Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

myśle, że pomarańcz będzie ok, czerwony chyba troche za ciemny, chociaż zależy od nasłonecznienia pokoju

s-a-n-d-r-a ja tego różowego mam 10 litrów :D Ale właśnie dolałam ciemnej wiśni i coś ciemniejsze... Ale nadal róż.. no cóż bd musiała żyć w rózowym pokoju ;/ Ale przynajmniej sufit i 2 ściany mam niebieskie :D:D

Hmm, właśnie wyręczam się rodzinką co do malowania cian :P Już dzisiaj bd wszystko gotowe :) Tylko zastanawiam się zo zrobie z resztą farby... Ja nienawidze różowego, to działą na mnie jak płachta na byka. Dlatego chciałam pokoik ciemny... ale nieee, kto by szanował moje zdanie ;s No to mam różowo czerwony kolor ;]

a u mnie sa wszystkei kolory ale raz obkleil mnei na wsyztkie trzy raz zapytal o zdanie ale na zlosc przykleil rozowy;p a teraz dal rozowy bo stweirdzil ze nie wie z czego tow ynika ale one maja najlepszy klej;/ i wten spsob rzucam sie w oczy juz z kilommetra:(((

I co tak cicho ? :P Ja jem malinki ze śmietaną... bomba kaloryczna, ale ile przyjemności :D:D:D

No widze ze ten topic sie przydaje :D Sandra to byl bardzo dobry pomysl z tym tematem :D

No dopiero pierwszy dzien a juz 5 stron ma ten temat :D mysle ze niedlugo ten topic przegoni te wszystkie o odchudzaniu itp. :D:D

Chcą niech się odchudzają :P:P Ja zaraz wymyśle diete bananową.. Bułka z bananem jak Małysz xd

Hehe, no szkoda by było, musiałabym leżeć w gipsie w różowym pokoju.. blee :P:P No ale bana chętnie zjem... mam przepis bardzo prosty na cudowny deser z bananów.. zaraz zrobie chyba :P:P