Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytłuszcz

Jak grubi faceci znajdują chetne na seks ?

Polecane posty

Gość lilia-nie-wodna
prawda jest taka,że tłuściochy żrą bez opamiętania i dlatego wyglądają jak tuczniki.Też nie podobają mi się grubasy-to wstrętnie wygląda jak tłuszcz wylewa się tonami.fee

Gość Tomcio grubasek
Głupie,puste,durne i płytkie kobiety, w grubaskach nie ma nic złego sa bardzo,bardzo pociągajace.Ja jestem grubym facetem ( 130kg ) i podoba mi sie to,podobaja mi sie rowniez takie kobiety (bardzo ) a i grubi faceci tez nie wyglądają zle. :) Jeśli cos wam sie nie podoba to poprostu nie patrzcie ! Mi się strasznie NIE PODOBAJA chude kobiety. blee.

Gość panna agnieszka
a czym jest twoj post jak nie zlosliwoscia? kobieto puknij sie w glowke i pomysl 10 razy zanim cos napiszesz;/ to ze u ciebie taki wyglad wywiera wymioty nie znaczy ze u innych kobiet tez. a mowia ze wyglada sie nie liczy, ale widocznie to go*no prawda ;/ widocznie ty cenisz sobie inne wartosci: fura, auto, portfel. a moj misiek ma brzuszek i kocham go takim jakim jest. :) ;*

Gość oj tak bylo
u mnie grubi faceci tez wywoluja odruch wymiotny....nigdy bym sie z takim nie zwiazala bo do zwiazku trzeba seksu a widok faceta nawet z niewielka nadwaga potrafi mnie skutecznie ostudzic... swietny srodek antykoncepcyjny, fuj takich kobiet jest duzo a ty zono grubego pewnie tez jestes pasztetem to i wasze dziecko pasztet

A co ma powiedzieć żona grubego, który przed ślubem był szczupły, a po ślubie utył? Ma go zostawić? To by znaczyło, że niewyszła za człowieka tylko za jego figure....Pytania na kafe są nieraz rozbrajające...:P

Gość Tomcio grubasek
Ty "oj tak było" pewnie jastes chudym szkieletorem,współczuje ci,wiekszosc facetow takich kobiet nie lubi ( wiem bo rozmawiałem na ten temat nie raz) i pewnie dlatego takie obrzydzenie do facetow u ciebie, podejrzewam ze nie tylko do grubych.Gruby facet nie poszedłby z tobą do łuzka bo by sie pokaleczył o twoje kosci. Bllee.

Gość Tomcio grubasek
Moja kobieta mnie uwielbia. A i moje kuzynki ( szczupłe i bardzo ładne ) tez mnie podskubuja i mowia ze fajny misiek jestem. : )

Gość do Tomcia
Ja też Cię lubię :) W ogóle to wolę żeby facet miał trochę ciała, choćby sadło ale nie same gnaty i skórę.

Gość piotrek87621
ludzie co Wy za bzdury opowiadacie. OTYLY, nie wazne czy facet czy kobieta jest obrzydliwy i tyle. Ludzie zamiast sie za siebie wziac, mniej zrec, ruszyc sie troche wola wymyslac bajki o tym,ze mezczyzna musi miec z przodu wielki bebech. ble.

Gość piotrek87621
i dodam jeszcze,ze najlepsze jest to,ze nie spotkalem grubasa, ktory przyznalby sie do tego,ze zre ile sie da,co sie da i kiedy sie da. Kiedys sporo cwiczylem,dbalem o siebie, ale nagle po 3 latach cwiczen skonczylem z dnia na dzien, mam 188 i wazylem 84kg, postanowilem,ze dalej tak byc nie moze bo brzuch rosnie mi coraz wiekszy i po miesiacu cwiczen i ograniczeniu jedzenia waze 77kg. Czuje sie o niebo lepiej no i nie mam juz tluszczu na brzuchu :)Czasem jak patrze w restauracji ile zarcia co niektorzy potrafia w siebie wpakowac to az mi sie niedobrze robi...

Gość katrin121
Ajak grube panienki znajdują chętnych?? chyba to działa w2 strony.

