Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

:) Jestem ufff...masa dokumentów, ale chwilka wytchnienia w Waszym towarzystwie. Ania..W domu też jestem Anka , miło mi ;) Mąż>> karczma rewelacja... ale nasza i tak będzie piekniejsza...z widokiem na wodę, dookoła las...cisza, ptaki pięknie spiewają i szczęśliwi ludzi :) I to pysznotkowe żartko ;)

:) Jestem ufff...masa dokumentów, ale chwilka wytchnienia w Waszym towarzystwie. Ania..W domu też jestem Anka , miło mi ;) Mąż>> karczma rewelacja... ale nasza i tak będzie piekniejsza...z widokiem na wodę, dookoła las...cisza, ptaki pięknie spiewają i szczęśliwi ludzi :) I to pysznotkowe żartko ;)

No tak,jestem tak zdenerwowana,ze nie moge wejsc na ostatnia 7 strone.Ale mimo tego do zobaczenia za tydzien ,zycze wam milej pracy,szczesliwych chwil w domku i wszystkiego naj,naj...Trzymajcie za mnie kciuki.Ciesze sie,ze was poznalam!Jest mi jakos razniej na duszy.Kilka osob z ktorymi mozna pogadac i zycie staje sie ciekawsze i nabiera sensu!Buziaki!!!!Pa,pa.

No tak,jestem tak zdenerwowana,ze nie moge wejsc na ostatnia 7 strone.Ale mimo tego do zobaczenia za tydzien ,zycze wam milej pracy,szczesliwych chwil w domku i wszystkiego naj,naj...Trzymajcie za mnie kciuki.Ciesze sie,ze was poznalam!Jest mi jakos razniej na duszy.Kilka osob z ktorymi mozna pogadac i zycie staje sie ciekawsze i nabiera sensu!Buziaki!!!!Pa,pa.

No właśnie---dpoadło nasze forum jakieś szachrajstwo ;) Ale już jest ok. A 69 🌻 wypoczywaj miło, słoneczka życzę i pięknej opalenizny :) I wracaj do Nas jak najprędzej 🖐️ 🌻

HEJKA mam podobny problem nie mam z kim pogadac mam 2 coreczki i rok temy przeprowadziłam sie do narzyczonego od tej pory nie mam tu znajomych

o sonia sie obudziła i gada do mnie bababababa swietnie to sobie pogadamy:):):):)

Anialubon 🌻 witamy cieplutko i zapraszamy na pogaduszki o wszystkim...Zawsze ktoś tu znajdzie dla Ciebie czas...prawda i wszyscy hurem \"Taaaak\"....Noooo

agunia poleciała.....:D:D mam nadzieję,że wróci zadowolona :) a swoją drogą to ciekawa jestem jak na Malcie jej się spodoba?