Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownica pewnego biura

czy macie w pracy koleżankę, kolegę, co Was wkur**a do granic możliwości?!

Polecane posty

hehe :)jak czytam o tym karpiu to z latwoscia moge sobie wyobrazic jak wyglada i jaki oblesny jest. Co do rozmowy-poszlo bardzo dobrze. Zakwalifikowali mnie dalej i maja dzwonic. Wiec czekam.

niebieska congratulations! jak bedziecie grzeczne to Wam wyślę na skrzynke zdjęcie karpia, bo jestem w posiadaniu takowego hehehhe:-D Przd chwilą odbiło mu się znacznie, a teraz jak przyszłam z korytarza, to czuję stare skarpety fuuuuuuuuuuuuuuuu

skąd ja to znam?!u mnie to samo!jak sprzedaja jakiekolwiek szmaty to wszystkie lecą oglądają, przymierzja no i kupują! obsługa komuterów to tak jakby trzebabyło statek kosmiczny pilotować! teraz troszeczkę inaczej na to patrzę a jak zaczynałam pracę w zeszłym roku to wracałam chora ze złości do domu!teraz odpuściłam troche bo inaczej w psychiatryku bym skończyła! pozdrawiam wszystkie pracownice biurowe

Dokladnie za 30 minut zwijam manele i do domu :> Wielorybka placze ze musi zostac, haha! Ja chce zobaczyc karpia :D niebieska - gratulacje!

A jakie dzisiaj u mnie byly cyrki z faksem, myslalam ze jedna z druga zaraz zaczna plakac. Ja juz tylko macham glowa, nic sie nie odzywam i robie swoje. Dokladnie, tak jak mowi upal - mozna zeswirowac.

hello! czujecieten klimat piątku? jestem w wyśmienitym humorze! mam dla Was w prezencie zdjęcie karpia, chętnych prosze o adresy mailowe:-)

haaaa :D zosqn@o2.pl ale bede miala dobry nastroj jak zobacze karpia sese Ale mi dzisiaj zalatuje weekendem, ho ho!

ill teraz mam przerwę sniadaniowa, za 30 minut wracam i wysyłam, bądź cierpliwa, opłaci się:-D

Gość tak właśnie mam takiego..
..kolege.... siedzi własnie obok mnie i mnie wkurwia.....łasi sie na wszystko co ktos ma...mleko, kawa, cukier, herbata a sam nic nie przyniesie.

Karpiowa, dawaj!!! morticia1@o2.pl Dzięki:-* U mnie dziś na talerzyku w kwiatuszki leżą wafelki wanilioiwe, porobiły sobie nawzajem herbatki i sobie słodzą:-P

Szkoda ze nie mam zdjecia wielorybki. Dzisiaj grzebala sobie pod spodnica w gaciach na srodku biura, ale by byla dobra fotka! :P Mamy impreze z pracy, na ktora ja nie ide oczywiscie - one lataja jak ze sraczka i planuja az mi ich zal.

ejże laski, bo zaczynma się o Was martwić! zdjęcie karpia WAm zaszkodziło czy co? ill teraz doczytałam o wielorybce co robiła pod biurkiem, parsknęłam śmiechem jak głupia, oplułam monitor, a teraz sie na mnie patrzą jak na głupią, o jezuuuuu, aż mnie brzuch boli buahahahahahaha!!!!:-D

o mamusiu aaaahahahhahahhaha NIE MOGĘ!!!!!!!!!!!!!!! KARP NAPISAŁ PIOSENKĘ!!!!!!!! SZANTĘ UŁAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA!!!! Śpiewał ją w biurze, masakra, oglaszam nowego wiśniewskiego oooooooj mój brzuch buuuuuuuuuahahahhahahahhahaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość laoakak
to jak nikt nic nie pisze to ja się przyłącze może. Mam w pracy kolegę który do złudzenia przypomina Karpia. Jest gruby, ok. 50 lat, ma łupież (bardzo mocny) i wydaje straszne dzwięki siedząc przy komputerze jak mlaskanie , stękanie , sapanie i takie jakby ssanie, jakby sobie z między zębów próbował wyssać resztki jedzenia. Ale najgorsze jest sapanie i stękanie, bo ma sie wrazenie jakby siedział w ubikacji i robił ....coś ;-). Poza tym jest lizusem i liże tyłek szefowi non stop i dzieki temu mimo że nic nie robi cały dzień (potrafi nawet włączyć sobie grę na cały ekran typu tetris i sie z tym nie czaić) to szef go uwięlbia i daje ciągłe podwyżki "bo on taki zawalony robotą". jest nas trójka w pokoju a on każe mu pomagać bo wiadomo ma tyyyyyyle pracy że hej. Przy jakiejś próbie uświadomienia go że jego pupilek nie jest taki super kończy się to awanturą bo my jestesmy be a on jest super. Aha co mni ejeszcze wnerwia to jego głośne rozmowy przez telefon tym bardziej ze zawsze żuje gume i praktycznie bełkota do słuchawki i musi wszystko powtarzac po kilka razy bo ktoś po drugiej stronie nie rozumie tego bełkotu, a on myśli że nie słyszy więc bełkota coraz głośnniej. I najgorsza wada to ciekawość -potrafi stanąć komuś za plecami i przyglądac sie co on robi.ech-sorki z abłedy ale wnerwiona jestem, to jego stękanie jest ochydne

Gość a czy ja tez moge
a czy ja tez mgoe dostac fotke karpia? :D co prawda nie udzielam sie czynnie w temacie, ale czytam regularnie :D liz.likes.747@gmail.com

o kurde, a może ty pracujesz u mnie??!!! karp włąsnie sapie, siąka, stęka, wydłubuje z zebów jedzenie, beka, mlaszcze, ohyyyyda, zaraz wyślę zdjęcie karpia! ale uważaj dziewczyny, którym wysłalam do tej pory nie dały znaku zycia.

hehehe szanty mowisz napisal:) Ludzie to maja nie po kolei w tych lbach:) A na marginesie jakby to kogos obchodzilo to dzwonili dzis do mnie i w przyszlym tyg ide na druga rozmowe do tej firmy:)

Gość laoakak
to ja tez poprosza karpia, ciekawe czy podobny do mojego mala_dorotka6@wp.pl

Gość laoakak
dostałam, wypisz wymaluj mój, moze się smiałao nazywać Karp2, tylko mój jest ostrzyzony prawie do łysa ze wzgledu na ten łupież chyba, ale nie pomaga.

Gość laoakak
jeszcze tylko 2 godzinki i do domu, przynajmniej będzie weekend wolny od tych gastrycznych odgłosów.