Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liśćiasta

Opowiem Wam coś przerażającego!!!!

Polecane posty

Gość TC
Asiaaisa- ale co ma rok 2012 z tym wspolnego ;)

Gość podaj szczegóły
sarepska chyba Cię z keczupem wymieszali :D

Gość Liśćiasta
Zadzwoniłam do niego do domu, zapytałam, a ono odpowiedziało: Z głębi średniowiecza siostro Gryzeldo wołam do ciebie namaszczony boskim tchnieniem Celtów i Gotów, wołam i proszę o kawałek dermy z Ikarusa koloru brąz sahary celem podłożenia matuli na siedzisko gdyż braciszka chcę!!!!

Gość Liśćiasta
to nie ja wkleiłam tego linka ze zdjęciem, to nie jest to zdjęcie, to był podszywacz.

Gość spójrzcie prawdzie w...
Po prosstu rok 2012 się zbliża i nie ma już na to rady będą pojawiały się co raz dziwniejsze zjawiska będą budować drogi do piekła wszystko po to aby Bestia zatryumfowała wszystko stracone

podobno w Bukareszcie w styczniu widziano Nicolae Ceausescu pod postacią 4-letnie miłej dziewczynki mówiła coś o Bestii takim przerażającym szeptem potem umarła ale znów ją widziano w Ploesti w marcu

TC, tak jak mowiłam wieżyć mozna lub nie, nie jestem praktykujaca katoliczką, denerwuja mnie czarne wrony szukajace złotych talarków, wiele z wiary chrześcjanskiej jest wyssane z palca wręcz absurdalne, faktem jest ze zawsze toczyła sie na ziemi walka miedzy dobrem za złem, od wieków na swiecie pojawiają sie wojownicy swiatła, i nie mam tu na mysli bynajmniej kolesi z miecxzami itp, to poprostu dobrzy ludzie, wrazliwi , zdolni, odkrywaja ściezke swiatła lub nie, dzieki ujawnionym talentom mozna obudzic te bardziej ukryte jak np jasnowidzenie, jasnosłyszenie, telekinetyka tez nie jest obca (min buddyzm zen ) wcale nie musza się jednoczyć w szykach bojowych by prowadzic walke, kazdy to moze poprostu nie szkodzić innym, bardziej swiadomi , szukaja głebiej docieraja do mediów ( i to nie telewizja , prasa) szukaja nauczycieli, by pomogli im odnaleźć droge , to jest droga przemian, takich ludzi jest coraz wiecej w 2012 wg majów nastąpi zwrot , rozpocznie sie tzw złota era, dobrobytu i etc. by jednak to sie stało musza ludzie walczyc eeeh normalnie pomuślicie że jestem stuknieyta ale w sumie to mnie guzik obchodzi

Gość nadejdzie ten dzień
nadejdzie ten dzień, gdy runą mury stolic świata nadejdzie ten dzień, gdy ptactwo powietrzne i zwierzę pełzające z czeluść zostanie wchłonięte nadejdzie ten dzień, gdy trujący pył pokryje rzeki i pola nadejdzie ten dzień, gdy nasze płuca i serca zamienią się w zmurszałą gąbkę nadejdzie ten dzień, gdy oczy nasze - zanim oślepną - spojrzą na niebo by zobaczyć złowieszczy znak nadejdzie ten dzień, gdy nawet podszywacz z Kafeterii od swojego penisa rękę odejmie o tak :-o o tak :-o o tak :-o

Gość TC
to bardzo w takim razie optymistycznie, byle do 2012 :) nie przejmuj sie, masz prawo do wlasnego widzenia swiata

sie kurwa bedziecie śmiać jak wam kibice w 2012 drogi zablokują :O

MIstrzu cienistej riposty ( ACZKOLWIEK RIPOSTA POWINNA BYĆ BŁYSKOTLIWA A TWOJA NIE JEST ODKRYWCZA) ktos w twoim bliskim otoczeniu ma chpory kregosłup, i gdzieś poważne ( jezeli nie teraz to w niedługiej przyszłości) kłopoty z nerkami kogos dopadną, sam przechodzisz dziwny okres, niby samozadowolenie ale cos ci umkneło, i wiesz, mozesz sie wypierac mozesz szydzic, ale tak naprawde siadziesz dzis wieczór i się nad tym zastanowisz potem znowu mnie wysmiejesz i zapomnisz, ale moze kiedys ... pozdrawiam cie bo zdrowie ci bedzie potrzebne

Gość 111111111111111
Nie widzicie, ze ta lisciasta was wkręca jak dzieci

fakt podszyw niezły, sama się usmiałam:-D teraz jestem zaczerniona i chce powtórzyć, ze to dziecko z linka to nie jest ten chłopczyk, nie wkleje nigdzie jego zdjęcia i koniec tematu. co do rozmowy z nim, to na razie sobie odpuszczę, a na pewno cięzko mi się beidze zdobyc na rozmowę z nim sam na sam. sasasasa moim zdaniem ja i ty to dwa punkty extremalne, ja mam zbyt wybujałą wyobraxnie, a ty jesteś zbyt dużym sceptykiem. nie wszystko zawsze da się wytłumaczyć, a chciałabym Cię zobaczyć w mojej sytuacji, może umiesz zachowac zimną krew, ale nie jestem przekonana, dzieciak naprawdę jest przerażający.

Gość TC
Asiaaisa- powiedz cos o mnie krotko :) ciekawisz mnie

Gość 111111111111111
Nie widicie, ze LIŚCIASTA was po prostu wkreca daliscie sie narobic w butelke jak dzieci :)

fakty, zdarzenia to jedno a przerażenie to co innego przerażenie to jest już nasza emocjonalna interpretacja wystarczy założyć, ze dziecko jest ponad wiek rozwinięte niechby intelektualnie miało 8-10 lat trochę wyalienowane i ze skłonnością do makabrycznych żartów i oglądało "Omen" i mamy najprostsze wyjaśnienie oczywiście pomijając prowokację i szaleństwo :D

Liściasta..... Twoja historia, o ile to nie jest durnas prowokacja jest bardzo interesując, aż wlosy dęba stają!!!! no ale sa rzeczy na Ziemi, ktorych nie da sie od tak wytlumaczyc droga naukową.... ni eiwem co bym na Twoim miejscu zrobila...

Wiesz TC , mozna wyczuć czyjaś energie na odległosc, bardziej wyczujesz tą złą niz dobra, energia nie ma płci to poprostu energia, ale wydaje mi się ze masz w sobie duzo kobiecej wnikliwości i wrażliwości, ( co nie odrazu okresla twoja płeć) . i dzieki min tym cecha wyszłaś?wyszedłęs z jakiegos dziwnego impasu, nie jestem wiecej w stanie ci nic powiedzieć, zadzi toba ciekawośc a to jeden z lepszych kamuflazy, w złości człowiek odkrywa swoje dobre i złe strony, puszcza blokady tam gdzie je buduje, a Ty jesteś tylko chetna sprawdzenia mnie :)

Gość TC
:) a jak czlowiek jest spokojny i nie popada z byle powodu w zlosc?jak go sprawdzic? pozdrawiam

nasikaj mu do zupy w trakcie obiadu :)