Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niki..

czy to moga byc ruchy dziecka??? KLUCIA W BRZUCHU

Polecane posty

Gość Niki..

Witam! Mam do was pytanie chociaz nie wiem czy bedziecie umialy odpowiedziec na to pytanie.Jestem w 4 mies.ciazy (14tydz.)i dzis poczulam z rana takie dziwnie klucia pod piersiami w brzuchu a wieczorem kolo pepka ale juz mocniejsze,te klucia sa takie jak np.kolka tylko w malych ilosciach i pare kluc na raz.trochy to tak bolalo i nie wiem co to moze byc czy niec sie nie dzieje,tesciowa mowi ze to moga byl ruchy delikatne dziecka ale to chyba za wczas.a do gin.ide za 2tyg.dopiero...prosze pomozcie mi

Gość Moj Aniolek
Ruchy w 14 tyg. raczej watpie.

Gość Moj Aniolek
14 tydz. to jest 3,5 miesiaca nie 4. ja pierwsze ruchy poczulam ok 19-20 tyg. ciazy.

Gość podziw i uznanie
z pewnoscia nie

Gość Salomonka
jezeli czujesz leciutkie kopniaca od srodka to moze.. ale 14 tydz to ZDECYDOWANIE za wczesnie, mi polozna mowila ze 18 tydzien w pierwszej ciazy to raczej nie ruchy -myslalam ze je czuje i miala racje, pierwsze prawdziwe kopniaczki i ruchy poczulam w 22 tyg

Gość _d_
ja obstawiam wzdecia :) i polecam jakis espumisan np. :)

Przy wyjatkowym szczesciu ruchy w 14 tyg - byc mooooze, ale na pewno to nie takie klucie :) Albo wzdecia, albo rozciaganie macicy (choc to pod piersiami to raczej wzdecia.... Cierpliwosi, to juz niedlugo :)