Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki123

Szukam super spacerowki dla rocznego synusia szczecin

Polecane posty

Gość wózki wózki
Viki A bierzesz pod uwagę coś takiego jak Concord Fusion? Ja właśnie zakupiłam i jest naprawdę świetny - duże siedzisko, kosz na zakupy z regulacją głębokości, w pałąku super osłona na nóżki, łatwiutko się składa i rozkłada, folia przeciwdeszczowa w komplecie, regulowana wysokość rączki, siedzisko regulowane płynnie od pozycji siedzącej do prawie całkiem leżącej, świetna tapicerka - taki jakby hm.......weluro-zamsz, Dziecko się nie poci, łatwa do demontażu można prać. No i przede wszystkim wózek jest niezwykle lekki - podbicie go to naprawdę żaden wysiłek, bardzo estetycznie wykonany z materiałów naprawdę wysokiej jakości. Nie wiem czy wygląd Ci się podoba, ale mogę Ci powiedzieć, że na żywo naprawdę robi wrażenie:). Polecam.

zona_mundurowego ogldam wozeczki najczesciej na slonecznym tam sa dwie hurtownie jedna kolo reala boboland druga kolo kauflanda bebe club.A jutro jade do centrum do olenki badz hurtowni tato obie sa w poblizu media markt a moze ktoras z was zna jeszcze jakas??? wozki wozki pisalam chyba nawet juz wczesniej ze tewn concord tez mi sie pdoba ale nie widzialam na zywo jutro musze podejrzec jesli bedzie gdziesz w hurtowni. justaaaaaaa ile twoja dzidza juz ma? mysle o tym quinny cholerka tak sie napalilam no ale wozek bez koszyka?a znow ten speedy ma jakas pozycje oparcia pollezaca??a co z buggsterem ma ktoras?

czytam recenzje na temat quinny buzz i wszytskie glosy sa zaaaa i nawet znalam na aukcji ten wozek z koszykiem malym bo malym ale jest:)

Z tego co znalazlam na necie na Struga ma być : 1. BOBOLAND struga 42 (pewnie ten o którym mówisz) 2. GRAM struga 31 3. MALUCHOWO struga 25 no i oczywiscie OLEŃKA hala na Powstańców Wielkopolskich 39a i filia na Krzywoustego w Kupcu Jeśli chodzi o wózek który ja sobie upatrzyłam to bedzie bolder, póki co mój małpiszon będzie w głębokim a póżniej spacerówka boldera. Czemu akurat ten bo fajny lekki stelaż, dobrze się prowadza ma koszyk i pompowane dobrze amortyzowane koła. A to dla mnie ważne .

Gość wózki wózki

Gość wózki wózki
Za szybko enter;) VIKI w Oleńce (przynajmniej w sklepie internetowym) Concordy są wystawione, nie wiem jak na sklepie fizycznie. Żono Mundurowego. Z tego co się orientuję, to Bolder jest Implasta? A "macałaś" ten wózeczek? Bo ja mam właśnie Implasta - Spidera (bliźniaczy) i nie jestem zachwycona......gondolki małe, wąskie , spacerówki również, do tego waga wózka była sporo przekłamana, bo na pewno nie waży w wersji spacerowej tyle ile podaje producent. Poza tym szczerze powiem, że wykonanie wózka jest...............delikatnie rzecz ujmując tandetne, jakość materiałów pozostawia również wiele do życzenia (Dzieci mi się w nim cholernie pociły), budy składają i rozkładają się głośno, wózkiem - pomimo pompowanych kół manewruje się ciężko. Rączka również reguluje się głośno......no jednym słowem KICHA jak dla mnie, nie wiem może Bolder akurat jest dobry, ale Spider do d..........

boboland to est tam jak sie wiezdza na parking nomi a reszta to nie wiem bo kolo kauflanda jest bebe club a bylas w tamtych innych juz? a widzialam dzis ten wozeczek jest bardzo slodki przypadl mi do gustu ale nie widzialm spacerowki a to ona mnie intersuje