Gość uhuhuhuhu zalosne
jha pierdziele jaki temat :/ wiesz, a ja bym Ci wlasnie zyczyla takiego "grubego" chciualabym zebys sie w takim zakochala ( i nie pisz ze to niemozliwe, bo milosc nie wybiera, po prostu przychodzi..) i ciekawe co bys wtedy powiedziala...a co ciekawsze, gdybys sie jeszcze spotkala z takim topikiem, jakie by bylo Twoje podejscie....ale wiesz co.. z durigje storny, mysle ze nie zaslugiwalabys na takiego faceta:) bo jestes po prostu pusta...wiec i znajdz sobie pustego faceta... teraz nie chce nikogo obrazac, no ale kierujac sie stereotypami, pusci czyt : lalus po solarce , osobowosc nijaka, charakter do dupy:)

Gość katrin121
do piotrka-wydaje mi sie ze teraz wygladasz gorzej-za malo wazysz do swojego wzrostu.Facet nie moze byc chudy!!! to chyba jeszcze gorzej niż otyły.Mój mąż wazy ok.100kg,ma 182 cm wzrostu.nagle zaczął się odchudzać.Schudł b.szybko ze 110!!! kg na 85 -koszmar!!dzięki Bogu że mu przeszło i zaczął tyć.Wtedy wyglądał jakby był chory!!! moim zdaniem facet musi być facetem a nie jakimś anorektycznym pedziem z rozjaśnionymi włosami i zgoloną klata!!! to dopiero jest OHYDA!!! łe/

Gość taka co sie znalazla
nie chce generalizowac, ale naprawde wydaje mi sie ze facet z nadwaga potrafi dac z siebie o wiele wiecej w zwiazku niz facet ktory bylby analogicznym odpowiednikiem laski 90-60-90. jestem z jednym takim okrąglutkim:) i nie wyobrazam sobie zycia z kims innym, a nalezy wspomniec, ze zanim sie z nim zwiazalam mialam (nieskromnie powiem) duze powodzenie, i to jest zwiazek w 100% z wyboru, a nie \'bo taki egzemplarz zostal dla brzydkiej i niechcianej\' albo \'bo ma duzo zer na koncie\'. to pierwszy facet, z ktorym jestem zgrana w 100%, ktorego kocham najmocniej na swiecie, i ktoremu zaden z poprzednich do piet nie dorastal pod niektorymi aspektami. a sex? nie mam porownania, stracilam dziewictwo wlasnie z nim, chociaz wczesniej mialam nie jedna okazje, ale czekalam, bo i po co sie spieszyc. i co? i jest super! powaznie myslimy o planach na przyszlosc. co mysle o jego nadwadze? jasne, moglby schudnac, bo mu to przeszkadza. czy mi to przeszkadza? nie, bo go kocham za jego osobowosc, charakter, oddanie, i cala reszte, ktorej tutaj wymieniac mi sie nie chce, bo widze ze niektorym, takich rzeczy sie nie wytlumaczy. pytanie: jak znajduja chetne na sex - to jest zalosne! jaki jest wasz ideal? książe z bajki bez problemu zaliczajacy panienki na imprezach? to dopiero gosc, co? no, z takim to mozna sie gdzies pokazac. w koncu tyle dziewczyn zaliczyl.. jak pomysle o podrywaczu pierwszych-lepszych i o tych podrywanych, to jakos tak mi sie zbiera.. blee. panienki - jezeli was tak odrzuca na sam widok, to nie poznacie wspanialosci takich facetow, a zalujcie, bo to sa najlepsze kąski!:) a powiadaja, ze to faceci patrza na wyglad a panienki na wnetrze

Gość musze powiedziec ze
swietnie to wszystko ujelas:) a to co napisalas, pasuje w duzym stopniu i do mnie:) stracenie dziewictwa wlasine z tym jedynym, z wyboru. i tez otyłym:) to czekanie, powodzenie... tez sie zgadza:) zycze powodzenia w zwiazku:)

Gość Tomcio grubasek
Do Piotrka. Zal mi ciebie człowieku przeciez ty masz niedowage i nie mów ludziom jak maja wyglądac, jedni wolą byc szczupli inni grubi, ja wole byc gruby. Nie sądze zebys miał powodzenie u jakiejkolwiek kobiety przez swoja niedowage. A co do ilosci jedzenia to niech cie to nie interesuje,lubie jesc i tego nie ukrywam.

Gość ja lubie jak faceta jest duzo
jak ma swoja mase, kręci mnie to. Wiem, ze sie nie przewroci jak go pchnąc. Nie pamietam,zeby jakis facet nie podobal mi sie dlatego,ze jest gruby. Znam jednego 190 cm - i 120 kg - ech, to jest gosc!

