasu pozartuja, wiec w tej kwestii nie narzekam :)

witam Was! u mnie od rana cięzka praca, widac zresztą po częstotliwości moich postów:-) karp powrócił! ględzi znów o tym wyjeździe, znów stawia piecząki prezesa wszytskim pokazuje. jego syn został kapitanem jednostki, jakiejś pływającej, ale jakiej to się nie dowiesz, pewnie jakiejś krypy rybackiej hahahah:-D

uważaj, bo może wielorybka pokaże Ci podpaskę!:-D karp właśnie siorbie ziarna pomidora, strasznie śmierdzi i ma wielką plamę na koszuli!

haha :D Wielorybka wali dzisiaj nadgodziny, bo sie nie wyrobila. Jak mi jej szkoda taka biedna, zapracowana :P i do mnie jak wdym \"moge miec do ciebie prosbeeee?\" Niech spada, ja dzisiaj wracam do domu normalnie. Pozdrow karpia!

karp dostał nową komórę, a chwali się jakby to nie wiadomo jakie cudo było, wyciągnął instrukcję obsługi i czyta, paluchami przyciska i przerażony taki jakby nie wiem co się miało stać.