Szczeze powiedziawszy \"w rękach\" go jeszcze nie miałam. Wiele czytałam na temat wózków z Implastu bo najpierw miał być Volant, ale podobnoż Bolder został znacznie w stosunku do Volanta poprawiony i raczej ogromna wiekszość była wózkami z Implastu hm nie tyle zachwycona co może większa część wskazywała na zadowolenie. Sama już nie wiem... Na początku miesiąca wybieram się do Szczecina na USG 3d i odrazu odbędą się wstępne oględziny w realu wózka bo póki co to tylko czytam, czytam i czytam ... i glowę mam coraz większą ;p

zona mundurowego to tak jak ja ale chyba jednak zdecyduje sie na ten quinny buzz jutro jedziemy cala trojca do szczecina bo dzis bylam sama niech tatus synusia oceni.teraz on jest nawet w promocji ale to modele z tamtego roku a z tego sa ladniejsze zywsze:)

witam :) ja tylko przelotem ;) wczoraj zapomniałam Ci dopisać że Buzz wcale nie jest taki mały po złożeniu - i osobno trzeba najpierw wyjąć siedzenie, a dopiero potem baze. i kosz jest do dokupienia za ok 70zł tyle co mi się wspomniało

a ja zerkałam teraz na Concorda o którym była mowa wcześniej, tez całkiem interesujący z tym że zastanawiaja mnie koła. Zdaje się ze plastikowe. W teren jednak chyba lepsze są pompowane i duże a my z mężem jednak dużo czasu spędzamy w terenie i to raczej nie zurbanizowanym :D O tak, tak ja też póki co czekam na opinię tatusia i żeby nie to że obecnie przebywa trochę dalej od nas to już dawno cos bym kupiła.

Gość justaaaaaaaaaaa
moj synek 9. skonczyl dwa miesiace

wiecie cos denerwuje sie tak przy podjeciu takiej decyzji pamietam jak dklugo zastanawialam sie porzy kupnie pierwszego wozka koszmar!i teraz jak juz wydaje mi sie ze wiem jaki kupie to znow jak pokazalm mojemu kam to o n mowie ze mu sie nie podoba:(mi kiedys tez te wozki sie nie podobaly ale chcem cos innego i dobrego

justaaa pytam bo myslaam ze jestes moja znajoma ale ona yrodzila z dwa tygdonie temu:)to masz malenswto w domku:)

moj by sie nie odwarzyl bo oboje jestesmy wybredni:)mamy obecnie graco quatro delux.kierowalismy sie oczywiscie komfortem dziecka i pod tym wzgledme rewelacja duze siedzisko ta tacka z przodu suer duza buda duza podstawek pod nozki no i dla mnie tez tacka spory kosz na zakupy ale te kola i waga tego wozka jest ogromnym juz dla mnie minusem i rozmiary po zlozeniu

mój za bardzo nie ma teraz czasu i głowy (a wybredny to on też potrafi być :D) dlatego raczej wiekszość wyborów w tych kwestiach przypdała mnie, tym bardziej że muszę dużo leżeć i odpoczywać więc z baku laku biore laptopa i czytam :) Gracco i Chicco były moimi pierwszymi faworytami jednak zniechęciły mnie ze względu na platikowe i podwójne koła. Dylemat ogromny eh ...

jest teraz graco trojkolowy tyez super nawet synus tak ladnie w nim siedzial no ale po zlozeniu tez zajmuje sporo miejsca no i jakis sztywny dochodze do wniosku ze nie nadaje sie na moje drogi

