Gość katrinkaa Napisano Czerwiec 13, 2007 Postaram się. Najgorzej, ze nie wiem jak nosić te zupy do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrinkaa Napisano Czerwiec 13, 2007 oczywiście zapraszamy. Esab, a co bedziesz stosowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 W słoiczku chyba najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Witamy w naszym gronie, będzie łatwiej zobaczycie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość esab Napisano Czerwiec 13, 2007 postaram sie zrezygnowac z tego co tak mnie utłuczyło... czyli weglowodanow, ziemniekow, bialego pieczywa i makaronu,i takich tam... oraz ryżu. bede jadła 5 posilkow dziennie, o regularnych porach, ale tylko do 18.... no i wezme sie za cwiczenia, iraz w tyg basen bo mam blisko... pomysle tez o czestych spacerkach.. a co najwazniejsze nie dam sie nikomu skusić.... musze dac rade... bo wygladam jak bulinek okraglinek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaak Napisano Czerwiec 13, 2007 a tych pomidorów swieżych to ile ma być na zupkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Jedna puszka pomidorów, po odsączeniu ma 240g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaak Napisano Czerwiec 13, 2007 czyli pół kilo świeżych? ok, jadę po zakupy :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Ja też dzisiaj wybieram się po zakupy i od jutra dietka:) Ale co tam, dobrze, że jest ciepło więc i tak nie chce się tak bardzo jeść:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 kobietki skad jestescie... no bo wiecie moze mamy np do siebie blisko.. zawsze mozna urzadzic jakiś zlocik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 tam jest napisane 1 lub 2 puszki to juz od Ciebie zależy, ja dam pół kg świeżych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 ta zupa kapuścina nawet mi smakowala, tylko ze ja do niej dodatkowo dodawalam zupe knorra cebulową :) a tak na marginesie to przerobilam ostatnio tylke tych diet ze nie potrafie sie doliczyc... :) wszystkie te przereklamowane... wiec teraz stawiam na zdrowe odzywianie...mysle ze kazda ma z nas ten złoty srodek i da rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiol-etka 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 Dieta jest dobra bo ja po 3 dniach straciłam 5 kilo robiłam ja 2 lata temu od tamtej pory jak czuję zapach gotowanej młodej kapusty to mam ochotę zwymiotować będziecie miały taki wstręt do kapusty mówię wam ale co my nie zrobimy dla ładnej figury :D Na całej diecie schudłam 9 kilo :D:D A teraz jestem na następnej diecie kopenhaskiej jest bardzo rygorystyczna dzisiaj robię 10 dzień i 7 kilo mniej :):) Co najważniejsze widać rezultaty :D:D Życzę powodzenia i wytrwałości :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 mam do siebie ogromny zal o to ze nigdy nie wytrwałam do konca.. wiem, wiem zawsze sobie mowie nastepnym razem sie uda, a i tak wszystko legnie w gruzach.. tym razem mam inna motywacje, moj mazpowiedzial mi ze albo sprobuje na powaznie albo mam skonczyc z tymi głupotami, tak wiec chce mu udowodnic ze dam rade. Po pracy pojde na zakupy i zaczne od jutra.... trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Również nigdy nie mogłam wytrwać do końca z dietami, twarda byłam jedynie przy kopenhaskiej, jednak nie chce, żeby mój wysiłek poszedł na marne i postanowiłam, że musze jeszcze troszkę schudnąć, damy rade dziewczyny! Musimy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Zreszta nie mam wyjścia, niedługo jade na wakacje a w stroju kąpielowym wyglądam jak porówka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 no to kobitki trzeba zaczernic nasze nicki... ja juz to zrobilam... trzeba gdzies zacumowac...ja cumuje tu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrinkaa Napisano Czerwiec 13, 2007 Ale co w słoiczkach te zupki nosić do pracy i zimne jeść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Ciesze się esab, ze zacumowałaś właśnie tutaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Dla mnie nie ma problemu w upał i jak bede głodna to i zimna zupkę wciągnę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 ja nosiłam w sloiczkach i owijałam recznikiem zeby tak szybko nie wystygła :) to dobra metoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Albo w termosie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrinkaa Napisano Czerwiec 13, 2007 Może właśnie lepiej w termosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 to niezly pomysł bo teraz mozna kupic takie termosy do zup... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrinkaa Napisano Czerwiec 13, 2007 Gdzie można kupić i jak one wyglądają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 kupisz je w kazdym lepszym sklepie z art AGD. maja rożne kształty, ja od niedawna mam w domu taki szeroki i niski przypominajacy garnek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrinkaa Napisano Czerwiec 13, 2007 A drogie są takie termosy, bo u mnie ostatnio z kasą cieńko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esab 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 nie pamietam dobrze ale chyba jakies 20-30 zł... trzeba pochodzic i zorientowac sie w kilku sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katrinkaa Napisano Czerwiec 13, 2007 Esab,dzięki za informacje. Pochodzę i zobaczę. W każdym razie moja dieta to nie będzie ściśle kapuściana. poprostu podstawą będą zupki jarzynowe - różne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorra Napisano Czerwiec 13, 2007 Myśle, że i tak schudniesz. Dzisiaj dogadzam sobie z jedzonkiem, aż się boje jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach