Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

Gość Ju...
Dobranoc, Agiie. Mężczyzny nie mam i mieć nie będę.

Gość Ju...
Dobranoc

noi nie ma tematu.. już Hej królewno hej królewno Czy te serce chcesz na pewno Nie poniszczysz i nie rzucisz I na śmietnik nie wyrzucisz Hej królewno hej królewna Ja mam serce tylko jedno I gdy serce swoje zranię Nic mi więcej nie zostanie Hej królewno hej królewno Czy te oczy chcesz na pewno Jak ocean rozmarzone Takie wietrzne zwiewne one Hej królewno hej królewno Nigdy nie krzywdź oczu zwiewność Bo gdy oczy te zapłaczą Nic już więcej nie zobaczą Hej królewno hej królewno Czy te słowa chcesz na pewno Mało mówią lecz nie kłamią I królewny też nie zranią Hej królewno hej królewno Nie karz słowa za oszczędność Bo gdy skrzywdzisz moje słowa Wnet umilknie piękna mowa Hej królewno hej królewno Gdy już weźmiesz księcia wierność Kiedy weźmiesz oczy słowa Kiedy serce księcia schowasz Nie okłamuj nie porzucaj Nigdy nie krzywdź nie zasmucaj I nie traktuj też jak króla Tylko kochaj i przytulaj to sobie bajke skopiuje:) bo fajniutka jest

to tak w drodze rehabilitacji za straty wyrządzone usunięciem tamtego:P

Gość Ju...
Oczywiście ten też do góry.:)

Gość Ju...
Cześć, Agiie. Widzę, że aktywna jestes na Twoim nowym temacie, a o innych zapomniałaś.:P

czesc dziewczyny:D kurcze ale mi ostatni z polazeniem sie pierniczy:D ale juz chbya dobrze bedzie jeszcze jutro specjalista wpadnie i sprawdzi, b dzis bl no ale ,,,:D

a ja właśnie sobie o Tobie myślałam.. i się zastanawiałam czemu Cię tu wcale nie ma?

Agiie milo mi , ze sobie o mnie myslalas:) no ja tez myslalam o Was i chcialam napisac ale to polaczenie wyprowadzalo mnie z rownowagi:/ jak zdrowko Agiie?:)

eh zdrówko.. ostatnio mi lekarka powiedziała że to moze być astma.. teraz czekam na wizyte do laryngologa za tydzień mam.. a juz tydzień czekam.. niby jest lepiej.. a dalej mi kaszle.

Gość Ju...
Cześć Secia. Dobranoc Linguś. Zdrówka Agiie. :)

tez ostatio cos sie dusze bioe wit c duzo i lipa:oa rutinoscorbin to tez pzeeklamowany:P

Gość Ju...
Dzień dobry.:)

Gość Najświętszy Mikołaj
< prezent> dla pomorzanki :) < prezent> dla pięte koło :) < prezent> dla Marty :) < prezent> dla Gnoma :) < prezent> dla zebede :) < prezent> dla Linger :) < prezent> dla Setuni :) < prezent> dla Justysi :) < prezent> dla Eddiego :) < prezent> dla lucky :) < prezent> dla Andiego :) noi jeszcze jeden < prezent> jest dla agiie :) rozdawanie prezentów przebiegło losowo.. kolejność całkowicie przypadkowa Mikołaj chyba nie zapomniał o nikim??