Gość wózki wózki
Jeśli chodzi o koła to są niewiarygodnie duże w porównaniu z tym co widać na zdjęciu:). Mówię oczywiście o concordzie. Ja miałam już wózek na pompowanych kołach i na malutkich palstikowych i w sumie to niewielka róznica (poza tym, że w drugim przypadku koła były podwójne tak więc często, gęsto na kamyrdolach się blokowały) natomiast pompowane nawet na krawężnik nie dało się podbić:( wogóle mi nie przypadły do gustu szczerze mówiąc - ale to może przez to, że wózek miałam bliźniaczy tak więc ciężki, szeroki i nieporęczny jak cholera. Ja też spaceruję po terenie mało zurbanizowanym jak nazwała to Żona Mundurowego. Do końca tygodnia na pewno nie wybiorę się wózkami na spacer (Dzieci chore), ale w przyszłym tygodniu mam nadzieję, że będę miała okazję przetestować wózek w terenie niezurbanizowanym;) - dam znać jak się sprawuje:) (Ma regulowaną twardość zawieszenia - to może być duży plus, ale się okaże w praktyce). Acha i koła są wykończone właściwie plastikiem - mają piasty z jakiegoś metalu i "ogumienie" piankowe - grubo wylane, że tak się wyrażę. Po podłodze w domu wózeczek wprost płyyyyyyyyyynie, kółeczka nawet najmniejszego szelestu nie wydają, no i przy odblokowanych kołach (skręt 360 st) przednich wózek pchany w tył i w przód na krótkich odległościach (usypianie) wogóle nie zjeżdża z toru obranego.

Gość wózki wózki
Mówisz może VIKI o Graco TEKK (czy TEKKO jakoś tak) - oglądałam na żywo - wiecie co jest kichą w tym wózku prócz wielgachnych gabarytów (nie tylko po złożeniu) ? - wąska przestrzeń (aczkolwiek szersza niż np. w Coneco V3 np) i brak możliwości odsłonięcia tyłu wózka (przestrzeń między siedziskiem a budą) w upalne dni - siedzisko jest przytwierdzone do osłony na stałe..........no i wózek wcale nie jest taki leciutki.

Gość wózki wózki
A jeśli chodzi o Buzz-a to mankamentem jego głównym jest to, że ma siedzisko kubełkowe (nie podzielone -część pod pupę i pod plecy osobno) i jak się go rozłoży do spania to w efekcie Dziecko śpi z nogami uniesionymi do góry...........u mnie to zdyskwalifikowało ten wózek......

czuje sie jak bym miala kupic samochod na kilkanascie lat z salonu ciezka decyzja dzis przede mna.powinni robic centra wiozkowe wszytskie mode3le i bylo by moze latwiej a tak bede sie tulac od hurtowni do hurtowni i zastanawiac sie jaki wybrac.

czy procz olenki jest jeszcze w szczecinie jakas duza hurtownia wozkow badz sklep????

jak nie ma zadnej mamy ze szczecina to piscie jeszczxe jakie wozeczki sa fajne to zwroce uwage na nie

właśnie dylemat co najmniej tej wagi co auto u nas również bynajmniej z tego powodu, że my bysmy chcieli żeby wózek przez jakis czas nam posłużył (przynajmniej te dwa lata) chociaż z tego co widzę wiekszość mam bardzo szybko zmienia wózki. Najgorsza jest ta mnogość modeli i firm :D byłby jeden , dwa i problem byłby z głowy... JA znam tylko te hurtownie które ci podałam co prawda jeszcze tam nie byłam ale mam nadzieję, że wybór mają spory. Mam prośbę jakbyś zwróciła uwagę czy mają w ofertach najnowsze modele bolderów byłabym wdzięczna :) ewentualnie Concordów też je z chęcią obejrzę. A teraz lecę do lekarza może się w końcu dowiem co mi siedzi w brzuchu :D Przyjemnych zakupów, aż zazdroszczę bo sama się doczekać nie mogę kiedy mąż wróci i będziemy sie mogli wybrać na takie \"wybieranie\" :D

kobitki nie bylam dzis nigdzie bo malutki znow dostal goraczke:(i pewnie zwiedzanie hurtowni przeloze na nastepny tydzien

zona mundurowego jesli bede w tych hurtownoach to obiecuje ze sie rozejrze za tymi wozkami:)