Gość taka co sie znalazla
dziekuje:)

Gość znaczy szanowna autorko
postu ma byc chudy.nie wazne czy przyglupi czy z brudnymi pazurami od grzebania w roli, nieswiezym oddechu, iq salatki z tuńczyka (mam na mysli brak zainteresowan,tematow rozmow - no po (a tez przed) tym sexem dobrze jest pogadac)? moze bys tak patrzyla wieloplaszczyznowo na problem? a nie tylko poprzez pryzmat % BF? aha - waze 112 kg. sporo czasu na silowni.poziom fatu przed sezonem zbijam ;).

Gość piotrek87621
halo! moj bmi wynosi prawie 22, norma jest od 18,5 do 25. moja waga jest IDEALNA! i sylwetka takze, dzieki cwiczeniom na silowni mam ladnie wyrzezbiona klatke,brzuch i ramiona. co do wagi 120kg przy wzroscie 182 - to juz nie jest nadwaga tylko mega otylosc. szkoda,ze ludzie dopuszczaja do czegos takiego....

Gość lbudzik
hmmm czytam czytam czytam i oczom się nie moge nadziwić ile tutaj nienawiści i nietolerancji, jak ankiete się przeprowadza to 90% społeczeństwa jest tolerancyjna a jak anonimowo to proszę, żal mi was naprawdę. Japowiem tak byłem wysportowany wtedy sporo przybyło schudłem teraz mam lekki brzuszek a więc byłem i chydym i grubym a teraz jest mnie troszku za dużo za chwile go zgubie a później pewnie znowu przybędzie takie życie. Ludzie którzy nie mają problemów z nadwagą nigdy tego nie zrozumieją więc nie ma sensu tego im tłumaczyć. Ktoś tu trafnie zauważył że to niby faceci przywiązują dużą uwagę do wyglądu ale wypowiedzi tutaj przeczą tym poglądom I tak na koniec to powiem tylko że obojętnie jak wyglądałem zawsze miałem powodzenie u kobiet bo sam wygląd nie wystarczy trzeba mieć charakter być trochę dżentelmenem itd itp kobiety które doceniają te cechy wiedzą o co chodzi a reszta skoro tych cech nie docenia to żal mi was Buziaczki wam wszystkim i niech każdy żyje jak chce

Gość do Piotrka
No no zebys się w sobie czasami nie zakochał, chyba popadłes w samouwielbienie. Straszne.

Gość Zajety nick
ale glupi temat ;) ludzie to potrafia byc ograniczeni...

Gość piotrek87621
nie martw sie, nie zakochalem sie w sobie. Mi tam w sumie nie zalezy czy ktos wazy 100,120 czy 200. Niech wazy ile chce, nie moge tylko zniesc tego,ze ktos opowiada jakie to jest seksi,fajne i zdrowe bo "chlop jak dab" przy wzroscie lekko ponad 180 wazy 120... i co w tym ograniczonego,ze zastanawiamy sie jak zwisajacy bebech moze kogos podniecac?

Gość piotrek87621
a najlepsze w Waszych tlumaczeniach jest to,ze twierdzicie,ze gruby fajny bo madry, wrazliwy,opiekunczy. Tak jakby szczuply taki byc nie moze...

Gość zarówno gruby jak i szczupły
mogą być fajni (chociaż anorektyków to nie cierpię), ale tu na grubych napadnięto więc się nie dziw że się odcinają. Zresztą każdy miły facet komuś się spodoba prędzej czy później.

Gość Zajety nick
A co w tym dziwnego ze moze? Ludzie maja rozne gusta i tyle ;) Ograniczeniem nazwalem brak zrozumienia dla odmiennosci. Nie wszyscy lubia to co Ty, a nawet moze byc takich calkiem malo ;)

Gość do Piotrka
Ty kretynie to normalne ze dziwi cie to bo nie lubisz nadwagi !!! masz głowe wypchaną myslami: JAK TU PIĘKNIE WYGLĄDAC oraz JAKI MAM WSPÓŁCZYNNIK BMI !!! Tylko ze z tabelą bmi nie wezmiesz slubu, nie pójdziesz z nią takrze do łuzka, nie będziecie mieli dzieci, nie zrobi ci kanapek, nie pocałuje.... Co do mądrosci grubasków to odsyłam do uważnego czytania forum. Ty może poprostu zazdrościsz grubaskom czegos. Moze tego ze niektorzy z nas mają naprawde piękne kobiety? naprzykład ja taką mam ( nie jestem bogaty! ) a ty nie masz mimo ze jestes śliczny jak kwiat rózy. Niektórym to się naprawdę podoba i jestes bezsilny wobec tego. Niektórzy poprostu mają taki gust.