Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emika

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. VII - SZCZĘSLIWA

Polecane posty

Gość estellka pisz
szybko co i jak!!!!! ile wynosila beta i czy robilas progesteron????? szybko!!!!

Chyba się spózniłam z wpisem :-) Estelka gratuluję !!!!!!!! I to jeszcze może bliźniaki !!!!!!!! Zasłużyłaś na to szczęście !!!!!!!! Gratuluję !!!!

lekarz nie kazał mi robic progesteronu , bo powiedział, że i tak go dużo biorę, bety tez mam ni e powtarzać, tylko 5 listopada zgłosić się na kontrolę....musi być wszystko dobrze! A beta 261 - w 11 dniu po transferze

Dziękuję kochane za kciuki, za gratulację...pierwszy raz na tym forum mogę to napisać, pierwszy raz od 3 lat - czuję się troche jak ufo :-) wszystko teraz będzie dobrze, prawda? musi być!

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacje ESTELKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DBAJ TERAZ O SIEBIE MOOOOCNO!!!!!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️

ej, ale to chyba nie trojaczki ;-) co ? w końcu miałam podane 3 zarodki ;-) Foli, dlatego trzy, ze ten jeden był straaasznie słaby, nie było go nawert sensu mrozić, a podobno mógł sie przyczynić do lepszej implantacji dwóch pozostałych zarodków... jestem trochę jak nietrzeźwa ;-) czego ja nie mogę jeść i pić? oczywiśćie poza drastycznymi rzeczami typu alkohol...

Estellko--a widzisz gluptasku:D:D I na co byly te schizki ze nic nie czujesz:D... super wiesci!!!!!!!wspaniale....:D

estellka super:):):):):):):):) no to Gratulacje 🌼 🌼 🌼 A beta wygląda na blizniacza:):):):):):)

Estelko a mąż już wie? Napisz jak to się odbyło jak mu tą wieść zakomunikowałaś. Jeeeeennnnny aż mi dupa sama podskakuje na fotelu :-)

Gorące uściski, gratulacje i trzymam kciuki za przyszłe mamuśki. Mam nadzieję niebawem dołączyć do starających się. Pozdrawiam! :*

Mąż niecierpliwie czekał na mój telefon...nie potrafiłam robic z tego tajemnicy, ale on i tak powidział, że od początku obstawiał, że się uda i że będzie dwójka - spryciarz... a wogóle to niedawno wróżka ;-) mu powiedział, że widzi u niego trójke dzieci, ale ostatecznie będzie miał dwójkę :-) były trzy zarodki i dwa z nami zostały i mam nadzieję, że zostana :-) śmiesznie - ja z bliźniaków będę miała najprawdopodobniej bliźniaki :-)

oj, mamy! długo trzeba było czekac na moją imprezkę, a tu od razu podwójna!!! co która pije? ciężarne - woda z bombelkami ;-)

Odkopałam się po jednym dniu urlopu i zaglądam do Was babeczki :):):):):):):):):):) bardzo Wam dziękuje za wsparcie, jesteście cudne i informuję Was że obroniłam się na piąteczke, jestem bardzo szczęśliwa :):):):):):):):) A dziś zaglądam i co widze???? że miałam racje pisząc kilka dni temu do Estelki mamusiu :):):):):):):):) Estelkoudnie jeszcze będą pewnie bliźniaczki 👄👄👄 Iskierko alez śliczniutki jest Eryczek, a oczka ma niewiarygodnie piękne, powodzenia w starankach o rodzeństwo dla niego :):):):):) Zabajonku,Enigmuś,Emiczko,Andziu,Iwonko,Foli,Kasiua,Marghi,Szczęściara,Judyta,Paula,Olinek i dla wszystkich lasek pozdrowionka Enigma ma racje jest co oblewać !!!!! superrrrrrrrr Estelko :):):):):):):):):):):)

TABELA II NICK..............1DC.........DC.....dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Emika....8.10......ICSI nr II może przełom listopada-grudnia - ponad 2 lata........Warszawa Golka26..........9.09.......29..........?...... już 3,5 roku...in vitro na wiosnę 2008r. Estella .........24.08.....27..........3lata.......Warszawa.. ICSI-11 dni po transferze beta 261. AnA 30............16.10.......30-34.......?...............nie licze juz... beti78............06.07......26 ......01.08...............ponad 2 lata.......łódzkie Nadwislanka......22.08..........27-28 ........ 38 m-ce.... okolice Warszawy (starająca-adoptująca) JaChceFasolke...05.05........?.....04.06........ponad 2 lata...... Chorzów kkkkasia ......17.02....staranka są 2 lata.......Warszawa Menia21.......27.05.....?............?..........Trzebiat ów

a wogóle to wczoraj w pracy męczyły mnie koszmarne mdłości - pomagały tylko miętowe mentosy :-o ale myślałam, że to przez ten wielki i bolący brzuch. Ale dziś rano, jak sie szykowałam do lekarza to była msakara - słabo, kołatanie serca, mdłości...myślałam, że nie dojadę, a głupia wybrałam się sama, metrem...ale teraz jest juz ok i mogę nawet rzygać (oby nie za dużo) byle dzieci były zdrowe :-) ale dzis zdominuje swoją osobą ten topik

dzieki Estelko :):):):):) to ja stawiam (mogącym piś szampana) a Estelka (nie mogącym pić)soczek :>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:> co Wy na to?

jestem za!!! tabelka II nam się kurczy i skurczy sie całkowiecie - zobaczycie - jak ja , chyba największa weteranka mam szanse z niej zniknąć, to wszystkie z niej zniknięcie i pojawicie się w I. :-)

Estelka, tak czekałam, net mi nie chodził, teraz dziala i weszłam i po prostu myślę od 2 minut co napisać i łzy przełykam. Zabrakło mi słów bo nic chyba nie wyrazi jak się cieszę ale myślę, że ty wiesz :) I tą odrobinę wina, którą trzymałam na tą okazję wypiję dziś wieczorem za WASZE zdrowie, twoje, dzieci i twojego męża :) Ja betę miałam ok. 50 w 11 dniu po transferze :)

Foli, kochana, właśnie siedze i łzy leca mi na klawiaturę .... dzięki...tylko nie pij za dużo, bo Nadia będzie szalała :-)

kucze no, Enigma nie mogłaś znaleźć tego wcześniej? inwestycja w czerwone świeczki i byłoby dziecko od razu hihi

Ana gratuluje pięknej piateczki z obrony!!!!!! Estelka ja dzisiaj też opiję twoją bete :) podwójna mamusiu :) Ogromna radośc i szczęście nasza kochana weteranko. Jest dobrze i będzie dobrze. Będziesz miała bliźniaki spod znaku bliźniąt tak jak Patryk jest. Z tego co pamietam 2 lata temu jakoś o tym czasie tez oznajmiłam II krechy na teście. Było to gdzies w połowie października :) Super super bardzo się ciesze twoim szczęściem :)