Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

ide dopiero na 18.15, ale jak wróce to opowiem jak było. szczerze powiedziawszy ta pani mnie troche przeraża bo wygląda jak jedna moja pani dr od literatury, której boją się wszyscy heheh

nie no przeżyje, już kiedyś u niej byłam i jestem alive. zastanawiam się tylko jaki ten głupi tenisista daje obraz w badaniach, bo mi jeszcze jakieś cuda powychodzą :P

hehe mogłam się już dziś przekonać, ale za leniwa jestem, żeby specjalnie iść po wyniki, więc odbiore je jutro przed wizytą ;)

Megusia, błagam o wybaczenie:P), ale czasami wracam z pracy po 19 i już nie mam siły nawet kompa włączyć:) , no i inne rzeczy trzeba robić... W pracy nie zawsze mam czas aby tu zaglądnąć:) Megusia, a ty już po badaniach? Na pewno wzorcowe:) Karsia, lekarze chyba wiedzą co robią, więc spokojnie:), ale dowiedz się jak najwięcej następnym razem.

Ajj, jakie to szczęście,że mi wybaczono:)) Megusia, byłaś już na super wizycie???

dobra jest :):) a do tej samej idziesz ?? Mi moja wychowawczyni chce znalezc ortopede dobrego jutro ma mi dac podobno jakies namiary :P :):) przynajmniej sie interere tym co sie dzieje w klasie :):)

do tej samej, bo mam mały wybór a zresztą nie zależy mi specjalnie heheh to super masz wychowawczynie :) moja stała się początkiem problemów a kolanem hehehe :P dobra ja spadam do reumatologa :/

U mnie w szkole to wszyscy sie interesuja tym co mi jest od czego i w ogole... :P czasem mam dosyc tego :)

Na poczatku jak ja poznalam to jej bardzo nie lubilam ale wkoncu ja polubilam chociaz czesto mnie denerwuje (jak to nauczyciele) ale mozna sie dogadac :) i czesto ma glupie gadki :)

u mnie się ktoś interesuje tylko jak juz ktoś o kulach chodzi. I to tylko pyta jak to się stało;p Ale jakoś większego zaangażowania nie ma.

Hehe pamietam ze w tamtym roku jak mnie kolano bolalo az tak ze stanac na nodze nie moglam to wszyscy sie strasznie martwili ;P

nie no w nagłym wypadku to pewnie też by zareagowali jak należy a później przez jakiś czas pytali co i jak (nie wszyscy;p) ale tak żeby któryś miał się sam z siebie zainteresować to nie.