Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

Egipcjanka spesz sie z realizacja swoich marzen!Potencjalni klienci juz czekaja!

Taki maz to skarb!Moj gdy byl sam i gdy nie mieszkalismy razem-umial gotowac.A teraz?Zapomnial gzie stoi lodowka.

Jak juz otworzysz karczme to przyjedziemy na piwko,maz ugotuje cos smacznego a ja pozmywam naczynia.

to powiem wam nie chwalac sie zbytnio uwielbiam gotowac i nie tylko herbate hehehe ale wymyslam rozne takie smakolyki ryż z pomidorami kurczaczek w sosie curry , zraziki w sosie borowikowym z kotletami z ziemniaczkow albo niewiem czy jadlyscie krokiety z serem żółtym i pieczarki

No i juz jestem glodna...Uwielbiam krokiety!Tylko to taka bomba kaloryczna.Dasz przepis?

Księgowośc przejmę, to po fachu. Ale mozesz zająć menegerowaniem :p Chociaż to wszystko jeszcze obgadamy przy pifku może jakimś wcześniejszym cio ?

pewnie normalnie 1. smażymy naleśniki 2. potem farsz z pieczarek (ja lubie drobno siekane) 3. na nalesnik plasterki sera i farsz 4. potem zawijamy i panierujemy 5.potem smażymy na małym ogniu zeby ser sie rozpuścił smacznego nie wiem jak wam ale mnie takie danie bardzo smakuje

Dobra bede robic zaopatrzenie.Ale musicie mi obiecac,ze wszystko co mam kupic zapiszecie mi na karteczce.Zapomnialam-teraz towar dowoza.No to bede stala za barem.

Kochani milo sie z wami gawedzilo ale musze uciekac.Mam jeszcze tyle do zrobienia przed wyjazdem.Mam nadzieje-do jutra.Chyby,ze spotkamy sie jeszcze pozniej.PA pa.

Podobno takie wachania temperatur mają być. Jutro jeszcze chłodniej, przynajmniej w mojej częśc RP. A ja jutro umówiona na spacerek i kawkę...buuu. Ale jak towarzystwo dobre, to co mi tam dodatki ;)

coś o sobie....Oki. Żona swojego męża ;) Jedno dziecko na składzie w formie męskiej. Uczeń 5 kl. Pracuję w kontroli finansowej w jakiejś firmie rządowej. Studiuję administrację na drugim roku. Staram się cieszyć życiem, kocham góry, lubię pifko, cenię szczerość i otwartość, nie znoszę kłamstwa. Uwielbiam zawierać znajomośći...One dają nowe doświadczenia. Bywam szczęśliwa ;) To tak z ostatniej cwili :D

Czyli tak po prostu kobieta z jajami lubie takie , ja mąż swojej żony :) dwóch chłopaków 8 i5 lat, młoda żona:):) i co wiecej chyba nic