Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

no pare lat prawie 8 ale powiem ci szczerze super jest nie wyobrazam sobie innej kobiety na jej miejscu ,pewnie różnie to bywa ale musimy sobie iść na kompromisy tak jak w życiu

Nie wątpię. Ma to swoje plusy, ten wiek. A kompromis to prawidłowe podejście w małżeństwie. Tylko czasem ciężko o niegi, niestety...Znam to świetnie ;)

no może na poczatku był wielki + ale teraz różnie to bywa ludzie sie zmieniaja z czasem(zwłaszcza kobiety ),cały czas staram sie ja poznawać ale.........................kobieta zmienna jest

Hm...tu się zgodzę...zrozumieć kobietę wielka sztuka ;) Nie znam autora, ale książka \"Co mężczyzna wie o kobiecie\" w całości zawiera puste kartki :P

i tak jest nie powiem stara sie dziewczyna dobra matka jest żoną i kochanką to co facet potrzebuje od kobiety ,ma tez i wady ale kto ich nie ma??.Moja to by sie pewnie o mnie dopiero rozpisała jaki jestem pewnie drań ,mąż i kochanek hahahahaha

eeeeeeee nie tak tylko napisałem kocham dzieci, żone, jedzenie ,seks,ludzi ,rozmowy chyba wszystko kocham.Jestem bezproblemowy ale mam niska samoocenę ,może brakuje mi żeby ona mnie doceniła sam niewiem

słyszałem ze faceci w moim wieku maja takie problemy(pewnie wszystko wyolbrzymiają)a powiedzieć jej nie jestem typem takiego co sie nie żali

No dobra...zdradz mi na koniec dnia swój wiek... :P Nie chodzi o żalenie, jednak o to, by umieć sprawiać sobie drobne przyjemności. Jeśli będzie wiedziała, że miłym słowem podbuduje Twoje ego, sprawi Jej też to fraje, nie uważasz ?

Prawie, że mój rówieśnik :) Tak więc centrum również śle podziekowania i miło mi było poznać. Jak masz ochotę jutro jestem ponownie, choć może sporadyczniej, więcej pracy mam jutro :) Ale będę w podlglądzie ;) Do miłego 🖐️

Gość wesoła anka
Witam wszystkich :) fajnie topik rośnie,zaglądam,witam Warszawa się kłania......

Gość wesoła anka
lecę zrobię się na czarno.......

Poczytalam,poczytalam.Nasz topik jest aktywny od rana do 16.Czyli mamy gdziny otwarcia!Przynajmniej do teraz bo zauwazylam,ze wesola anka usiluje sie do nas dolaczyc.Jezeli nie uda mi sie z nia spotkac to do pisania jutro.A jeszcze jedno-czyzbym nalezala do seniorow w tej grupie?

Gość wesola anka
no co Ty to ja najstarsza i usiłuję się wkręcić żalosne :O tak?

Gość wesola anka
ups i znowu pomarańczowa,sorki :)