Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

Czemu nikt nie podniosl? Ehh, smutno mi wiec zajrzalam, a tu pustooo :o 🖐️

po pierwsze rzucilam palenie i strasznie mi sie chce jesc, a poza tym jeszcze duzo innych rzeczy, ktore mnie wkurzaja, smuca i osłabiają :( a co u Ciebie?

Co to za \"inne rzeczy\"? Mów, ulży Ci ;) Dziewczyny pewnie się opalają :> dla mnie trochę za gorąco, wolę w chłodnej chałupie posiedzieć ;)

Cos Ty nie bede nudzic - za duzo tego, a poza tym jeszcze mnie ktos rozpozna :p pogadac zawsze mozna i to zapewne pomaga.

Gość hanaaa
sa ale na innym temacie:p kacynka masz wp....l za to co robisz itd ps samcznego

Haniu 🖐️ ale z Ciebie sledczy. Bylam u nas, ale nikogo nie bylo, to musze szukac innych rozmowcow, a tu tez bylo tak fajnie ostatnio :p

Wielbicielu heeeej 🖐️;) ja w zasadzie z racji wieku nie powinnam przesiadywać na forum, ale staram i glupia i siedzę :o Przyszłam się przywitać ;)👄

kacynka ---> szkoda :p ale jakbyś zmieniła zdanie, to... dawaj ;) całuśna anuśka ---> hej 🌼 :) Z racji wieku? Co to ma znaczyć?? :p

Nie wiedzialam, ze tu sa jakies ograniczenia wiekowe, to moze ja tez juz nie podlegam :o

Gość hananaaa
sledze bo musze trzymac reke na pulsie i apeluje do twego suminie OPAMIETAJ SIE bo jak tam w lipcu zjade to odwiedze twoja miescine i ci przyloze wrrrrrrrrrr ide bo ..............musze

Wielbiciel --> takie moje \"porachunki\" :D Haniu --> mi juz nic nie pomoze, wiec nie przejmuj sie :)

Gość kacorrrrrrrrrrrr
ty mnie nie denerwujjj

Ależ ja sie zrobilam popularna, same dedykacje dla mnie Haniu 🌼 to na uspokojenie :D

witaj :) dochodzą mnie słuchy, ze masz zły dzien..........jak mozna temu zaradzic???

ja mam kaca....i słaba coś jestem....nic nie pomaga... balowałam do 6 rano;) szukałam tematu, w którym wypowiadałas się a propos swojego nastroju, ale nie znalazłam :(

Ja myslalam, ze tutaj o tym przeczytalas, to jeszcze gdzies indziej bylo? Moze na innym topiku, na ktorym pisze od ponad roku