Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawka7

Nie znosze dzieci i nawiedzonych matek polek- kto tez tak ma??

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaa//
i to jest powód żeby topik zakładać?

hej hej,ja założyłam wcześniejszy topik o tym ,że nie znoszę dzieciaków,miałam nick winogrona na pomarańczowym,ale ktoś ciągle mi się podszywał dlatego jestem czarna:) ja się podpisuję,wciąż panuje przekonanie,że macierzyństwo to jakaś nobilitacja,a tak naprawdę to uwiązanie i nic więcej!

Gość nielubiędziecizlinczujciemnie
ja też nie znoszę zaraz matki polki się pode mnie podszyją i zaczną wypisywać swoje fantazje o seksie analnym z członkami rodziny pojebało was od tych pieluch

Gość soczek bananowy po wylogowaniu
a teraz capi mi z pochwy bo te chiolerne plesniaki mnożą się jak króliki

NIe zdawalam sobie sprawy, ze matki moga byc tak plytkie i glupie. To jest po prostu przerazajace.

chociaż jak znam zycie to nawet nikt się pode mnie nie podszyje, przegrałam zycie ot co 😭

Jakie trzeba miec IQ, aby zrozumiec, ze jak ktos zaczernil sobie nicka, to nie ma sensu sie podszywac??

na szczęście można się wypowiadać na czarnym i podszywacze moga spadać na drzewo;p to prawda,w głowach im sie po**ało od tych pieluch,ale zauważyłam,że w Polsce to się zaczyna zmieniać-coraz więcej młodych kobiet stawia na rozwój własny i nie chcą mieć dzieci.Tak jak w Niemczech.I mają rację.

Gość truskawka po wylogowaniu
boję się tych nawiedzonych i zaraz się chyba sfajdam w majty, a wtedy juz na mur beton nikt mnie zechce

Gość nie lubię dzieci
wypowiedzi podszywaczy to kolejny argument za nieposiadaniem dzieci

Gość nie lubię dzieci
ale zaraz pewnie wykasują ten topik, matki-polki

a pode mnie niech się podszywają miło mieć świadomość, że dało się komuś choć chwilowe poczucie sensu jego zafajdanego życia

Tak jak juz mowilam, najbardziej nawiedzone sa matki, ktore zaliczyly wpadke w mlodym wieku, stracily swoja mlodosc i aby nie plakac nad zmarnowanym zyciem wymyslily sobie, ze sa wyjatkowe, bo daja jesc jakims bachorom, a ich rozwoj osobisty polega na zdobywaniu coraz to nowych przepisow na obiadki.

Gość podszyw kulturalny
soczku - przestań nas obrażać ok? I nie pleć bzdur o tym, ze to dobrze iż kobiety mają rację nie chcąc dzieci. Zastanów się nad tym co wypisujesz. Chcesz aby ludzkość przetrwała?

Gość soczek ty durna pało
promujesz bezdzietność czyli samozagładę. walnij sie w ten pusty łeb

ale ja naprawdę uważam,że mają rację-zawsze było tak,że baba to tylko do garów nic więcej-teraz kobiety chcą się rozwijać,a nie siedzieć w pieluchach i zasypkach! coś jest w tym złego? dlaczego tylko facet ma robić karierę,zarabiać pieniądze,bawić się-a kobieta to tylko 4 ściany z dzieciakiem? chyba nie.Poza tym dziecko to duże obciążenie materialne.

samozagłady nie będzie bo zawsze znajdą się takie jak ty - chętne do rozpłodu a przynajmniej do rozkładania nóg bez zabezpieczenia i ludzkość przetrwa jest materiał do rozrodu i jest garstka ludzi która korzysta z WŁASNEGO życia i nie ma fioła na punkcie rozprzestrzeniania swoich genó

Gość soczek ty durna pało
ciekawe bez tych dzieci kto ci na starośc szklankę wody poda - inna kobitka po wylewie?

Ja nie mam nic do dzieci, do matek itd. Ale jak czasami rzuci mi się w oczy coś o \"bejbikach\" i o tym, jaki model wózka jest najbardziej trendy oraz o nastolatkach planujacych ciążę, czy o koalicji \"antykokardkowej\", to się cieszę, ze moja matka była jest i będzie (prawie) normalna:) Ale głupota jest głupotą i tutaj zostanie matką nic nie zmienia. Co do dzieci- w 98% ich złe zachowanie jest konsekwencją posiadania nieodpowiedzialnych i głupich rodziców, którzy sami są za nie odpowiedzialni. WIęc jak widzę w sklepie bachora tarzającego się po podłodze i drącego ryja w niebogłosy, to nie myślę źle o tym dziecku, tylko o jego rodzicach🖐️

Soczek, ja nie bede miala dzieci nawet jak bede spala na kasie. Nie mam potrzeby wychowywac jakiegos stwora i poswiecac mu swoj cenny czas.

Gość pewnie tez mnie zlinczujecie
Do czynienia z dzieciakami mam zawodowo dużo, z ich rodzicami tez, ale na szczescie to dopiero poczatek, wiec w pore moge sie wycofac. Nawiasem, kobieta, dla ktorej sensem zycia jest dziecko, ma niedojrzala osobowosc. [Tak, mozecie sobie pokrzyczec i mi nawrzucac, ale taka jest smutna prawda, do ktorej zadna sie nie przyzna, bo jak to...]

sam/a jestes durną pałą! ja promuję? przecież jak ktoś chce dzieciaka to i tak go będzie miał,a jak nie chce to nie,a ja tylko wyraziłam swoje zdanie,że podoba mi się postawa współczesnych kobiet!

"ciekawe bez tych dzieci kto ci na starośc szklankę wody poda - inna kobitka po wylewie" hmmm pomyślmy - opłacona pielęgniarka która zrobi to z miłą chęcią bo taka jest jej praca którą sama wybrała czy dziecko z obrzydzeniem i niechęcią bo tak wypada i trzeba ? poinformowałaś już swoje dzieci do czego je urodziłaś? jak myślisz zaopiekują sie tobą czy spieprzą za granicę albo na drugi koniec polski???

Gość do pani która chce linczu
nie kompromituj się dziewczyno.